Guest Prijatelj

SARTI

8169 poruka u ovoj temi

Prosle godine sam preko astre bila u kuci Eleni. Najgori smestaj u kojem sam bila u Grckoj, osim blizine marketa nista nije kako treba. U kuci nema tople vode cak i kada je suncani dan, gazde moras da molis da ukljuce neku sklopku. Momci iz agencije su ok, medjutim u app. nije bilo naj osnovnijeg. Moj savet ti je da potrazis neku drugu opciju, ovu nikako.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 13 sati, vecameca je rekao/la:

Prosle i pretprosle godine sam bila u Pefkohoriju i to kraj maja pocetak juna i vod aje bila topla, smrzotina sam. Za sarti ne znam ali koliko sam videla ita je dubina vode i na Kasandri i na Sitoniji pa zakljucujem da je i temperatura mora ista. Ali sve zavisi od vremena... Ja konsultujem ovaj sajt http://www.tt-group.net/vremenska_prognoza/Grcka/Temperatura-mora.php

Hvala puno ! :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/23/2016 at 17:10, Ivana79 je rekao/la:

Da li neko zna da li se moze naci smestaj za dvoje na Sitoniji u julu do 30 eura?

Ivana,na Kasandri imas za te pare,Pefkohori,Platamon. Ako si toliko planirala da izdvojis onda ces se tamo bolje provesti i za te pare dobiti kvalitetniji smestaj nego na Sitoniji. Preporucujem Pefkoori a ako si u mogucnosti rezervisi u ovom periodu imas bas povoljnosti za rane aranzmane. Vidi Euroturs i pozuri. Svi koji su planirali Tursku ove ce u Grcku tako da su najbolji smestaji rezervisani jos u decembru.

Pre 6 sati, markolos je rekao/la:

Ne da je skupo nego klasično šurenje, pogotovo za početak juna. More je ladnjikavo a cene prže. 

Pa bas tako al sta da radimo kad je isti taj smestaj u sezoni hiljadarka a prosle smo bili na Lefkadi u Nidriju u vili angelos preko Plana tursa i ove i prosle je dvokrevetni studio od 6-16.6 bio 220 ali smo resili malo da promenimo a i angelos ima odlicne studije i bazen

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav za sve. Da li je neko bio u vili Kiratsi lux? Ako je neko bio ili zna bilo sta o vili neka pise. Planiramo ove godine da idemo tamo, vila nam odgovara, lepa, cista, nova, bar po slikama, a i cena je prihvatljiva. Nigde nisam pronasla utiske o vili pa mi treba pomoc. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 29.1.2016. at 19:40, Dalibor Zivanovic je rekao/la:

Da li je neko bio u vili Kiratsi preko oktopod travela ? I kako je za parking u Sartiju, termin je poslednja nedelja avgusta ?? Hvala 

Isto me zanima, da li ste dobili neke informacije o vili u medjuvremenu? I mi poslednja nedelja avgusta :-) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, da li je neko letovao u Hotelu Mare Monti pri izlazu iz Sartija. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila ta vrahakia 55€ početak avgusta... Da li je mnogo? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mnogo za šta, za studio, za app?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 29.1.2016. at 19:40, Dalibor Zivanovic je rekao/la:

Da li je neko bio u vili Kiratsi preko oktopod travela ? I kako je za parking u Sartiju, termin je poslednja nedelja avgusta ?? Hvala 

Isto me zanima, da li ste dobili neke informacije o vili u medjuvremenu? I mi poslednja nedelja avgusta :-) 

Nama u Ta Vrahakii trazili 75 evra za apartman druga polovina avgusta, a u Kiratsi za mezonetu 504 evra. Velika razlika u ceni, a Kiratsi izgleda mnooogo bolje, jos samo kada bi se neko javio ko je prosle godine bio u Kitarsi da podeli iskustvo :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ova kuća se nudi preko agencije unazad dve tri godine sigurno, čudi me da nema komentara. Kao što sam već napisao prolazio sam pored kuće i spolja izgleda kao na slikama. Međutim, ranije nije bilo u ponudi tih mezoneta. Da li ste se raspitali u agenciji kako izgleda mezoneta? Obično mezoneta podrazumeva dva nivoa, dole dnevni boravak i na spratu galerija sa bračnim krevetom. Ovde to ne može biti slučaj jer po opisu agencije mezoneta se nalazi na spratu. Najbolje potražite dodatne slike i pojašnjenja od agencije. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 11 sati, nole73 je rekao/la:

Mnogo za šta, za studio, za app?

Studio. Nas dvoje odraslih i dva klinca 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 10 sat, nole73 je rekao/la:

Ova kuća se nudi preko agencije unazad dve tri godine sigurno, čudi me da nema komentara. Kao što sam već napisao prolazio sam pored kuće i spolja izgleda kao na slikama. Međutim, ranije nije bilo u ponudi tih mezoneta. Da li ste se raspitali u agenciji kako izgleda mezoneta? Obično mezoneta podrazumeva dva nivoa, dole dnevni boravak i na spratu galerija sa bračnim krevetom. Ovde to ne može biti slučaj jer po opisu agencije mezoneta se nalazi na spratu. Najbolje potražite dodatne slike i pojašnjenja od agencije. 

U agenciji su mi bas tako objasnili, kazu ove godine mezonete primaju prve goste, nemaju fotografije mezoneta, jer su u pripremi, kazu namestaj ce biti kao u studiju, a pretpostavljam da su dogradili jedan nivo jer po fotkama krov nije bio dovrsen. Valjda ce se do avgusta neko javiti sa iskustvom. U svakom slucaju povoljan je smestaj , dobra lokacija, ne bi trebalo da odudara mnogo od vec postojecih fotografija. Da li u tom delu ima beach barova sa lezaljkama? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u Sartiju poslednji put bio 2014.god. tako da ne znam da li se nešto promenilo. Generalno u novom Sartiju je free plaža a čini mi se da je bio beach bar kod kuće Aristotelis i kod Vrahakie. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, MAS je rekao/la:

Studio. Nas dvoje odraslih i dva klinca 

U avgustu su u Sartiju cene smeštaja najveće. To im je top sezona. Generalno grci su ove godine digli cene tako da ne znam da li ćeš naći jeftinije. Da li je mnogo? Mnogo je, bar po meni. Međutim,  preko agencije taj smeštaj je još10 eur skuplji za taj period. Što bi se reklo, to je trenutna cena našeg meraka.  Na tebi je da proceniš i doneseš odluku. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Metodom slučajnog izbora nalazim 50% jeftinije preko agencije. Da ne bi bila Ludnica 123 idi na pp.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906194
    Ukupno poruka