Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Mi smo juce bili na izletu Robinson ja sam odusevljena i preporucila bih svima koji dolaze da to nikako ne propuste jer je stvarno jedno prelepo iskustvo cena je 32€.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pandorice, moze li malo detaljnije o tom Robinzonu za nas koji nikada nismo bili ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se upravo vratio sa kupanja, sa plaze pored sartija-ark beach...i ne videh te talase nesto od 2m...cak sta vise bili su izuzetno lepi...i vetric koji pirka non stop...idealno, preporuka svima! post-61607-14089834158884_thumb.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo slike od popodnevnih talasa - plaza novi Sarti.... mi bas uzivali na tim talasima :-)

Kao sto rekoh jesu bili veliki i nije za malu decu ali za one koji to vole, bilo je extra. Vetra popodne skoro da i nije bilo...

post-12574-14089848551996_thumb.jpgpost-12574-14089848645298_thumb.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam dosao ovde sa kumom na blef...ucite na tudjim greskama-mojim!Ne dolazite ako mozete ovde!Ako ste kolima idite na neko drugo mesto...talasi su 2 m vec su dvojicu jedva spasili...voda je prljava,u odnosu na Pefkohori nebo i zemlja.

Uffff....krecemo za par sati i bas smo,posle duzeg premisljanja,odlucili da je Sarti mesto za nas.....nema vremena za premisljanje :huh:

Hvala tebi na savetu i predlogu :razmislja:

Kazi mi kako ste prosli sa pronalaskom smestaja jer ima dovoljno slobodnih studia/apartmana za najam? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad ima slobodnih koliko hoces...mozes da biras...od 40 eur do 80 eur dnevno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno,to bas zvuci ohrabrujuce :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Talasi jesu bili 2 metra u 11h i opasno je bilo uci jer je to plaza u starom Sartiju.Rekoh velika je tu dubina odmah,to je blizu skroz levo do kamenite plaze valjda se zove Oranz bic.Ljudi (spasioci) su jedva spasili dva mladica koji nisu mogli da se vrate.Ovde neki zele da minimiziraju ta desavanja ali to je istina.Nije isto uci na plazu koja ima 50 m plicaka i ovo ovde.Ili ako ste bili po podne kolima u nekoj uvali...gde talasa ima vrlo malo.Ne zelim nikoga da plasim ali oprez nije na odmet.

Za Dzejdz:tacno je ovo sto je napisao Stefke manje su guzve,ja sam dosao preko agencije...odrali su

me 620 e za studio Vi cete sigurno bolje proci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas na astrinom sajtu sve o izletu i slike pisem sa telefona pa ne mogu da postavim link sve u svemu obilaze se sve plaze do kojih se ne moze stici kopnom ide se do ribnjaka gde se peca riba koja se pece na rostilju na brodu jede se na ostrvu ne znam tacno ime Diaporo ili tako nesto uz vino i uzo,na svim tim divljim plazama se kupa skace sa broda postoji takmicenje u izranjanju boce vina iz mora i moram da se pohvalim da je moj muz izronio vino a na brodu se organizuje takmicenje za najmladje tipa karaoke igra se sirtaki...ma stvarno jedan neponovljiv dozivljaj traje oko 7-8h ukupno...

A sto se tice talasa mi smo danas bili na Klimatariji gde je uglavnom mirno more a danas su bili ogromni talasi kpji su dosli do poa plaze mogu onda da zamislim kakp je bilo u Sartiju pogotovo u starom delu gde plicaka skoro i da nema...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pandorice ti bese u vili alexandros,kakva je situacija sa pokrivacima i kuhinjskim priborom. Da li se ujutru mnogo cuju ta zvona na crkvi da ne moze da se spava?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi kakve su temperature?jesu noci hladne?mi stizemo 03.09.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko je blizu crkve ,nece mu biti prijatno ujutru. Mi smo bili ulicu udaljeni od nje i bilo nam je preglasno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Temperature su preko 30 C.Nocu isto toplo.Ni nagovestaja nema da je skoro Septembar.Juce sam pisao o talasima.Tacno je i moje a i Stefketovo vidjenje.Kad su talasi nemojte ici levo na plazu,juce sam isao skroz levo i niko se nije kupao.I jutros su tu spasioci istakli crvenu zastavicu.Idite desno,prema novom Sartiju,tu je plicak,talasi se razbiju dok stignu i tu je bolje,jos cistija voda.Da mi je ova pamet trazio bi smestaj pored obale u novom Sartiju,u starom je nocu bucnije,sto od motora prdavaca sto od galame.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi Dunav osiguranje

Hvala puno na odgovoru!!!

jos 2 nedelje I eto nas u Sartiju :yesss:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka