Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Voda im je žute boje, nije za piće, ali ne bi bilo loše da i za kuvanje kafe i sličnog koristite flaširanu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,
da li se placaju lezaljke , ili ide ono 2 pica 2 lezaljke :)
U Pefu je bilo platite dva pica i vise vas ne smaraju ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ležaljke idu uz piće. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav. Ima li neko novije informacije o vili Aristotelis? Imaju neki novi duplex pa me zanima kakav je.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na temu ležaljki i pića u Sartiju imali smo zgodu sa našim turistkinjama. One su na jednoj plaži platile ležaljke, nisu htele piće. Njih 3 su platile tri ležaljke 9 evra. Sledeći dan su ih ubedili da je bolje da naruče po topli nes jer je on 2,5 evra i da će tako dati manje para. Tog dana su naručile topli nes i opet platile 9 evra. Da li su oni mladji koji su ih savetovali bili simpatičniji i prošli jeftinije, iili su one bile baksuzne, i dalje ne znamo? Mi smo pili po frape, 2 frapea 6 evra, i koristili dve ležaljke i suncobran :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko ko je trenutno u Sartiju, da nam da info u vezi temperature mora? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za par dana putujem za Sarti-vila Atina. Da li neko ima detaljniji opis!? Apartman u prizemlju

U 5.4.2011. at 0:37, Aleksandar.M je rekao/la:

Mi smo bili proslog 03.avgusta i nije bilo nikakve buke,prezadovoljni smo smestajem i uslugom.

Neznam za tu drugu diskoteku nista nismo culi od muzike i ostao sto prati tako nesto tako da i ove godine idemo u Sarti isto 03.avgusta u vilu Atina jedva cekamo da krenemo.

Veruj mi neces se pokajati ako se odlucis za vilu Atina,sve ti je blizu a ima i svoj parking ispred kuce tako da nebrines gde ces da parkiras auto.

Pozdrav a mozda se i sretnemo tamo...

Interesuje me da li je smestaj ok? Rezervisala sam u prizemlju app br.2 pa me malo brine? A sto se tice nuke iz obliznjih diskoteka?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako je u pitanju trokrevetni studio na ovom linku imate slike tog studia od prošle godine. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno! U pitanju je cetvorokrevetni studio! Na nekom sajtu sam procitala da je vila super ali da je app 2 bas los pa neznam sta su pod tom podrazumevali!? Verovatno je to ona druga terasa koja je zavucena

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja bila prva u tom studiu kod Janisa i Atine....extra ce ti biti..klima ti ne treba, imas krevet na sprat...malo su mali studii ako su deca veca, velika terasa i gazde su fantasticni..uzivacete

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 13. 9. 2015. at 8:49, Shkabezzi je rekao/la:

Stigli juce, Za sve koje interesuje Vila Irina nalazi se u starom delu sartija, odmah sa magistrale kad se skrene kod table Sarti A nekih 150m sa leve strane. Lokacija savrsena. Izolovana od buke samog centra a dovoljno blizu istog i plaze naravno. 3 min laganog hoda. Skoro svaka soba ima pogled na more i sama vila je ganc nova, tako da nemamo zamerki, cak sta vise prijatno smo iznenadjeni. Sobe su opremljene od teve-a, klime, wc-a, kompletnog pribora za rucavanje, sanitarijama za odrzavanje istih, tako da nema brige :)  terase su pristojne i dovoljno velike za boravak 2-3 osobe. Dobijaju se i peskiri :)  Mene jedino sto smara su grcke dimenzije kreveta koje meni bas ne idu na ruku sobzirom da imam preko 190. Nisam zaboravio za renta car, pogledacu danas u toku dana. 

Zanimam me da li znate kako izgleda studio za dve osobe ? i da li postoji mogucnost da se automobil parkira kod samog apartmana ? Hvala unapred .... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jaca58, hvala puno. Pratim te sajtove ali nekako iz iskustva znam da stanje na "terenu" može da se razlikuje od brojki na meteo prognozama pa sam mislio da neko ko je trenutno na licu mesta sa nama podeli lični doživljaj temperature mora. Ako ima takvih, neka se jave :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je krajem maja bila baš hladna voda. U starom Sartiju više nego u novom gde sam se samo jednom brčnula. Ali, svi drugi su se kupali i govorili da je samo prvi utisak stres, a posle se već naviknu. Sve je to subjektivni osećaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906043
    Ukupno poruka