Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Pre 11 sati, mareaca je rekao/la:

Moze:Sikija,hotel Nefeli

To je taj Mareaca. Moze al po osobi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 52 minuta, miele je rekao/la:

Da li neko zna kakva je situacija u Sartiju sa apotekama i doktorima,da li ih ima gde su i kakva su vasa iskustva sa njima?

Koliko se sećam apoteka se nalazi u centru, na gradskom trgu, a doktor ima ordinaciju kod velikog parkinga na granici između starog i novog dela u agenciji Siton travela odnosno Astra travela i govori srpski.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumasi, da li neko zna neku super ponudu za Sitoniju,konkretno za grad Sarti? :-) Zanima me koju mi agenciju preporucujete jer planiramo da prvi put letujemo u ovom delu grcke :-) svaka pomoc bi nam dobro dosla :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 23 sata, mareaca je rekao/la:

Moze:Sikija,hotel Nefeli

Pogledala sam ce na sajtu hotela Nefeli,jul je 40 i 50 eura.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozovite licno i dobicete sigurno povoljniju cenu.Upravo je rezervisano od 15.07.cetvorokrevetni za 38e na 15 dana.Upzoravam da nije bas blizu plaze i da su studija bas mala,ali je dvoriste extra.Ovo su proverene informacije.Probajte kod Katje to je suvlasnica.

Pre 13 sati, zucca je rekao/la:

To je taj Mareaca. Moze al po osobi...

Pozovite licno i dobicete sigurno povoljniju cenu.Upravo je rezervisano od 15.07.cetvorokrevetni za 38e na 15 dana.Upzoravam da nije bas blizu plaze i da su studija bas mala,ali je dvoriste extra.Ovo su proverene informacije.

Izmenjeno (mareaca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 13 sati, NenaMasa je rekao/la:

Dragi forumasi, da li neko zna neku super ponudu za Sitoniju,konkretno za grad Sarti? :-) Zanima me koju mi agenciju preporucujete jer planiramo da prvi put letujemo u ovom delu grcke :-) svaka pomoc bi nam dobro dosla :-)

Astra ima najvecu ponudu preko 50 kuca

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, moze li neko da mi pomogne. Prvi put idem na sitoniju i neckam se izmedju Sartija i Neos Marmarasa. Najbitnija mi je plaza,more i da se odmorim. Nocni zivot i ne toliko :-) . 

Hvala unapred , pozdrav ! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sarti je ravan i smestaj je odmah blizu plaze i centra, ali zna da bude vetrovito i da ima talasa. Neos ima 2 plaze (gradsku i Paradiso plazu), obe su malo izvan samog centra i brdovit je. Gradska je bliza a Paradiso je nekih 1.5-2km od centra. Kako mesto nije ravno izistkuje malo vise pesacenja uzbrdo-nizbrdo.

Evo kako Neos izgleda iz vozica

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/25/2016 at 19:19, NenaMasa je rekao/la:

Imas vise agencija ali je najveca i najbolja ponuda Astre i ubedljivo su najbolji i akcenat im je upravo Sitonija. Imaju svoju ispostavu u Sartiju gde mozes da im se obratis bukvalno za svaki savet. Vrlo su ljubazni vodici ako vec zelis agencijski da letujes, Mislim da su za svaku vilu ili apartotel dali bas sve tacno u opisu i nema nista sitnim slovima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uplatio vilu Theo u Sartiju za avgust ,ako ima neko ko je bio u vili neka napiše nešto da znam čemu da se nadam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

da li moze neko da mi kaze nesto o kuci Talizeti, u novom delu Sartija?

Prvi put bi smo tamo letovali u septembru sa dvoje male dece. Zanima me koliko je plaza u novom delu pogodna za decu i koliko je vila- kuca udaljena od centra? Ne bih bas volela da je predaleko i da se ne moze setati sa klincima do tamo.

Da li mozda ima neko neku drugu preporuku za smestaj? Ja sam gladala dosta agencija pa mi se ova Talizeti ucinila kao dobra, ali mozda i gresim :)

Svaki savet i preporuka ce dobro doci jer bi u narednih dan, dva trebalo da odlucimo gde cemo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, acaplastika je rekao/la:

Imas vise agencija ali je najveca i najbolja ponuda Astre i ubedljivo su najbolji i akcenat im je upravo Sitonija. Imaju svoju ispostavu u Sartiju gde mozes da im se obratis bukvalno za svaki savet. Vrlo su ljubazni vodici ako vec zelis agencijski da letujes, Mislim da su za svaku vilu ili apartotel dali bas sve tacno u opisu i nema nista sitnim slovima

vise njih mi je reklo za astru ,sto znaci da su verovatno ok i korektni.. da li su im i cene ok?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledajte preko pretraživača foruma (na vrhu u desnom uglu imate tzv.lupu, ukucajte željeni pojam i pretražite), konkretno za kuću talizeti a pogotovo za kuću theo postoji više postova iz ranijeg perioda. Pozz 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prelistala sam temu, ali ima komentara od sjaja do ocaja :)

Milslila sam da mozda neko nema noviju informaciju pa da utvrdimo gradivo :)

Hvala u svakom slucaju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lično nisam bio u kući talizeti ali sam prolazilo pored nje i kuća je zaista nova i izgleda isto kao na slikama agencije. Nešto više o njoj možda ima na forumu sitonija na dlanu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka