Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Pozdrav

Kakav je ove godine onaj veliki super market u Sartiju, onaj sto se moze doci i od dole i sa glavnog puta? Da li uopste i postoji? Kakve su mu cene u poredjenju sa Lidl-om? Planiramo da krecemo u Sarti za nekih 10-ak dana, pa da znamo kako da optimizujemo nabavku usput u Lidl-u :-)

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo svima,

Planiramo putovanje u Sarti u sopstvenoj reziji od 16.08.Da li moze neka preporuka za smestaj ....putujemo suprug,ja i dvoje dece od 7 i 3 godine...unapred hvala!

Izmenjeno (andrijamia)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima,

Planiramo putovanje u Sarti u sopstvenoj reziji od 16.08.Da li moze neka preporuka za smestaj ....putujemo suprug,ja i dvoje dece od 7 i 3 godine...unapred hvala!

Moja preporuka je vila Iliadis, stari deo. Gazda je fenomenalan, jako je cista vila, posteljina i peskiri se menjaju na tri dana, ima parking u hladovini,wi-fi, klima, dobar položaj jer je sve u blizini...pitajte sta vas interesuje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Putujemo 30.08. u Sarte devojka i ja . Juce smo pogledali ponude u agenciji i ostalo je mesta u vilama Babis , Maria, Fotis, Stelios i u vili Tsantilas koja nam se nekako najvise dopala (najbliza moru, u mirnijem delu je, skoro renovirana), pa ukoliko ima neko informacije o ovim  vilama (narocito o vili Tsantilas) bilo bi nam od velike pomoci  :) :rolleyes: Unapred zahvalni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne bi ti preporucila babis...Tsantilas ti najbolji

Zdravo svima,

gledaj novi sarti tamo ti je plicak za decu...

Pozdrav

Kakav je ove godine onaj veliki super market u Sartiju, onaj sto se moze doci i od dole i sa glavnog puta? Da li uopste i postoji? Kakve su mu cene u poredjenju sa Lidl-om? Planiramo da krecemo u Sarti za nekih 10-ak dana, pa da znamo kako da optimizujemo nabavku usput u Lidl-u :-)

Hvala unapred

kupi u lidlu sta ti treba...nesto je taj market opustosen...mada su svi drugi odlicno snabdeveni...mi smo kupovali u novom delu onaj market i odlican je...

Pozdrav svima!

Ima li neko iskustva sa apartmanima Corali on the beach. Voleo bih da čujem utiske!

Takođe me interesuje kuća Fotini. Mislim da postoji više kuća sa ovim imenom. Astra nudi kuću pod ovim imenom na udaljenosti od 120 metara od mora. Pronašao sam kuću istog imena, koja spolja izgleda potpuno isto na razdaljini od 300 metara od mora i u drugom delu Sartija. Zna li neko nešto više o ovome?

po meni je corali spolja gledano i po lokaciji jedna od najboljih kuca u sartiju...nisam ulazila unutra ali je kuca novija pa pretpostavljam i da je unutra ok...

Mi smo sad u Sartiju ovo nam je 7 dan.Talasi su svaki dan!!!Juče i danas katastrofa!!Sva sreća da smo kolima pa odemo na Kalamici,i Orange gde su talasi manji,ili ih nema,i može da se pliva!Sarti je pun !Na plaži se i ne primeti toliko,ali uveče,je gužva na šetalištu!Moja deca su velika pa mogu da se bore sa talasima,ali za manju decu je problem!!!

idi da agridia plazu, 5 km od Sartija, tamo je mirno i lepo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Ima li neko iskustva sa apartmanima Corali on the beach. Voleo bih da čujem utiske!

Takođe me interesuje kuća Fotini. Mislim da postoji više kuća sa ovim imenom. Astra nudi kuću pod ovim imenom na udaljenosti od 120 metara od mora. Pronašao sam kuću istog imena, koja spolja izgleda potpuno isto na razdaljini od 300 metara od mora i u drugom delu Sartija. Zna li neko nešto više o ovome?

kumovi bili ove godine u Coralima, ulazila sam u apartman, smestaj im je bio odlican, menjali su im posteljinu i peskire na 3 dana, gazdarica vrlo gostoljubiva, oni su bili u dvosobnom apartmanu koji je kao mali stancic sa dnevnom i spavacom i ogromnom terasom sa tendom. 

Gazde su obezbedile i lezaljke posto ispred vile nema kafica, pa mozete da se posluzite i vratite. Imaju preslatke garniturice za sedenje u dvoristu predvece. 

Sto se talasa tice, mi smo uzivali, ali moja deca imaju 10 godina i nije ih bilo bas svaki dan ali npr svaki 2-3. Kumovima sa 2 mala deteta  ovo nije bilo ni malo slatko. Klinci nisu hteli da pridju vodi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako nije tajna koja je cena bila i u kom periodu su kumovi bili, i kako su rezervisali smestaj u Coralima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li neko da mi preporuci neke apartmane koji imaju dobar wifi, kao i da imaju peskire i da se ciste svakih 5 dana? Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo mi smo došli iz Sartija danas,pa da kažem po nešto!Bili smo smeštani u kući Galini,o.k. smeštaj,ništa preterano,gazda Hristos je o.k.,obilazio nas je,i stalno nas pitao jel sve u redu,jel nam treba nešto.Apartman su nam čistili svaki treći dan,i donosili čiste peškire.Jedino je bio problem sa internetom!Sarti je pun!!Jako mnogo ljudi je trenutno tamo!Evo i nekih cena osnovnih namernica u prodavnicama,odmah da kažem da je sve skuplje nego u Srbiji!!Mleko 1 lt,-1,10 eur,jogurt(ustvari nešto što liči na jogurt)1 lt,2.00 eur,hleb od 0,90 eur,pa nadalje,pivo Amstel 1,20 eur(staklena ambalaža)Heineken 1,45 eur(limenka 0,5 lt)Mitos 1,20 (Limenka 0,5 lt)koka kola 0,5 lt 1,00 eur,.Na plaži je nes 3,00 eur,pivo 3,00 eur,Od 11 dana 9 dana su bili talasi,nekad je moglo da se pliva,a nekad je bilo ne moguće ući u vodu!Obišli smo plaže,Orange,Kalamici,Bahia(mnogo lepa plaža,nije izvikana kao Orange,i nema mnogo gužve,ali je prilaz plaži užasan,put katastrofa!)Sykia beach(ništa posebno,nećete ništa propustiti ako ne odete!)Cene po lokalima su Giros 2,50 eur,girice 6,00 eur porcija,orada 7 eur porcija,riblja čorba 4 eur porcija.Nisam zapamtio imena lokala ali svi su na onom glavnom šetalištu,sem za giros,Obeliks,i tu mi je Giros sasvim o.k.i imaju nešto,oni zovu Grčki meni i košta 12 eur, i u njemu ima  girosa samo meso bez lepinje,neke 2 pljeskavice,2kobasice,pomfrit,caciki,i još neki njihovi začini,posebno  giros lepinje, dva soka,i nas četvoro smo se  najeli od toga!Kukuruz je 1,30 eur,pica 1,50 eur parče,palačinka 2,50 osnovna,plus dodaci se plaćaju posebno.kugla sladoleda 1,20 eur.Peku i piliće u jednom lokalu bliže plaži zaboravio sam kako se zove,vide se pilići kako se okreću,tu radi naš dečko iz Novog Sada,i tu je pečeno pile celo 8 eur,ima i musaka 6 eur,i još po nešto.Eto ukratko,da znate šta vas čeka,što se tiče cena!Nama je bilo lepo,ako zanemarimo talase,odmorili smo se.Ima i neki super market ali su im cene ko i u običnim prodavnicama,i desi se da im nestane vode,piva,jer je puno ljudi!Ima dve benzinske stanice,na jednoj toče i gas,i imaju perionicu-treba će vam,ako budete obilazili okolne plaže,5 eura je pranje mašina sa četkama,ima i vulkanizerAko ima nekih pitanja,tu sam.

Izmenjeno (Milos Bgd)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Coralima su bili prve dve nedelje jula 65eura je bio dvosoban app,

rezervisali e-mailom u januaru, uplatili depozit 20% ostatak na ruke kad su stigli.

@Alexica_Ma u Theodora house, Coralima, ELena's house imas to sto trazis

http://www.sarti-theodora.gr/

http://www.elenas-apartments.com/

Elena's apartmani su bukvalno prekoputa Corala u drugom redu kuca

Isti su vlasnici kao Theodora house

http://www.corali-hotel.gr/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je l' moze neka preporuka za smestaj sa doruckom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, svake godine u Grcku idem na bum pocetkom avgusta. Ove godine sam resio da idem u Sarti. Zanima me da li je neko isao u Sarti na bum i kolike su cene trokrevetnih studija? Do sada sa isao na Lefkadu, Skijatos, Olimpik Bic, i placao sam 35-40 eura trokrevetni studio po danu i svi su bili na 100m od plaze. Veoma brzo sam ih nalazio jedino mi je bio problem sto dodjem ujutru ranije pa moram da ceka  9, 10 sati da gazde ustanu...

Hvala,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna cenu dizel goriva u Makedoniji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li mi neko reci kakva je vila Stelios? U agencijama je ostala ona, kao i Dimitra (ona nam se ne svidja, jer su apartmani u niskom prizemlju)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka