Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Cao..uplatili smo Sarti,novi deo,hotel Stefani od 23.7.

Zanima me ako neko nesto zna o hotelu i koliko je udaljen novi od starog dela Sartija?

Hvala vam unapred!

Hotel Stefani je na izlasku is Sartija i ima svoju plazu koja je ok. Do Sartija ima nekih 1-1,5km

Stari i novi Sarti su spojeni, sama granica ne postoji, vec se uzima da je to neki veliki parking....od kog pocinje stari deo..

Nisam bila u hotelu, ali sam svaki dan prolazila tuda, bili smo smesteni na plazi Platania, koja je posle hotela

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko ko je trenutno tamo moze da mi kaze da li ima evrodizela na pumpama i koja je cena?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Chrissula jeste blizu blaze ali je u starom delu i tu bas nije plaza za decu. Brzo je dubina. Bolji deo plaze je skroz drugi kraj u novom delu. Talasa uglavnom ima i zato je bolji desni deo plaze jer je duzi plicak i podnosljiviji su talasi, nema prirodnog hlada. Prelistajte temu puno je pisano o svemu ovome.

Koliko su daleko plaze sa plicakom za decu ????mpekoste desno , dali je desno od hotela ili ???? Zanima me gde se sve nalaze plaze sa postepenim ulaskom prilagodjena za decu ????? Taj desni deo koliko je daleko od ove vile,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada dodjete na plazu vi ste u levom delu gledano u more, najbolji deo za decu je skroz desno. E sad plaza je dugacka 2,5-3 km tako da je taj deo dosta daleko. Mozda i negde na sredini plaze mozete naci zgodno mesto, morate proveriti. Ako nisu jaki talasi mozda i nije strasno, ali tu je i dosta nekako strma obala ( taj deo blizu vaseg smestaja). Ne znam sta da vam kazem ali mislim da cete morati cesce kolima, osim ako ne volite duge setnje mada po vrucini sa malim detetom nece vam sigurno prijati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko neku informaciju o vili Meri stari deo Sartija? Svaka informacija bi mi dobro dosla. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

evro dizel je na pumpama bio pre pre 2 dana 1.59eura po l. 

Samo smo pogledali, posto smo se u Makedoniji napunili dosta je jeftinije

Sto se plaze tice, jeste u starom delu vec posle par metar dublje ali deca uzivaju raznih uzrasta, dodatno sto im je zabava na stenama na prvom mestu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisali smo vilu Grigoris za 9.septembar, sto zbog posla, sto zbog nekih drugih stvari.. Da li mozete da nam kazete kakvo je vreme u septembru, nadam se da voda nije hladna..? Nismo nikad bili u Sartiju, ovaj forum mi bas jako znaci, u sustini sam vec stvorio kompletnu sliku... Hvala svima. 

I jos jedno pitanje, iznajmljivali smo dvosed bagi vozilo na tasosu, pa me zanima da li ga ima u Sartiju i koja je cena? Moze i kvad, ali mi je bagi stabilniji, posto vodimo i klinca sa nama, a vrh je fora za obilazak okolnih plaza...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada dodjete na plazu vi ste u levom delu gledano u more, najbolji deo za decu je skroz desno. E sad plaza je dugacka 2,5-3 km tako da je taj deo dosta daleko. Mozda i negde na sredini plaze mozete naci zgodno mesto, morate proveriti. Ako nisu jaki talasi mozda i nije strasno, ali tu je i dosta nekako strma obala ( taj deo blizu vaseg smestaja). Ne znam sta da vam kazem ali mislim da cete morati cesce kolima, osim ako ne volite duge setnje mada po vrucini sa malim detetom nece vam sigurno prijati.

ok. recite mi imali parking mesta tu blizu plaze za decu koja je udaljena od mog smesaja 2-3km? koliko je komplikovano uparkirati negde blizu te plaze u novijem delu Sartija i predpostavljam da je plaza velika i uredjena ? Molim Vas za odgovor ,znaci mi dosta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najvise kafica i lezaljki ima u starom delu gde ste Vi, u novom delu ima i kafica a i dosta slobodnog dela za sopstveni mobilijar. U skroz desnom kraju plaze poznatijem kao Sarti beach je najlepsi deo za decu i nije nikad bila tako strasna guzva tako da je tu moguce naci i mesto za parking( to je taj deo 2-3km dalje od vas). Videcete kad stignete tamo lako cete se snaci. Pogledajte  i plazu tu kod Vas mozda ce Vam odgovarati nije to sad tako strasno. Meni tu nije odgovaralo jer je brzo dubina pa kad su talasi ( oni vec) nije bas za decu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Stefani je na izlasku is Sartija i ima svoju plazu koja je ok. Do Sartija ima nekih 1-1,5km

Stari i novi Sarti su spojeni, sama granica ne postoji, vec se uzima da je to neki veliki parking....od kog pocinje stari deo..

Nisam bila u hotelu, ali sam svaki dan prolazila tuda, bili smo smesteni na plazi Platania, koja je posle hotela

Hvala ti puno na odgovoru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ok. recite mi imali parking mesta tu blizu plaze za decu koja je udaljena od mog smesaja 2-3km? koliko je komplikovano uparkirati negde blizu te plaze u novijem delu Sartija i predpostavljam da je plaza velika i uredjena ? Molim Vas za odgovor ,znaci mi dosta.

Od starog dela Sartija skrenite desno uz more i samo idite kuda put ide i naici cete na jedan fudbalski teren (pravi) . Odmah bukvalno posle terena videcete parking i tu skrenite levo i uparkirajte se.

Tu Vam je super plaza za decu sa lepim suncobranima i lezaljkama i veoma je cista sa velikim plicakom.

Ja sam tamo bio i prosle i pretprosle god kad mi je dete imalo 1,5 i 2,5 godina a i ove cu u septembru :)

Tu na plazi imate lep kafic Ostria bar prodaju i brzu hranu i sladolede sa WiFi i tuseve i stvarno je super.

Mozete slobodno ako Vam dete spava preko dana ostaviti stvari na lezaljkama i doci kasnije ne prave pitanje nikad ma kolika guzva bila na plazi uz naruceno po jedno pice.

Ta plaza je preko puta kuce TA Vrahakia i od starog dela Sartija nema vise od 1-1,5 km

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li je neko imao iskustva sa vilom Meri na Sartiju?Velikii pozdrav :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drage kolege putnici,

moja porodica i ja se spremamo za put u Sarti, imamo rezervaciju u House Sofia od 21.07 do 31.07. Prvi put idemo u Sarti, treći put u Grčku. Putujemo sopstvenim prevozom iz Beograda.

Da li neko ima iskustva sa navedenim smeštajem? Kakva je trenutna situacija u Sartiju, kakva je snabdevenost, ima li gužvi? Svi saveti su dobrodošli s obzirom na to da smo prvi put i na Halkidikiju i u Sartiju. Do sada smo letovali u olimpijskoj regiji.

Unapred se zahvaljujem.

Aleksandar

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvi su utisci iz vile Sarti blue?! I da li se ona nalazi u novom delu Sartija?! Propadoh od pretrage molim vas pomozite unapred zahvalna!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko me secanje sluzi a mislim da je ono jos dobro Sarti blue se nalazi u novom Sartiju bukvalno na samom kraju mesta.

Lepe plaze imate odmah ispred a do centra Sartija ima jedno 20 min setnje.Vidim da svuda pise na sajtovima koji je prodaju da ima 750 m do centra ali to je laz ima 100% vise od toga.

Unutra ne znam kakva je ali ako se secam lepo je uzeti studio sa pogladom na more jer ove iznutra gledaju jedni na druge i samo to gledate jer je ulazu kucu cini mi se bocno a ne prema moru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka