Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Da u Alexandrosu sam.Vila kao vila je dosta bedna prljava i smrdi kanalizacija u wc-u a danas i u sobama jer se zapusila kanalizacija sto se tice pribora ima sve na broju samo rasparno kafu kad hocemo da skuvamo moramo tri sata unapred da ukljucimo ringlu pada se ugreje pa onda dzezva stoji jos sat vremena da bi provrela voda tako da ti ukupno treba 4h za jednu kafu pa brzo odustanes sve u svemu nisam zadovoljna smestajem a ni samim mestom jedino sto ovde valja su okolne plaze i nikako gradska u starom delu prljava je voda i svasta pliva po njoj od ulozaka preko kesa i toalet papira.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A da crkvena zvona mi ne smetaju i mogu da istrpim ponekad me i ne probude ali dva dana su skoro non stop bila liturgija na razglasu tako da je to bilo katastrofa imala sam utisak da sam pored dzamije a ne crkve.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvinite na pravopisnim greskama pisem sa telefona pa ne mogu da pratim tekst koji pisem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sve u svemu nisam zadovoljna smestajem a ni samim mestom jedino sto ovde valja su okolne plaze i nikako gradska u starom delu prljava je voda i svasta pliva po njoj od ulozaka preko kesa i toalet papira.

auuuu.......... pa zar su to te prelepe plaze Sitonije, bistro i cisto more...... !?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma svi lazu samo da ti uzmu pare,a posle...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče mora, nije baš tako.. Moguće je da ste videli nešto ali to je već sporadičan slučaj. Pre 7 dana sam se vratio iz Sartija, sve će mi ostati u lepom sećanju a naročito plaže koje su prekrasne, svaka na svoj način. Proveo sam 15 dana na moru i obišao isto toliko plaža i ništa nisam video u vodi što nije prirodno, i to samo posle talasa. Nemojte mi zameriti....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uvek letovao na grckim ostriva. Ovo mi je prvi put da letujem na halkidikiju jer ove godine nisam mogao da se organizujem sa poslom i odmorom. Krenuo sam vrlo skepticno bas zbog ovakvih komentara i foruma jer neko hvali neko crni, pa covek vise ni sam ne zna u sta da veruje. Ali evo posle 7 dana, mogu da kazem da je letovaliste zaista ok, odnosno ceo prst. Ima sve za svakakog. Od plaza gde je po ceo dan house i prava atmosfera za djusku na plazi, pa do plaza koje su iskljucivo za porodice i decu. Samo je potrebno da vam neko ko je bio da prave smernice (mi smo sve sami :). Smesteni smo u novom Sartiju i moram da napomenem da smo prvo bili u hotelu, planirali 5 dana, pa kao ajmo hali gali 70 eur noc sa doruckom, a onda kada smo uspeli devojka i ja da produzimo odmor, prosetali se jedno posle podne, nasli divan smestaj kod jedne jako prijatne vlasnice za 40 eur, cisto i prelepo.

Prva dva tri dana dok smo bili u hotelu smo dnevno obilazili po 5, 6, a mozda i vise plaza dnevno i kada smo nasli ono sto nam odgovara samo tamo se upucivali...istina je da mnoge plaze hvale...bio na tim plazama, video...ne znam sta hvale...ni dobre hrane, ni muzike, ni peska...al ne znam zasto niko ne pominje manje neke plaze gde organizuju i dnevne zurke i neke sportske event-e...odbojka itd...

Sam grad sarti je realno mala budva, mene licno nervira guzva i onaj sav kič na ulicama, sudaranje sa prolaznicima...to je samo zato sto je mali grad, a mnogo turista, inace jako je lep...

Svakako necu planirati da opet dodjem ovde, ali ce mi ostati jako lepe uspomene...

I evo ide jedna fotka danas sa plaze :)

post-61607-14090749476677_thumb.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene ovo interesuje. Da li mini bus vozi do još nekih plaža?

Hmm nisam siguran,ali treba se raspitati i to na vise mesta,a ne samo u nasoj agenciji"astra",za goa beach ima ali ona je jako bliyu i to ti je ona plaza sa dnevnim zurkama,probaj u "astra travel",ako nema kod njih idi u jos par agenija,ne mora da su nase.Ja sam bio ubedjen da voze na jos neke plaze ali mi malopre devojka rece da izgleda samo orange i goa nude i to uglavnom reklamiraju na flajerima ili posterima. Mozda imaju nesto sto interno organizuju kad ima interesovanja,u svakom slucaju raspitaj se.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikako goa beach!!! Prljava je uzasno, a o samom uredjenju i da ne pricam, zato je toliko i reklamiraju, da bi privukli sto vise ljudi...Odmah iza nje je barbique beach...odlicna plaza...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sam422 ako bplje provitas moj post videces da sam napisala dasu okolne plaze jedino sto vredi a da gradska plaza u starom sartiju je katadtrofa i nije sporadicno jer sam ovde vec 7 dana nema potrebe da preuvelicavamo neke stvari pa da ljudi posle citanja foruma ocekuju jednp a razocaraju se kad dodju i vide,kao u mom slucaju. Nisam snob i ne trazim exkluzivu ali ovi ovde "deru" a jedino sto mogu da ponude to su okolne plaze koje mozes obici i iz drugih mesta za mnogo manje para. Upoznala sam par sa malim detetom od 6g.koji su smesteni u nikitiju i za hotelski smestaj sa bazenom i polu pansionom platili su 670€ a ja sam jos malo pa toliko platila samo smestaj u Alexandrosu i non stop mirisem kanalizaciju. Tako da sve u svemu letovanje produzujem jos 7dana ali definitivno ne u Sartiju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste bili na manassu beach-u? Ili na africafe beach-u?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne nismo mi imamo malo dete pa sa njom od prilike jedna plaza dnevno jer je nemoguce izvesti fizicki da u toku dana menjamo plaze jer dva puta odlazimo do auta kako bi doneli sve rekvizite do plaze a iskreno na nekima smo bili a da ne znam ni kako se zovu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas smo se vratili iz Sartija,bilo je super.Ovo je druga godina da smo tamo.

Juce je bilo zeznuto posto su bili ogromni talasi,pa su mislim troji njih morali da spasavaju,a u delu gde je stari deo sartija nije smelo da se kupa.

Jos nismo spavali kako smo stigli u Srbiju pa ako nekog nesto zanima nek pita,a ja cu odgovoriti kad ustanem.:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo juce bili na izletu Robinson ja sam odusevljena i preporucila bih svima koji dolaze da to nikako ne propuste jer je stvarno jedno prelepo iskustvo cena je 32€.

Preko NStravela i Dunavtursa cena za ovo je bili 28 eura,a koliko se secam da su nam na kraju pustili na 26.

Neka me neko ispravi ako gresim,al tako smo culi na sastanku.Nismo isli na taj izlet posto smo bili 2011 god.

Neko je Crkvu spomenuo,u Sartiju je bilo nesto kao neka slava,bio je i vasar ta tri dana pa je crkva zvonila,a i 23.avgust-a je bio Festival povodom 92 godine od dolaska naroda iz Male Azije na ova područja, kada su 1922. godine i nastala naselja Sarti,Neos Marmaras...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam dao 620 evra u agenciji i jos da trazim plaze,pa koja je svrha da se plati agenciji ako sve moram sam."Star sam i nakrivo nasadjen"...sto rece pajkan kad je u "KUMU" pretresao Al Pacina.Necu bre da trazim nista !Tvrdim da Pefkohori i Hanioti imaju cistije more od Sartija 10 x.Ovo je sramota sta mi dobijamo za ne male pare.

Mi koji smo preko agencije dosli smo busom i nije nam lako da trazimo okolne plaze.Sta treba da im damo jos 500 evra da nam nadju cistu plazu!?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka