Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

pa jeste malo uvece jer se setaju ljudi tuda...ali posle 12 je mir i tisina tako da...lepa je lokacija i jednog i drugog app

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

nema mesta u ta vrahakii u avgustu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko od vas forumaša direktnog iskustva sa smeštajem Blue Sarti ???? Po onome što sam gledala to bi nam odgovaralo najviše i po ceni i lokaciji, obzirom da smo prethodna dva leta svaki dan išli na kraj plaže, u Arc bech bar. Takvo more, plažu i uživanje ne menjamo!!! Skitali i po okolini i uvek se tamo vraćali!!! A bili smo smešteni u vili Dora koja je otprilike na sredini mesta... Guglajući nisam našla neke pozitivne komentare, ali sve po forumima i sl stranicama prihvatam sa rezervom... Nismo mi neka zahtevna familija :) Ali ponovo ne bih da uđemo u neku prljavštinu i haos... Jel istina da imaju problem sa toplom vodom???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko informacije o smestaju Rena House

renas-house-10s.jpg

Izgleda ovako, pronasli smo je na halkidiki.com

Dobili smo ponudu pa me interesuju iskustva.

Dobro bi bilo sto pre.

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

lokacija je odlicna...ali nisam ulazila unutra...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala.

Na slikama deluje lepo.

Nisam pronasla komentare na forumu, nadam se da ce se neko javiti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

RENAS HOUSE, jel neko bio tamo?

Bilo ko, neki utisak?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dimitra iz ta vrahakia ne odgovara odmah na email :) tako da se ne sikirajte se, javi ce se....plaza ispred Ahilesa je super ima sad i beach bar ispred

zamolla bih vas Marija da mi kazete koliko je udaljen centar Sartija od vile Corali,tj.to glavno setaliste?Hvala
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

corali pun pogodak, u novom delu prva ulica do plaze, gde je setaliste dugo 2km tako da je super lokacija...uzivacete

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao drugari,

novi sam clan ali stari posetilac ovog foruma. Uplatio sam Dimis za avgust. To ce mi biti drugi put u Sartiju, prvi put pre 5 godina. Prethoden dve godine isao u Nikiti, sada bih malo da promenim. Inace sam uzeo studio za dvoje (imamo sina od tri godine), negde sam citao da su u Dimisu studiji manje kvadrature ali mislim da cak i da je tako to nece biti problem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hausmaria aprtmani,da li je neko imao iskustva sa ovim smeštajem?Vidim da je 2012 neko samo pitao za nju i ništa više...Inače rekoše mi za Sarti da je sjajno mesto i da su plaže super (za klince takođe)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Athina rooms and studios.

Ja sam zadovoljna i vec sam za ovu godinu poslala depozit.

Super mi odgovara dvoriste koje nam je bilo bukvalno ispred vrata, odnosno terase, sa bogatim sadrzajem za decu, a mi smo imali cetvoro dece od 1,5-4,5 godine. Plaza je 50-ak metara od studia, putem koji nije prometan, tako da su nama starija deca isla sama. Plaza je super, po meni pesak se uopste nije lepio, to je onaj krupniji pesak, koji bukvalno kad se osusi samo protrljas i on spadne. Ulazak u vodu je postepen, ali nije bas dugacak plicak, to ti napomiljem zbog dece, moje jedno je tada imalo 1,5 i morala sam stalno da je pratim. Guzve, kao ni sadrzaja na plazi nemas, ali ti je toliko domacinska atmosfera, da smo mi vecinu nasih sadrzaja ostavljali na plazi u vreme popodnevnog odmora. Dve-tri kuce od studia je taverna sa grckim vecerima cetvrtkom, interesantno da se vidi.

Gazdarica Kristina (ne govori engleski) je meni skroz ok, ali se za smestaj kontaktira sa njenom cerkom Marijom i kod njih je smestaj poprilicno jeftiniji u odnosu na tu drugu gazdaricu Sofiju, koja ok prica engleski, stalno je tu u nekoj letnjoj otvorenoj kuhunjici ili baru, ali je kod nje bar koliko znam smestaj dosta skuplji.

Slobodno pitaj sta god te interesuje, mogu da ti pomognem i oko izbora studija, sto god treba.....

Dobio sam odgovor za smeštaj i cena je baš džabe.Sad sam u dilemi samo pošto mi se čini da je jako skroman smeštaj i okolina?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav je sarti pocetkom septembra, onaj vetar valjda tek tada poludi? i talasi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima! Ja sam jedna neodlucna mama koja tek drugi put ide sa svojom decicom na letovanje.. odlucili smo da to bude Sarti i ne brinu me ni talasi ni vetar, idemo svojim kolima, svrckacemo se okolo.. ono sto bih zelela jeste lep smestaj, prostran, cist, sa dve prostorije, znaci app ne studio (kojih ima najvise u ponudi agencija).. cena manje vise nije toliko bitna, i vise bismo voleli mozda taj novi deo Sartija zbog plaze za decu.. mozete li mi neko ko je vec bio preporuciti neku vilu? hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

www.tavrahakia.gr ima odlican smestaj app (ima dva u ponudi) i ima park za decu,mir tisina i parking ispred, i preko puta plaza....samo neznam koji termin ti treba mislim da je dosta popunjeno....kostas hause,oni imaju app, irenas house, to je sve u novom delu....milism da i haus galini ima app...

i asteras ti je u novom delu samo malo dalje od plaze ali su veliki app i komotni, i cisto je...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka