Guest Prijatelj

SARTI

8169 poruka u ovoj temi

Frau Irene haus je veoma dobar smeštaj. Imate na you tube nekoliko klipova unutrašnjosti ove kuće, pa pogledajte. Nalazi se u delu novi sarti. Tu je plaža bolja za decu zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko su deca predškolskog uzrasta mislim da je za njih najpovoljnija plaža skroz na kraju sartija, u delu sarti beach,  zbog velikog plićaka i tu definitivno nema većih talasa u slučaju vetra. Što se drugih plaža tiče, sa plićakom je Oranž beach i kavourotripes. Takodje, plaže u zalivu Sikie su dobre za decu... limanaki, linaraki, tourkolimionas i po meni najlepša u tom delu,  plaža klimataria. 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 2/29/2016 at 15:19, SoneSRB je rekao/la:

Postovanje,

moze li mi neko reci nesto vise o Hotelu Olga u Sartiju? 
Kakva je higijena u sobama? Ima li WiFi interneta? Koliko je daleko od same plaze? 
Da li je bucno nocu u blizini hotela? I jos nekih informacija slicnih,ako je ko bio. 
Hvala unapred,pozdrav! 

Bili u Olgi 2014 u Olgi sa petogodisnjim detetom. Odlican apartmanski smestaj, cisto, pedantno, ono sto se vidi na slikama to je to. Apartman vodi bracni par, dekica je bas pedantan toliko da nekog ume da smori (npr. insistirao je jedan kad je bio vetar da bas bas zategnemo tende - koje su savrsene i nove btw.- bas koliko on misli da treba). Ne tolerise buku, sto je nama i trebalo zbog deteta. Mislim da je buka manja nego u drugim delovima Sartija, iako je crkva blizu ne mogu da se setim zasto nam nije smetala zvonjava...iako nismo ranoranioci. Plaza veoma blizu, minut dva peske s petogodisnjakinjom (ovaj stari deo). Nama bilo super, za razliku od 2015 kad smo hteli da promenimo apartman/stranu Sartija i zeznemo se i odemo u Apostolos. Nije za mladje neporodicne ekipe koje planiraju zurke duboko u noc.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 9.1.2016. at 17:17, mareaca je rekao/la:

Koliko je kostao taj hotel i preko koje agencje ste isli

preko agencije mauzenidis oko 16000din po osobi za 7 nocenja sa doruckom ali to je bilo van sezone od 07.09. vreme je bilo dobro oko 27 stepeni a voda topla i cista

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U Thursday, March 03, 2016 at 18:10, nole73 je rekao/la:

U Sarti sam bio svojim vozilom pa nisam obraćao pažnju na rent a car. Evo brojeva telefona koje sam našao pa, ako se niko drugi ne javi sa konkretnom informacijom, probaj da ih kontaktiraš

rent a car (MasterCar tel.+30 23750 94402) 

moto rent (Sassos tel.+30 23750 94022)

Hvala Puno!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Screenshot_2016-03-10-23-37-08.png

Screenshot_2016-03-10-23-36-50.png

Screenshot_2016-03-10-23-36-44.png

Screenshot_2016-03-10-23-36-38.png

Screenshot_2016-03-10-23-36-32.png

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dragi forumasi moram brzo da se odlucim pa nemam vremena da citam forum...

isla bih u maju sa dve drugarice u sarti autobusom. ni jedna od nas nije vozac. sta mozemo obici i videti, autobusom, brodom ili u okviru izleta...unapred hvala...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pogledajte sajt Astra trevela i sta nude od izleta na Sitoniji

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Zanima me da li je neko letovao u Rena's house, u Sartiju ? Molim Vas da neko iznese detaljnije utiske o kvalitetu smestaja, udaljenosti od centra i najblizih supermarketa, mogucnosti parkiranja  i sl.... Hvala unapred.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O kuci nista neznam.. lokacijski na odlicnom mestu, u Novom Sartiju, od plaze udaljena manje od 100m, od marketa oko 200m, od centra oko 600m. Parkiranje je na ulici na manjoj ili većoj udaljenosti od kuće zavisno od perioda boravka. PS. Sarti ima samo jedan veći market Marinopoulos, ostalo su tzv.mini marketi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno. Na sajtu smo nasli da objekat ima vlastiti parking.Ne znam da li je tacno. Ako neko zna jos nesto o smestaju, molila bih komentar.Mi smo smestaj rezervisali, pa javljam utiske nakon letovanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako je tako onda super, jer mali broj objekata u Sartiju ima sopstveni parking. Lep provod...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 21 sat, Natalija. N. je rekao/la:

Pozdrav svima. Zanima me da li je neko letovao u Rena's house, u Sartiju ? Molim Vas da neko iznese detaljnije utiske o kvalitetu smestaja, udaljenosti od centra i najblizih supermarketa, mogucnosti parkiranja  i sl.... Hvala unapred.

Pozdrav. I mi smo rezervisali za tu vilu smestaj krajem juna i nadam se da je dobro. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Javite utiske, mi idemo pocetkom jula. Lep provod.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 3/7/2016 at 16:34, Petra08 je rekao/la:

Bili u Olgi 2014 u Olgi sa petogodisnjim detetom. Odlican apartmanski smestaj, cisto, pedantno, ono sto se vidi na slikama to je to. Apartman vodi bracni par, dekica je bas pedantan toliko da nekog ume da smori (npr. insistirao je jedan kad je bio vetar da bas bas zategnemo tende - koje su savrsene i nove btw.- bas koliko on misli da treba). Ne tolerise buku, sto je nama i trebalo zbog deteta. Mislim da je buka manja nego u drugim delovima Sartija, iako je crkva blizu ne mogu da se setim zasto nam nije smetala zvonjava...iako nismo ranoranioci. Plaza veoma blizu, minut dva peske s petogodisnjakinjom (ovaj stari deo). Nama bilo super, za razliku od 2015 kad smo hteli da promenimo apartman/stranu Sartija i zeznemo se i odemo u Apostolos. Nije za mladje neporodicne ekipe koje planiraju zurke duboko u noc.

Hvala na odgovoru. Idem sa porodicom, zelim da se odmorimo svi ,pa smo zato izabrali Sarti. Cuo sam da su plaze divne,vrv cemo iznajmiti Rent-a Car ili onaj motor kao. :) Bitno je da su ciste sobe,da ima WiFi , i da je blizu plaze :) . Sad mi je neko opisao da je na brdu , ali to nisam cuo stvarno :) . Idem preko Astre , pa cemo videti :)  . Veliki pozdrav! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27041
    Ukupno tema
    906192
    Ukupno poruka