Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Ehej pa druzicemo se ...mi smo tamo od 04,07 ...super je....

Pohvale sve i za Iliadisa, bice vam lepo ;)

kolika su deca...mi imamo dve cure jedna od 5 i druga od 10 godina :volimenevolime:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Rezervisali smo juce trokrevetni studio od 30.06-10.07 u ILIADIS house. Idemo prvi put u Sarti i prvi put na Sitoniju...pa sta bude :yesss:

Uzeli ste odlican smestaj, bar to ne morate da brinete.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ehej pa druzicemo se ...mi smo tamo od 04,07 ...super je....

Pohvale sve i za Iliadisa, bice vam lepo ;)

kolika su deca...mi imamo dve cure jedna od 5 i druga od 10 godina :volimenevolime:

Super, drago mi je. I mi imamo dve curice jedna 11 godina a druga 4.

Bas sam razmisljao da li sam pogodio sa smestajem. Sad mi je lakse. :thankyou:

Izmenjeno (pcelar)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bicete odusvljeni, park iza, ogradjen,milina...raj za decu, moje idu bose po travi :hahaha:

pcelaru iliadis je dalje od ta vrahakie .....blizi vam parkic u centru :P ..videcemo se na sladoledu :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da se pohvalim da smo mi danas rezervisali apartmane Corali u novom delu Sartija,nalaze se do plaze,nadam se da nismo pogresili.Prvi put idemo u Sarti ako je neko raspolozen neka mi preporuci neku lepu tavernu.Tamo smo od 8.7. pa ako je neko za druzenje vidimo se!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dejana corali su divni, uzivacete....a mi volimo ta vrahakiu na pocetku starog dela i relax pizze ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marija, koliko Ta Vrahakia ima tih 1/5 app?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

samo dva u julu smo ja i moja drugarica iz Slovenije u njima :) ...mislim da je njen slobodan od 18.07. pa proveri sa Dimitrom, posalji joj email :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko boravio u vili Simos i kakvi su utisci? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Makedoniji na pumpama su cigare mnogo jeftinije,mi smo tamo kupovali, a smestaj smo uplatili na plazi platanija odma pored Sartija,na 2 minuta voznje kolima,u bungalovima 25 eura u februaru,i dobili sobu sa 5 kreveta a moja sestra dobila sa 4 kreveta,inace tamo ima mesta jos u svakoj kuci slobodan apartman ili studio koji sada iznajmljuju za 50 eura 3-krevetni.Mnogo je lepsa plaza,i nema guzve.

Jeste li bili u vagonu :rolleyes: mislim da smo bili u isto vreme na letovanju....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo ove godine u te kucice pa me zanima da li ste zadovoljni smestajem? Kakve su im sobe, da li ciste sobu ili sami odrzavamo, da li dobijamo peskire i da li od posudja ima dosta za osnovno spremanje hrane?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Smestaj solidan,nista spektakularno, donja tri studija u kojima smo mi bili su manja, nivo iza su veci studiji, cak mislim i da imaju dve odvojene prostorije, odnosno da su apartmani i poslednja odvojena kucica je od dve prostorije i ona je komfornija. Sami odrzavate studije, dobijete dzogere, metlu, kantu i to je to. Nama za dve nedelje nije menjala posteljinu.....mada iskreno za dve nedelje ona je bila tu mozda 5 dana. Peskire smo dobili, ali moj ti je savet da poneses. Posudja ima za najosnovnije, cak koliko se secam bilo je i viska serpi, tiganaj....kada idete?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na opisu smestaja :) Mi idemo 07.07.-17.07. Da li i vi idete ove godine tamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, mi smo od 04.07.-18.07.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, mi smo od 04.07.-18.07.

Odlicno, vidimo se :)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906043
    Ukupno poruka