Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Pa o tome i pricam Titanic2...neki upravo to nece da shvate da covek koji da 700 evra,ne ocekuje da trazi okolne plaze i da baulja po divljoj Sitoniji.Slazem se sve sto si napisao.Pominju Pefkohori i Hanioti kako je Sarti bolji!? Pa ako neko ide da se kupa i da mu je to mnogo vazno kao meni,na Kasandri je more cisto i mirno.U tom segmentu Sarti debelo zaostaje.Pa i u snabdevenosti ako cemo pravo.

Sto se tice toga da neko ide vise puta u isto mesto,samo bih da prenesem iskustvo pokojnog Mome Kapora koji je 20 godina letovao u Dubrovniku i H.Novom.Kaze:" Mislio sam da su to najbolja mesta za odmor,ali kada sam poceo svake godine da menjam mesto letovanja uvideo sam kakvu sam pravio glupu gresku...20 godina sam izgubio,a toliko lepih mesta nisam posetio i otkrio..."

Verujem smekeru kakav je Moma bio. :ziveli:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nekom je "bauljanje po divljoj Sitoniji" pravo uzivanje i jedino zbog cega vredi ici na odmor, ta lepota nema cenu! Daleko od toga da smo svi isti i da je svakome cilj da se zakuca u jedno mesto i ne mrda, koliko god da to kosta i kakvo god to mesto bilo. O tome ne vredi raspravljati, zato postoje razlicita mesta i razlicita misljenja, svako ima pravo na svoj izbor i ne treba zbog njega da bude nazvan slepcem...

Izmenjeno (azzurra)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo platili PP u hotelu 950€, koji i nema svoju plažu i svih 15 dana smo obilazili okolna mesta i plaže, obišli skoro celu Kassandru i lepo se proveli.

Izmenjeno (elzner)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji otac i majka su trenutno u Neas Marmarasu, a zatim prelaze u Sarti. Imaju 77 i 74 godina i svaki drugi dan idu kolima (sopstvenim) na neku drugu plažu, "da vide".

Izmenjeno (elzner)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa dvoje dece ove godine posle Tasosa produzimo u Sarti na vikend,a ostanemo nedelju dana ODUSEVLJENI...

Izmenjeno (Andrija.bg)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto ljudi, sto ćudi... zato i važi ono - raspitaj se prvo gde ideš i da li ti to odgovara.

Volim aktivan odmor, mrzim da budem na jednom mestu, ne tražim smeštaj na plaži, i meni Sitonija "leži". Nekome drugome ne, i taj treba da bira drugo mesto za odmor koje je njemu primerenije. U svakom slučaju je dobro čuti sva iskustva (i onih kojima se sviđa i ne) pa odlučiti. Tome ovaj forum i služi.

Takođe mi se Sarti kao mesto nešto ne dopada previše, više mi se sviđa Nikiti, ali to je opet moje mišljenje...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

samo neka ne idu u sarti vise....bas je guzva, grozno je :) ...neka sitonija ostane nasa <3

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Suprug, sincic od 4 godine I ja smo ove godine prvi put bili u Sartiju, u junu mesecu, vila Ta Vrahakia, bez turisticke agencije. Letovali smo na Kasandri,, a kao mladji I na ostrvima I u Egiptu a videlo se I sveta dosta, sto poslovno sto privatno. Pre nego sto smo stigli u Satri znali smo> da je na poziciji gde stalno duva vetar, da moze da bude talasa, da je mesto solidno snabdeveno sa prodavnicama, da zabave nema, da je u Novom Sartiju plicak a u Starom Sartiju nagli prelazak u dubinu I vrlo nezgodno kad su talasi jer se u N Sartiju lome u plicaku a u Starom umeju da budu bas veliki, gde su plaze I kakve su, koliko imamo do drugih gradova, kakav je smestaj I to sve zahvaljujuci forumu. Generalno divno smo se odmorili, dete je uzivalo I sledece godine cemo svakako opet doci, ali ne zelimo da ceo svoj zivot letujemo na jednom mestu.Kupali smo se vecinom na gradskoj plaza, a kad nam je dosadno ili kad su talasi bili veci, isli I na okolne. Kasandra I Sitonija mi nisu za poredjenje. Meni je bilo lepo I na Kasandri a Sitonija je skroz drugacija. . Svaka ima svoje prednosti I mane a meni je cilj da se lepo provedem. Gde je lepse, zavisi sta zelite od odmora, sa kim idete, koliko su deca stara... Zato mislim da I oni koji uzic=vaju u Sartiju I oni kojima se uopste ne svidja su podjednako u pravu jer ili je njihovo ocekivanje ispunjeno ili nije. Ne vidim uopste poentu bilo kakvog zucnog branjenja svog vidjenja bilo kog mesta, nacina letovanja (dal neko sprema hranu u app ili ide po restoranima, menja plaze I sl) Zar nije dovoljno da se iznesu cinjenice I komentar da vam se svidja ili ne I kakva su vasa ocekivanja od odmora???

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O.K. red je da razmrsim ovu priču pošto sam je i započeo. Wob, moje poimanje slepaca isključivo se odnosilo na grupice klinaca sa rančevima koji spavaju po plažama. Tu se negde uklapa i godište, avanturizam i slično. Cilj mog obraćanja je bio veoma jednostavan, upućen ciljnoj grupi u koju ti svakako ne spadaš. Čitajući komentare o Sartiju čovek bi mogao da stekne totalno pogrešan utisak. Ukazujem na činjenicu da od četiri meseca vetar duva tri, nije to svima lepo i zabavno. Dogma nije bila poželjna nikada kroz istoriju, a ja se osećam sada kao da gorim na lomači.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zamolio bih sve članove da se drže teme i da ne vređaju druge članove.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel ima nekoga u Sartiju? Kakvo je vreme i kakvo se ocekuje narednih dana? Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi(ja,suprug i cerkica 6 god.) se pre dva dana vratili iz Sartija i odlicno se proveli!!! Obisli veci deo Sitonije i jedinu "manu" koju sam joj pronasla je "brdovit teren" istocne obale :ohmy::lud: i jak vetar koji je ovih dana duvao u prepodnevnim casovima u Sartiju!!!

Uzivali smo basssssss....

Samo reci hvale za Sky Hotel,cisto,novo,mirisno,oooogroman balkon,odlicna pozicija hotela(blizu plicaka,blizu setalista) a tako mirno i tiho :D:srce::ples: za svaku preporuku!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel ima nekoga u Sartiju? Kakvo je vreme i kakvo se ocekuje narednih dana? Hvala unapred.

Vec 3-4 dana pada kisa po dva sata u toku dana,mada mislim da ce danas padati ceo dan i osetno je hladnije nego prethodnih dana. Koliko sam video na njihovim vestima od sutra bi trbalo da se prolepsa i u narednih nedelju dana bice suncano i toplo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Konacno sutra krecemooooo.... Yupiii :yesss:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Mihalis, Novi Sarti

image-c10cb9c0c03b6626ff2e7b0fbe250144b7

image-ed8de30759777d6586404545b341dac01d

image-927628a754a40bb560c3d30215c8f440b2

image-94e1e0baf7384874fe67a5acb7b5390f8e

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906043
    Ukupno poruka