Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Zna li neko gde bi u Sartiju moglo da se nabavi neko lepo domaće maslinovo ulje? U nekoj vili ili prodavnici, to na ulici što je spominjano u prethodnim postovima je malo preopširno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Molim da mi neko preporuci jeftiniji smestaj (pa cu platiti samo bus preko agencije) illi neki jeftiniji aranzman za koji zna, u Sartiju pocetkom septembra? Hvalaa

Meni su Corali dali najbolju ponudu. Trokrevetni studio za 40e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Probaj u Vili Wienna, vlasnica je Bugarka ja sam joj pocetkom avgusta cetvorokrevetni sa dve sobe platio 45€. Ok smestaj, prostrano, dobar internet, tv. Pocetkom septembra moze to jeftinije i sto je kraj sezone i sto su im kapaciteti ove godine dosta prazniji nego inace.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Klea, prtljag je vodic agencije ispred vile utovario u kombi i dovezao do Aristotelisa. Napisala sam da oni dolaze sa tim kombijem ispred svake vile poslednjeg dana da utovare prtljag. Nase je bilo samo da prtljag spustimo iz sobe do prizemlja vile, ostalo su oni uradili.

Neko je pitao za maslinovo ulje... Ja sam uzela u prodavnici u jednoj od centralnih ulica, blize velikom parkingu ali ne secam se tacno gde, secam se da je sa desne strane kada idete od crkve ka parkingu. Litar je oko 5 evra, to je ulje iz maslinjaka koji drzi gazda prodavnice.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko gde bi u Sartiju moglo da se nabavi neko lepo domaće maslinovo ulje? U nekoj vili ili prodavnici, to na ulici što je spominjano u prethodnim postovima je malo preopširno

ispred agencije Astra travel uvece su dolazila dva kamioncica sa maslinama i maslinovim uljem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima li nekog sada tamo? sutra uvece treba da krenem na bum pa me interesuje stanje sa smestajem, ima li mesta i po kojoj ceni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i mene, nakon duzeg perioda da dam svoje misljenje o Sartiju.

Ove godine smo prvi put posetili drugi prst i Sarti. Termin od 10.08 do 20.08.

Citala po forumima da su neki nezadovoljni ovim mestom, a ja sam odusevljena. Ukratko

Voda je pre podne lep, mirna, bistra, prelepa boja mora. Negde od 13h krenu vetrovi - ne tako jaki i ne tako nepodnosljivi. Jedini je problem sto, ako su jaci podignu trave sa dna mora i bude prljavo na ulazu u more. To nam nije smetalo a dete od 4 godina je obozavalo da se baca u talase. Nama je od 11 dana 3 dana popodne bilo tako. Sutra ujutru je opet sve cisto i prelepo. Kafici uz plazu su savrseni. Lepo opremljeni i jeftini - lezaljke su gratis uz pice, sladoled isl. Mi placali 6e dnevno. Nismo vracali peskire kuci vec smo ih ostavljali na lezaljkama i nikad nam nije sklonjeno niti su nam naknadno naplacivali pice.Stari Sarti je lepsi, urbaniji. Novi Sarti ima lepsi pesak i duuug je plicak pa je mom detetu to prijalo. Cesto smo popodne isli u Novi deo sartija. Udaljenost je mala, negde do 15 min hoda. To je sto se tice mora i plaze. Plaza ogromna, lepa, ma savrsena.

Dalje, mestasce je cisto, uredno i fino. Ima puno restorana i picerija, kuhinja sa morskim plodovima isl. Nema diskoteka, i mozda ima par klubova-kafica. Te dakle nije za neki ludi nocni provod. Ali nama to nije ni trebalo. Setaliste ima u gradu, pa onda pored plaze i sasvim je dovoljno za malo razonode. Puno ima prodavnica, mini marketa i jedan super market (koji ruku na srce nije bio bas oprepljen dal zbog krize ili ne znam cega). Ima pekarica, odlicno opremljena, pice, palacinke slatke slane. Ma ima svacega za probati. Za decu ima mini igraliste izmedju starog i novog dela, a u starom delu bas preko puta naseg apartmana Eleni ima mini luna park. Moje dete je bilo presrecno. Ono sto mi se ne dopada je sto usvakoj ulicici prolaze automobili i motori, pa treba paziti na decu. To je jedina mana. Inace sam trg je mali ali pristojan. Crkva prelepa.

Nasa troclana porodica je bila smestena u trokrevetni apartman u vili Eleni. Cista i uredna. Petog dana se menjala posteljkina. Mora da se koristi klima jer je nenormalno vruce. Tako da i ne pokusavajte u tu vilu na spratu bez klime jula/avgusta. Lokacija vile je sasvim ok. Treca ulica od plaze, stize se za 5 min. U blizini je pekara, marketi, luna park i naravno setaliste i trg. WiFi ima u vili i ima u svakom kaficu na plazi.

Najbolje je u Sarti ici kolima kako bi se posetile prirodne lepote okoline. Mi smo isli busom, ali srecom upoznali sjajan par i zdruzili se i snjima smo posetili kalamici, Platanici, Oranz bic i Tourkolimnionas. I ne znam ko kaze da ove plaze nisu dobre, prljave, pune ljudi isl. Oranz jeste mala ali je savrsena. I od sveg sto posetila i videla ona mi je najlepsa. Bili i na turu Robinskon koju organizuje Astra i takodje posetili jos par plaza i ostrvo Diaporo.

Sve u svemu jedno lepo i ispunjeno letovanje. Nakon Skiatosa najlepse letovanje. Postavicu par fotografija.

SAM_8192.jpg

SAM_8195.jpg

SAM_8221.jpg

SAM_8232.jpg

SAM_8318.jpg

SAM_8377.jpg

SAM_8475.jpg

SAM_8753.jpg

SAM_8806.jpg

SAM_9032.jpg

SAM_9109.jpg

SAM_9123.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

wellnesica

Posto ste bili u vili "Eleni" zanima me da li ta vila daje i peskire i da li su sve sobe na spratu.

U agenciji kazu da gosti iz navedene vile mogu da koriste bazen hotela "Sarti Inn". Da li je to tacno i da li ste to placali?

Hvala......!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

wellnes, 

pitanje za tebe, Eleni  kuca je u Astrinom programu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

wellnes, 

pitanje za tebe, Eleni  kuca je u Astrinom programu?

Ovako, u Eleni nema peskira. Mi smo nosili nase. Ima pribor za ciscenje ali ja nosila domestos u malim teglicama za deciju hranu i sama ciostila kupatilo. Inace jako je malo kupatilo a terasa i soba su konfornije. I da,  mi isli preko Astra travela.  Nikako ne mogu da nadjem slike gde slikala sobu. Konforna je trokrevetna. Klasika.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

wellnesica

Zaboravih da pitam, da li ste za zadnji dan imali prostor za ostavljanje stvari, kao i wc i zajednicki prostor, kao sto je dvoriste. Mislim na autobuski prevoz.............!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, da li neko mozda zna kako se okvirno krecu cene iznajmljivanja automobila u Sartiju u drugoj polovini septembra? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi krecemo veceras pa javljamo cene rentanja i svega ostalog.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stigli juce, Za sve koje interesuje Vila Irina nalazi se u starom delu sartija, odmah sa magistrale kad se skrene kod table Sarti A nekih 150m sa leve strane. Lokacija savrsena. Izolovana od buke samog centra a dovoljno blizu istog i plaze naravno. 3 min laganog hoda. Skoro svaka soba ima pogled na more i sama vila je ganc nova, tako da nemamo zamerki, cak sta vise prijatno smo iznenadjeni. Sobe su opremljene od teve-a, klime, wc-a, kompletnog pribora za rucavanje, sanitarijama za odrzavanje istih, tako da nema brige :)  terase su pristojne i dovoljno velike za boravak 2-3 osobe. Dobijaju se i peskiri :)  Mene jedino sto smara su grcke dimenzije kreveta koje meni bas ne idu na ruku sobzirom da imam preko 190. Nisam zaboravio za renta car, pogledacu danas u toku dana. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka