Guest Prijatelj

SARTI

8169 poruka u ovoj temi

vila kostas u novom delu,odlican izbor....vidimo se u julu ;)

sto se tice klope cene su kao i u ostalim delovima Grcke....imas Obelix u centru meni za dvoje i dva pica je 11e i to vi mozete bas lepo da se najedete..imate tri porcije spageta u relaxu za 12e ili tri pizze za 14e ....porcije su od 6-7e a restorana da birate...u zutoj prodavnici velikoj uvece rezervisete gotovu hranu (mi obicno pile) i sutra ides i uzmes samo za rucak...uzivacete

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Još jedno pitanje... kažu da u Sartiju stalno duva vetar... i da pravi talase... koliko je taj vetar smetnja i kakvi su talasi... celodnevni ili postoji neki period dana kada su jači talasi?

Jedino što ukoliko se opredelimo za Kostas nećemo biti gosti Sartija u julu već krajem juna, od 23 do 30-og...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadjite postove iz jula i avgusta prosle godine. Tada je pisano o talasima bas sa lica mesta, iz Sartija. Ako se dobro secam neko zalio da je bilo zabranjeno kupanje par dana i da su spasioci par puta intervenisali. A drugi su pisali da nije tako strasno na delu plaze kod novog Sartija jer je plicak. Ali najbolje je da pronadjete te postove.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo tako. Iskustva su razlicita. Mi kada smo prosle godine bili u Sartiju krajem jula , nije bilo ni vetra ni talasa. Sem jednog dana, mada ti tada nije bilo strasno. Ali smo mi taj dan iskoristili za posetu Klimatariji na kojoj nije bilo talasa :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Još jedno pitanje... kažu da u Sartiju stalno duva vetar... i da pravi talase... koliko je taj vetar smetnja i kakvi su talasi... celodnevni ili postoji neki period dana kada su jači talasi?

Famozni vetar i talasi u Sartiju su, definitivno, stvar ukusa. Nekome smetaju, neko uživa u njima. Vetar se pojačava u popodnevnim časovima, a na osnovu iskustva od dva letovanja i čitanja na internetu gotovo svega što se o Sartiju moglo pročitati, mislim da je verovatnoća za jači vetar i veće talase viša u periodu od 15. avgusta do 15. septembra. Čini se da pre 15. avgusta ima manje vetrovitih dana. Ovo je, naravno, neko moje iskustvo i mišljenje, a kako su me ovde označili kao bota Agencije jer volim Sarti, nemojte baš uzimati zdravo za gotovo ono što pišem. :rolleyes:

Pozdrav.

Izmenjeno (Sergio.C)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poz svima, već duže vreme pratim forum ali samo u pasivi. Tako smo se odlučili za Sarti, i ujedno koristim i priliku da se svima zahvalim što nesebično dele iskustva.

Hotel Corali, da li je u novom ili starom delu Sartija? Da li iko zna?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šta ko smatra starim, a šta novim delom Sartija je veliko pitanje jer je ceo Sarti mali, a stari i novi deo su potpuno povezani u jedinstveno naselje. Stari deo bi se mogao podeliti na onaj oko crkve, poznat i kao "baš, baš stari Sarti" :D i noviji deo starog Sartija koji se proteže do neformalne granice sa novim delom Sartija koju predstavlja nekakav mali kanalčić za odvod kišnice. Mislim da se Corali nalazi u starom delu Sartija, odnosno, preciznije, u novijem delu starog Sartija. U svakom slučaju, sa te pozicije vam je sve veoma blizu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bravo @pajamen. Slika ili film govore vise od 1000 reci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Nikako da se odlucimo za smestaj u Sartiju, da bude pristojno, ne mnogo daleko od plaze a da cena ne bude previsoka. Pronasli smo vilu Simos preko Barcina , molim ako neko zna nesto o toj vili da javi. Interesuju me i iskustva sa ovom agencijom. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Poz svima, već duže vreme pratim forum ali samo u pasivi. Tako smo se odlučili za Sarti, i ujedno koristim i priliku da se svima zahvalim što nesebično dele iskustva. Hotel Corali, da li je u novom ili starom delu Sartija? Da li iko zna?
Novi deo Sartija mi smo rezervsali Korale za jul.pozz
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovani, i ja sa muzem i cetvorogodisnjim detetom ove godine planiram da posetim drugi prst i mesto Sarti. Gledala sam AppHotel Sarti Blue koji je navodno 750m od starog Sartija i blizu plaze u tom novom delu Sartija. Zanima me dal je neko posetio te apartmane i dal je bolja plaza u tom novom delu ili u starom delu Sartija. Takodje me zanima dal u novom delu ima lezaljki i suncobrana? Sto se tice okolnih plaza dal ima neki bus prevoz ili ne, obzirom da mi ne idemo kolima. Hvala unapred. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvinite sto opet moram da napisem post, i ako moze neko da mi preporuci neke apartane u Sartiju. Da je blizu plaze i da je taj deo plaze pogoidan za dete koje ima 4 god :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima li negde za 30 evra za dvoje u sartiju smestaj polazak 16.7-20.7 tako nesto? treba mi za prijatelje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tamo gde mi idemo je stvarno jeftino za nas cetvoro 2 odrasla i 2 deteta 25evra dnevno za 07.07.-17.07. ali na plazi platania 50m od plaze samo je centar sartija (stari sarti) udaljen 3 km pa ako im to odgovara dacu link za smestaj

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906198
    Ukupno poruka