Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima, svake godine u Grcku idem na bum pocetkom avgusta. Ove godine sam resio da idem u Sarti. Zanima me da li je neko isao u Sarti na bum i kolike su cene trokrevetnih studija? Do sada sa isao na Lefkadu, Skijatos, Olimpik Bic, i placao sam 35-40 eura trokrevetni studio po danu i svi su bili na 100m od plaze. Veoma brzo sam ih nalazio jedino mi je bio problem sto dodjem ujutru ranije pa moram da ceka  9, 10 sati da gazde ustanu...

Hvala,

ja sam drugom polovinom jula otisao na bum i jedva sam nasao smestaj, u Sarti sam stigao oko 4 popodne a smestaj nasao u pola deset uvece. prespavali smo u jednom apartmanu jer smo morali sacekati sutradan da se oslobodi studio koji je bio za nas. guzva je haos cak sam cuo komentare da je mnogo veca guzva nego prosle godine sto utice naravno i na cene i smestaja i usluge. trazio sam smestaj u cenovnom rangu od oko 40 e za dve osobe, e sad bilo je slobodnih za 60-65 e ali nisam hteo davati tolike pare za dve osobe. a u avgustu ti ne bih savetovao na bum da ides bilo gde na halkidikiju jer grci idu tad na kolektivni godisnji odmor tako da ce guzva sigurno biti jos veca. prosaraj malo po netu pa mozda i naletis na nesto slobodno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A sad malo o Sartiju iz mog vidjenja. Krenuo sa devojkom iz Bg kolima oko 4 ujutro stigao tamo oko 4 popodne uz normalnu voznju bez preteranih brzina. Imao sam 3 stajanja od po oko sat vremena ukljucujuci granice. Lepo, zivo mesto sa lepom plazom ali steta sto su svaki dan uglavnom talasi tako da ga ne bih preporucio porodicama sa malom decom ako dolazite bez kola. U slucaju da dolazite autom ili planirate da isti iznajmite  to je sasvim druga prica jer je mesto kao baza odlicno zato sto okolo ima mnogo lepih pescanih plazica na kojima je mirna, cista i topla voda tako da je uzivanje za decu i odrasle a uvece kad dodjete sa plaze ima se gde prosetati po Sartiju. Mesto nije u disko klub stilu ali ima bas dosta restorana, taverni i kafica u kojima se covek moze opustiti uvece. Lepo je uvece za setnju ima mali milion prodavnica, palacinkarnica i poslasticarnica ali morate biti spremni i na guzvu. Koliko sam mogao primetiti najbrojniji smo mi, Madjari i Slovaci. O cenama necu jer je gore navedeno milosbgd opisao i slazem se sa time. Ko ne voli guzvu postoji dugacko, osvetljeno i poplocano setaliste sa klupama uz plazu. Ima neki objekat u vidu tvrdjave cula se haus muzika tako da pretpostavljam da je diskoteka ali nisam zalazio tako da ne mogu pouzdano reci a za ljubitelje lumpovanja organizuju se vikendom zurke na Goa plazi koja nije daleko nekih 3-4 km od Sartija. Ukupan utisak, Sarti mi se svideo i bilo nam je lepo jer nismo ni trazili disko klub mesta ali da ipak budu malo zivlja. Eto otprilike to je to . :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Ima li neko iskustva sa apartmanima Corali on the beach. Voleo bih da čujem utiske!

Takođe me interesuje kuća Fotini. Mislim da postoji više kuća sa ovim imenom. Astra nudi kuću pod ovim imenom na udaljenosti od 120 metara od mora. Pronašao sam kuću istog imena, koja spolja izgleda potpuno isto na razdaljini od 300 metara od mora i u drugom delu Sartija. Zna li neko nešto više o ovome?

Corali extra bili smo kod njih od 8.7. do 23.7. na samoj plazi,u novom delu Sartija.Gazdarica extra zena.....pitaj ako nesto treba tu sam

Je l' moze neka preporuka za smestaj sa doruckom?

Corali apartmani u novom delu Sartija nude i dorucak u obliznjem hotelu Sarti Plaza,placas posebno,dorucak po osobi je 5 e,za decu 2,5 e, ali je super,ima svega.Tako da pogledaj i hotel Sarti plaza ,lep je ima i bazen ,ususkan ,u centru iza skole.Ako nesto treba tu sam,pitajte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila u Sartiju u sred jula,15 dana,hotel apartmani Corali na plazi.Smestaj je ok,terase prostrane kao i sobe,gazdarica Fotini super zena,dostupna i uvek na usluzi.Pitali je da li mozemo negde ves da operemo,ona nam oprala i nije htela da naplati.,cak nas pitala da nam njena spremacica opegla,ja u cudu.Dorucak smo uplatili u 300 m udaljenom hotela Sarti plaza.5 e za odrasle i 2,5 e za decu,sto je nama bilo super jer deca i nisu mala pa lepo ruckaju.Plaza u Sartiju nista specijalno,ali smo zato bili na cuvenoj Orandz,koja mi je izvikana ,nista posebno,po meni jel ne volim guzvu.Tako isto i Klimatarija,lepa plaza ali guzva.Goa mi je ok,Platanitsi i Valti plaza su mi se najvise svidele.Valti se nalazi odmah iza Goe,nema guzve,voda cista,predivna.Na Valti plazi smo bas uzivali.Ko kao ja ne voli guzvu preporucujem Valti 5 km od Sartija. Iznenadila sam se  koliko je madjara u Sartiju,bilo je ceha i slovaka,ali u nasem delu najvise madjara.Taverne su ok i nisu skupe.,rucak za nas cetvoro oko 35 e.,normalno zavisi sta narucite.Giros smo samo jednom uzeli u Hana haus i vise nikad.Giros ko giros ali neljubazni radnici,samo sto ti ne ....sve po spisku.Stavljam i njih kasnije u foto turu.Da se zna.Cikica u Petrisu kod igralista pravi odlicne pice,preporucujem,i ljubazan je.Deca su sladoled htela samo  u artoxvra  ,imaju i pekaru a kugla sladoleda je 1,2 e.Kafic tell me mi je ok,ima brz internet kome treba,prenose sportske meceve,kod njih smo gledali Noleta.Toliko od mene.Kolima u Sarti da,obavezno.Malo ali lepo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko je pametno pocetkom avgusta otici na blef u Sarti i traziti smestaj ? pre par godina sam isao ali je bio pocetak Jula i nasao sam bez problema za pola sata fin smestaj ... ??  ako neko ima neki predlog za apartman/studio za 4 odrasle osobe  07-08 / 15.08  neka ostavi ovde link ili mail da pokusam .. hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja cu ujutru biti u Sartiju i idem na blef, gore je neko postavio da ne preporucuje odlazak u Sarti na blef jer je imao lose iskustvo a i da je dosao u 4h popodne da trazi smestaj. Najbolje vreme je oko 9, 10 ujutru. Danas sam i dobio info da agencije nisu prodale pola kapaciteta koje su zakupili prosle godine.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako ti nije problem javi kako je proslo ..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče je u Oko Magazinu na RTS1 bila kratka reportaža sa Halkidikija I to baš iz Sartija u kojoj grci kažu da im je poseta za 25% manja u odnosu na prošlu godinu jedan i od njih na čistom srpskom kaže Srbi dodjite da nas malo izvučete ma za vas će sve da bude besplatno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, stigao sam danas u 13h u Sarti nakon 13h putovanja od Beograda, nenormalna guzva na granici, obilaznici oko Soluna i na putu pre skretanja za Neos Marmaras, jer verovatno dosta turista ide tamo. Sve u svemu za sad sam stigao samo da se okupam na gradskoj plazi koja je prljava od nekog lisca i trunja ali bukvalno voda je crna prvih 5m, plaza puna pikavaca (Razocarenje). Plaza je polu prazna verovatno su ljudu otisli na lokalne plaze. Sto se smestaja tice, posto sam dosao na bum uz malu bojaz da li cu naci nesto povoljno. Nasao sam za nas troje, 4-krevetni studio po 45€ po danu, i smestaj je kul ima dve odvojene sobe sa dva manja i jednim francuskim lezajem u sklopu jedne sobe je kuhinjica sa sporetom i friziderom. Vila se zove Wienna. Mogao sam jos da joj spustim cenu ali sam bio preumoran od puta. Lik iz Leskovca pored mene za isti apartman platio 35€ po danu( barem tako kaze:-)). Prvi utisak mi je jako los zbog stanja i izgleda plaze koja je celom duzinon takva, a nisam nesto zahtevna osoba. Jedino dobro je sto duva neki vetar i nemam utisak da je 35°. Valjda ce te plaze u okolini popraviti utisak. Savet: Idite u Sarti i Grcku inace na bum jer cete jeftinije proci,cene na bookingu i agencijama su prenapumpane. Tu sam i dalje, javljaj te ako treba nesto. Pozdrav...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imao si srece , ova godina im je losa ili su imali prazan prostor.... ,obidji potez do klimatarije,a sa druge strane do dukine i videces zasto svi idu u Sarti....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

evo i ja da napisem neke svoje utiske.

Ovde smo 4-ti dan, razocarani, ne u potpunosti, ali skoro pa tako nekako.

Kao prvo smestaj nam je ocajan, ne bih da imenujem vilu, ali je iznad magistrale,

tako da kada birate OBAVEZNO se dobro raspitajate gde je smestaj, i cime sve raspolaze, jer ipak za 500 evra koliko smo mi dali za nas dvoje za 10 dana,

ne dobiti nijedan peskir, nemati nijedno cisenje u 10 dana je blago receno uzas.

No dobro, sami smo krivi, nismo pazljivo birali i to je to.

Sto se tice plaze, plaza je sasvim ok, vidim da je mnogi pljuju, ali nije tako,

dugacka plaza, nije guzva, znaci opusteno mozete da se smestite gde god zelite,

a da ne preskacete nekoga, ili mu stojite ( lezite nad glavom ).

Vetar duva svaki dan, ne dajte da vas neko prevari nekom drugom pricom, samim tim ima i talasa svaki dan, samo naravno od dana do dana manje ili vise.

I naravno sto su vecu talasi, to je voda prljavija, vrlo logicno.

O cenama necu da pisem, dovoljno ljudi je vec sve napisalo i sve je tako kako su napisali. Jedino iznenadjenje jeste carefur koji se totalno raspao, rafovi su prazni, nema maltene niceg da se kupi, lokalni supermarketi su manje vise ok opremljeni.

Za sada smo bili samo na Kalamitsi plazi, sem ove nase, jako je lepa, voda cista i dosta manji talasi.

Sve u svemu, sa moje strane nemate prporuku da letujete ovde.

pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

? Zašto ne bi imenovao vilu? Da se još neko za...e? imenuj, kao i agenciju ako si preko njih našao vilu.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene zanima koja je vila, pošto smo i mi uplatili vilu iznad magistraale pod nazivom VAMVIDIS. Nadam se da nije ta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kuca Akis Mihalis

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko bio u "hotelu" vamvidis?komentari, utisci,misljenja? Da li postoji precica do plaze, posto je smestaj iznad magistrale...

Prosle god. smo bili u hotelu vamvinis (vila vabinis) preko astre,smestaj je ok,cisto je,promena posteljine jednom u toku smene,imali smo 1/4 studio u prizemlju sa ogromnom terasom,dvoriste je prelepo puno zelenila,bazen cist ... Sto se tice precice do plaze ne postoji,gradiliste je ogradjeno,mi smo obilazili plaze po sitoniji tako da nam to nije bio problem ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka