Guest Prijatelj

SARTI

7938 poruka u ovoj temi

Kakva su iskustva sa vilom afroditi.?Pise da je 100m udaljena od plaze,dali je to realno.?Postoje 2 vile sa istim imenom jedna je na 30m a ova koja mene interesuje je 100m i dali je to na nekom uzvisenju ili ne.Dali u tom starom delu postoji slobodno mesto za sopstveni suncobran.?Hvala,svaka informacija je dobrodosla.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili pre 20-tak dana baš u vili Afroditi, i mogu vam reći, da smo skroz zadovoljni, sobe su izuzetno čiste sa novim nameštajem, a možda je na blagom uzvišenju,  ništa strašno,  a što se tiče udaljenosti od plaže to je otprilike to, uopšte nije daleko plaža u starom delu, a ni centar...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo svima. Jutros smo stigli iz Sartija. Bili smo u vili ILIADIS HOUSE, mogu vam reci da je vila jako lepo sredjena i da je izuzetna higijena, zamena posteljine je na tri dana...itd. gazda Sokratis je jedan izuzetno prijatan gospodin. Ulaz u vilu postoji i sa zadnje strane vile, mi smo taj i koristili. Ima sopstveni parking, sa hladovinom...
Sam Sarti nam se jako dopao. Ima jako dobar polozaj za obilazak plaza, ali plaza u Sartiju i nije bas za malu decu, bar do sedme godine jer je brz ulazak u dubinu i stalno je bilo talasa, manjih ili vecih, malo je bilo i sitne crne trave. Sreca je nasa sto volimo i planirali smo da se vozikamo i deca su nam vec odrasla 12 i 5 god. pa smo skoro svaki dan isli na poneku plazu gde smo bukvalno uzivali. Najvise nam se dopala Banana beach. Inace Sartiju imate  i pekare , prodavnice , restorane, tri bankomata,benzinsku pumpu...snabdevenost svim namirnicama je odlicna... 

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakvi su utisci iz vile Sarti blue?! I da li se ona nalazi u novom delu Sartija?! Propadoh od pretrage molim vas pomozite unapred zahvalna!

Kad ides u Sarti ? ;)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima. Znate li kakvo je stanje sa smestajem na bum?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo svima. Jutros smo stigli iz Sartija. Bili smo u vili ILIADIS HOUSE, mogu vam reci da je vila jako lepo sredjena i da je izuzetna higijena, zamena posteljine je na tri dana...itd. gazda Sokratis je jedan izuzetno prijatan gospodin. Ulaz u vilu postoji i sa zadnje strane vile, mi smo taj i koristili. Ima sopstveni parking, sa hladovinom...
Sam Sarti nam se jako dopao. Ima jako dobar polozaj za obilazak plaza, ali plaza u Sartiju i nije bas za malu decu, bar do sedme godine jer je brz ulazak u dubinu i stalno je bilo talasa, manjih ili vecih, malo je bilo i sitne crne trave. Sreca je nasa sto volimo i planirali smo da se vozikamo i deca su nam vec odrasla 12 i 5 god. pa smo skoro svaki dan isli na poneku plazu gde smo bukvalno uzivali. Najvise nam se dopala Banana beach. Inace Sartiju imate  i pekare , prodavnice , restorane, tri bankomata,benzinsku pumpu...snabdevenost svim namirnicama je odlicna... 

zar vam niko nije rekao da u novom delu, tzv.sarti beachu je lep licak za decu....Iliadis je car, za svaku preporuku

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

da li je neko bio u "hotelu" vamvidis?komentari, utisci,misljenja? Da li postoji precica do plaze, posto je smestaj iznad magistrale...

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

zdravo ljudi 

dali je u sartiju guzva 17 krecem za sarti na bum pa intersuje me smestaj na bum da je moguce naci dvosobni appartman

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Molim Vas koji ste u Sartiju dajte cene, koliko šta košta od pica ne plazi,setalištu uvece,klopi po tavernama  i tako to.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima! Ove godine idemo prvi put na Sitoniju i to u Sarti, nazalost autobuskim prevozom agencije. Molim vas za misljenje da li je moguce pesaka doci do nekih plaza u blizini Sartija npr. Ahlada, Platania i Goa.

Za te 3 plaze pise da se nalaze na manje od 3km od Sartija (to nije bas mala razdaljina po suncu, ali je podnosljiva). Pitanje je samo kakav je put - da li je sve vreme uz magistralu kojom svi jure 100km/h, da li postoji neki zemljani/put uz plazu...?

Unapred hvala na svim savetima

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na google maps streetview mozete videti kako izgleda put a na tripinview.com kako nepristupacno izgleda obala oko Sartija. Mislim da ce pre biti ovo prvo. Pre Sartija se put spusta sa brda a posle Sartija ponovo penje

Ova slika je napravljena sa vidikovca pre ulaska u Sarti

https://m.flickr.com/photos/90618904@N05/11854608165/in/set-72157639582092016/

 

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima! Ove godine idemo prvi put na Sitoniju i to u Sarti, nazalost autobuskim prevozom agencije. Molim vas za misljenje da li je moguce pesaka doci do nekih plaza u blizini Sartija npr. Ahlada, Platania i Goa.

Za te 3 plaze pise da se nalaze na manje od 3km od Sartija (to nije bas mala razdaljina po suncu, ali je podnosljiva). Pitanje je samo kakav je put - da li je sve vreme uz magistralu kojom svi jure 100km/h, da li postoji neki zemljani/put uz plazu...?

Unapred hvala na svim savetima

Ja sam u krajem juna bio u Sratiju i dok sam setao gradom primetio sam na dva tri mesta reklame za besplatnu voznju do plaze Goa,a kombi sa njihovom reklamom parkiran u ulici koja vodi do kerfurovog velikog marketa, Ali ne znam na kom principu to funkcionise i gde se prijavljujete za voznju pa kad stignete prosetaje i raspitajte se o detaljima. Nadam se da sam bar malo pomogo

Izmenjeno (čupavac)
grske
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

i ja sam videla te mini buseve do Goa plaze, a znam da ima na setalistu kad se prodje mostic i udje u novi deo Sartija agencija koja te brodicem vozi na oRange plazu, rekli su mi da 3 puta  toku dana svracaju tamo nisam pitala za cenu samo te usluge , ali mozes da ih pitas, krstarenje do Amuljanija sa celodnevnim ostankom je 24eura za odrasle, za decu 15eura.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Molim Vas koji ste u Sartiju dajte cene, koliko šta košta od pica ne plazi,setalištu uvece,klopi po tavernama  i tako to.

u restoranima su cene porcija od 6-8 eura za rostilj, u jednom od restorana je riblja corba 4 eura, a orada 7 evra i koliko sam videla puno porodica je upravo tu svracalo.

Oko trga u onim fast food objektima

giros, burgeri, cizburgeri, = 2,5 evra

hot dog =2evra

pomfrit porcija 2.0-2.5evra

na samom pocetku starog Sartija ima picerija pice su 5,13 i 20 eura zavisi od velicine

a na setalistu ima parce pice za 1,5 euro, a akcija je 2 za 10 eura

restorancic koji ima i zastavica astra travela (preporuka) non stop je pun i ima akciju tanjir za 4 osobe za 12 eura. Nisam probala ali pise 4 salate, 4 vrste mesa, 2 priloga i 2 tortilje.

U pekari su pitice sa sirom, krofne, ustvari sve je 1.5 ili 2 eura

mini kroasani sa nutelom ili sirom su 0.3 eura po komadu

burek je 2 eura

jogurt u pekari 2.7 u marinopulosu 2.2eura

kiselo mleko u zemljanim cinijama manje 1.1 euro

voda od 1.5-2.00 eura

za voce nemam pojma napamet ali znam da je bilo sve sto smo kupili kao med i breskve i lubenice i dinje.  

u kaficima kafe + 0.5 voda su 2.5 eura, sejkovi 4 eura, pivo 3 eura

kolaci su 2,2 eura komad, a na kg od 9-13 eura zavisi koji uzimas.

Kugla sladoleda 1,2 eura, na tocenje 1,5 eura. 

na friziderima je najjeftiniji 0.5 (tipa rumenka) oni ukusniji idu i do 2.5 eura

 
ovako na brzaka i iz glave, ono sto sma snimila
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    25243
    Ukupno tema
    835983
    Ukupno poruka