Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Hvala na preciznim informacijama i naznakama za skretanje. Intetesuje me da li se na svim tim okolnim plažama plaća ulaz ili parking? Čini mi se da sam na još nekim forumima čitala da se plaća za još neku plažu, ali ne mogu da se setim za koju. Možda baš Platanisu. I da li to ide ulaz po odrasloj osobi ili po automobilu tipa parking- ulaz 3€? Platanisi sam baš planirala da obiđem i zadržim duže od sata, ali sada se nešto mislim ;)))

Sad videh da Nole napisa kako ide princip plaćanja... Ipak, ako neko obiđe još neku plažu, bilo bi dobro da imamo ,,izveštaj". Na mene računajte za 5-6 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ostale plaže su free, provereno ;)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Cattleya je rekao/la:

Podrav. Ima li neko kakvu informaciju o Vili Lena u Sartiju? Nalazi se pored vile Olga.

Bili u Olgi, ali nje se ne sećam. Čini mi se da je malo iznad Olge, veća uzbrdica, ali verovatno je sve onako kako piše u ponudi.

Da, sad sam pogledala koja je to kuća. Ispred je kontejner u koji smo bacali smeće. Na 10 m iznad Olge i Fotini kuće. Ništa to nije daleko, jedino što s tog puta ulazi malo više vozila i motora, verovatno je u sezoni to primetno, ali sve je to povremeno.

Izmenjeno (jaca58)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Zanima me kuca Iliadis, tacnije petokrevetni apartman u prizemlju, ako je neko bio dobro bi mi dosao detaljniji opis apartmana i terase.

Izmenjeno (milena81)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da ste se malo raspisali, ima li sanse da neko zna odovor na ovo? :cvetic:

U 6/11/2016 at 21:50, Anemona je rekao/la:

Pretragom nista ne nalazim, da li mozda neko zna da li u Katerina House ima mrezica za komarce? :)

nazalost, nema mesta u Kostasu, kasno smo se setili :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zna li neko koja je cena robinson ture ove godine.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, somi992 je rekao/la:

zna li neko koja je cena robinson ture ove godine.

32 evra po osobi je iz Sartija. Provereno :-). 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je, 32e za odrasle a 22e za decu od 6-12 godina. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim one koji su trenutno u Sartiju da bace pogled neobavezno tokom šetnje i vide ima li apartmana? Izdaju li se sobe i apartmani nevezano za agencije? Koja je cena za 4.krevetni studio/apt? Mi smo smeštaj uplatili preko Hellene neka vila George ima malo slika valjda je ok, ali bi i prujatelji krenuli. Ili ako imate neku preporuku da nije preskupo... Hvala puno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče stigli u Sarti i prvi utisak je pozitivan. Divno mestašce, sa finom plažom, lepim šetalištem, nekoliko barova na plaži sa ležaljkama i suncobranima. Ležaljke i suncobran idu uz dva pića i cena pića je od 3 evra pa više. Ima nekoliko marketa a cene su standardne za Grčku. Nema većih marketa, tj. ima jedan ali je nešto slabo snabdeven. Lidl je u Nikitiju, oko 40 kilometara. Mislim da se ne isplati ići jer nije velika razlika u ceni. Restorana, barova, fast food-ova, prodavnica, ima sasvim dovoljno. Pita giros je svuda 2,5 evra a porcija oko 5-6 evra. Sladoled kugla 1,2 evra. Ostale plaže tek planiramo obići pa ću vas već obavestiti i o tome. Plaža u Sartiju je velika i trenutno nije gužva. Ima dosta mesta i za sopstvene ležaljke i suncobran. Južni deo je baš dugačak plićak i veoma pogodan za malu decu. Danas je bilo većih talasa. Nama je bilo super ali maloj deci baš i nije. Do sledećeg posta.

Pozdrav iz Sartija.

Juče stigli u Sarti i prvi utisak je pozitivan. Divno mestašce, sa finom plažom, lepim šetalištem, nekoliko barova na plaži sa ležaljkama i suncobranima. Ležaljke i suncobran idu uz dva pića i cena pića je od 3 evra pa više. Ima nekoliko marketa a cene su standardne za Grčku. Nema većih marketa, tj. ima jedan ali je nešto slabo snabdeven. Lidl je u Nikitiju, oko 40 kilometara. Mislim da se ne isplati ići jer nije velika razlika u ceni. Restorana, barova, fast food-ova, prodavnica, ima sasvim dovoljno. Pita giros je svuda 2,5 evra a porcija oko 5-6 evra. Sladoled kugla 1,2 evra. Ostale plaže tek planiramo obići pa ću vas već obavestiti i o tome. Plaža u Sartiju je velika i trenutno nije gužva. Ima dosta mesta i za sopstvene ležaljke i suncobran. Južni deo je baš dugačak plićak i veoma pogodan za malu decu. Danas je bilo većih talasa. Nama je bilo super ali maloj deci baš i nije. Do sledećeg posta.

Pozdrav iz Sartija.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 13 sati, Tamarenko je rekao/la:

Molim one koji su trenutno u Sartiju da bace pogled neobavezno tokom šetnje i vide ima li apartmana? Izdaju li se sobe i apartmani nevezano za agencije? Koja je cena za 4.krevetni studio/apt? Mi smo smeštaj uplatili preko Hellene neka vila George ima malo slika valjda je ok, ali bi i prujatelji krenuli. Ili ako imate neku preporuku da nije preskupo... Hvala puno...

Po tome da li je terasa zauzeta reko bi da je u starom delu sartija maltene sve puno. U novom selu ima dosta vila gde deluje da ima dovoljno slobodnih apartmana ali svakim danom ih je sve manje. Pogotovo na okrugle datume kao juče 20 kad se oseti priliv novih gostiju. Ako prijatelji dolaze ovih dana verovatno će bez većih problema naći smeštaj u novom delu ali svakim novim danom izbor je sve manji. A verujem da od 1 jula nije baš preporučljivo da dolaze bez obezbeđenog smeštaja.

Izmenjeno (Webb)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala puno. Oni bi kad i mi- 24. juna...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/19/2016 at 18:03, Webb je rekao/la:

Po osobi. Za Platinisi ne znam nisam bio ali koliko sam se informisao 3e je ulaz i nema plaćanje po satu.

U principu, za Platanitsi, zavisi i od raspolozenja na recepciji. Standardni deo kampa je ok, ali pravi sjaj tog dela je "divlji deo" na kojem se dolazi preko puta koji ide odma od recepcije pa desno preko korita presusene reke. 
Nazalost taj deo je prilicno velik, i realno, ako ste sa malom decom, pokusajte da udjete kolima ( recite da razgledavate kamp za iducu sezonu ) 
U tom predelu su pravi kamperi. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Našli smeštaj. Hvala. Jeee.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905887
    Ukupno poruka