Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Dobar smeštaj na odličnoj lokaciji. Lep provod:suncase:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A jel ima nekih dobrih taverni u samom mestu? Da je odnos kvalitet/cena zadovoljavajuci.

I jel moze preporuka gde je najbolje kupati se u Sartiju i bar nazivi okolnih plaza koje se moraju posetiti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče kopnenih životinja, nisam izlazio iz kafane koja se nalazi sa leve strane kada se ide iz "Sarti-Inn"-a direktno ka plaži i to na samom kraju na obali. Miriši jagnje na roštilju, još se i vidi tako da ne možeš promašiti. Za morske nemani imaš kafanu na početku starog dela Sartija ka Vurvuru-u "Ta Vrahakia" gde vise oni oktopodi na plaži i video sam da su im cene veoma korektne. Nisam naravno tamo jeo, morske specijalitete jedem samo kada nisam gladan, ali oni koji su bili hvale je.

Stari Sarti - odmah dubina, piše doduše unazad bar jedno 150 puta, Novi Sarti plićak, pa šta ko voli.

Nijedna plaža "ne mora" da se poseti, ako ste kolima imate fantastičan izbor ukoliko Vas ne mrzi. Većina divljih prelepih plaža u okolini je teško komercijalizovana, sve sama kafana na sred plaže i piči muzika na najjače. Treba obići one koje se ovde ne spominju, jer su najizvikanije upropašćene civilizacijom i to nije ni približno ono što liči na Sitoniju od od pre 15-20 god. Sama plaža u Sartiju je izuzetno lepa i daleko je prijatnije kupati se na njoj nego npr. na Orange ili Goa. Bar ima mesta na njoj koliko god čovek poželi.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza u Sartiju je 3km i kad je puna sezona uvek ima mesta...okolo ima divnih plaza i malih uvalica...preporucujemo Agrida, Klimatarija, Sikija, Kalamitsi, Toroni spic, Lagomandra

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bez obzira što su komercijalizovane, šteta bi bilo ne posetiti oranž, kavourotripes, klimatariu, plaže kampova platanitsi, armenistis i thalatta... ima još toga, pogledaj na temi plaže na sitoniji

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vazi, pogledacu jos malo po temama ali i ovo sto ste mi napisali mi bas puno znaci. Hvala vam puno svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, N dimenzionalni podprostor je rekao/la:

Za morske nemani imaš kafanu na početku starog dela Sartija ka Vurvuru-u "Ta Vrahakia" gde vise oni oktopodi na plaži i video sam da su im cene veoma korektne.

Ono sto je jos vaznije, sve im je sveze, svako vece je puno i uglavnom su svi zadovoljni (uvek imas onaj neki % kojima sve fali) ali generalno kafanica je extra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, marija1234 je rekao/la:

Plaza u Sartiju je 3km i kad je puna sezona uvek ima mesta...okolo ima divnih plaza i malih uvalica...preporucujemo Agrida, Klimatarija, Sikija, Kalamitsi, Toroni spic, Lagomandra

Marija1234 molim vas recite mi gde je Agridija tacno, video sam slike prelepe su a e zam gde je, a ako znate recite i gde je Kalogrija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kalogria se nalazi južno od Nikittija prema N.Marmarasu - GPS: N40.1795806/E23.7161254

Agridia se nalazi oko 6km južno od Sartija prema Sikii - GPS: N40.0581148/E24.0029671

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znaci Agridija je izmedju sartija i sikije , a posle goe jel tako nole73

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je. 

Izmenjeno (nole73)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam kako sam je preskocio

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vise detalja o Kalogriji i ostalim plazama na Sitoniji naci ces u temi

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 minut, mareaca je rekao/la:

Ne znam kako sam je preskocio

Ove godine je popravni :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 sat, mareaca je rekao/la:

pMarija1234 molim vas recite mi gde je Agridija tacno, video sam slike prelepe su a e zam gde je, a ako znate recite i gde je Kalogrija

Ides ka Sikiji i vidis skretanje ka BBQ sa leve strane, to je restoran na agridii, tu skreces, ides zemljanim putem na dole, samo ako ti je visi auto :) , i onda na skretanju levo ides, desno izlazis putem na Valti, a ti levo i ides na dole i dolazis do Agridie...prelepa uvala, super restoran, lepe kobasice i pomfri, samo nema tekuce vode :( ...uzivajte

11702784_1169802199700730_6037853735061075782_n.jpg

11760194_1169803139700636_8045573758684305520_n.jpg

11947533_1192355010778782_5351519913988082228_n.jpg

11949413_1199729703374646_3320397755529750179_n.jpg

Izmenjeno (marija1234)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka