Guest Prijatelj

SARTI

8164 poruke u ovoj temi

90% kuca okaci nasminkane slike,isto sve to izgleda i uzivo samo aljkavo i zapusteno,travnjaci,prilazi...itd.. prosle god. smo platili olgu ocekivao sam malo vise cistoce i reda , agencije lazu za sve ,oni ce za svaku vilu reci da ima parking samo da vam uvale mesto... sve u svemu postoji mnogo smestaja neke sam video da stvarno vrede 60e dan za dve osobe ali 90% ne vrede

 

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

evo i ja da napisem neke svoje utiske.

Ovde smo 4-ti dan, razocarani, ne u potpunosti, ali skoro pa tako nekako.

Kao prvo smestaj nam je ocajan, ne bih da imenujem vilu, ali je iznad magistrale,

tako da kada birate OBAVEZNO se dobro raspitajate gde je smestaj, i cime sve raspolaze, jer ipak za 500 evra koliko smo mi dali za nas dvoje za 10 dana,

ne dobiti nijedan peskir, nemati nijedno cisenje u 10 dana je blago receno uzas.

No dobro, sami smo krivi, nismo pazljivo birali i to je to.

Sto se tice plaze, plaza je sasvim ok, vidim da je mnogi pljuju, ali nije tako,

dugacka plaza, nije guzva, znaci opusteno mozete da se smestite gde god zelite,

a da ne preskacete nekoga, ili mu stojite ( lezite nad glavom ).

Vetar duva svaki dan, ne dajte da vas neko prevari nekom drugom pricom, samim tim ima i talasa svaki dan, samo naravno od dana do dana manje ili vise.

I naravno sto su vecu talasi, to je voda prljavija, vrlo logicno.

O cenama necu da pisem, dovoljno ljudi je vec sve napisalo i sve je tako kako su napisali. Jedino iznenadjenje jeste carefur koji se totalno raspao, rafovi su prazni, nema maltene niceg da se kupi, lokalni supermarketi su manje vise ok opremljeni.

Za sada smo bili samo na Kalamitsi plazi, sem ove nase, jako je lepa, voda cista i dosta manji talasi.

Sve u svemu, sa moje strane nemate prporuku da letujete ovde.

pozdrav

Ne razumem, ako ste četvrti dan na letovanju, kako znaš da neće ni jednom biti promenjena posteljina i očišćen apartman?! Obično se to radi na polovini aranžmana. A što se peškira tiče, u ogromnoj većini kuća ih nećete naći... Tako je kako je, i meni se ne svidja, ali to je surova realnost. Mi ih nikad i ne očekujemo, pa smo prošle god. u Toroniju bili prijatno iznenadjeni kada ih je bilo (vila Sakis). Svih prethodnih godina(u raznim mestima i preko različitih agencija), a i ove u Sartiju nije ih bilo. 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kuca Akis Mihalis

Dao si 500 evra za Akis Mihails?!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

posteljinu i predivne peskire, deterdzente...menjaju na 3 dana u vili iliadis...mi smo trokrevetni studio placali 40 eura

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

i moj brat sa porodicom je bio u iliadisu i sve pohvale na taj smestaj dobra lokacija, uredan, lepo sredjen, cist i usluga na nivou (redovno menjanje posteljine i peskira). Smestaj je za svaku preporuku

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kuce koje se izdaju preko nasih agencija uglavnom imaju dogovor da ne ostavljaju peskire i da sami gosti odrzavaju higijenu ( osim Sarti In i jos par vila ne secam se). Kada sam sama rezervisala smestaj na Sitoniji bilo je i peskira i ciscenja. 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Coralima su nam na cetvrti dan menjali peskire i posteljinu, inace ko ne zna apartmani se nalaze na samoj plazi u novom delu.Platili smo u julu ,za petoro,80 e dan.Apartmani za pohvalu,prostrani, dve sobe i odvojena kuhinjica, sa velikim terasama.Preporucujem!Nemaju ih nase agencije ali sa gazdaricom moze  i cenkanje.

 

 

 

Izmenjeno (Dejana Po)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jel bio neko u Vili Meri,u starom delu Sartia..Putujemo za 10 dana,pa ako neko ima neke informacije,dobro bi nam dosle..Pozz

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo Svima. 

 

rezervisao sam u period 13-23 september. 

Jel je neko letovao u tom periodu na sarti? :) 

Kakve su vremenske prilike u 9 mesec? vetar. talasi? zalazak sunca, temperatura?

koje su cene rentanja automobila (a class) jel ima rent a car agencije u sarti?

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima, interesuje me da li je neko boravio u Vili Irina ove godine. Vila je nova sagradjena ove godine pa nisam nasao skoro nista o smestaju a ni o lokaciji. Idemo u nju od 12-22 septembra pa bi svaka informacija dobrodosla.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,da li je neko upucen kakva je trenutna situacija u Sartiju sto se tice smestaja i cena u sopstvenoj reziji,planiramo odlazak 17.08. ... Hvala

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Muz i ja smo stigli juce,  sto se tice smestaja, moj savet je da rezervisete pre nego sto dodjete. Ne znam da li ce se situacija promeniti, ali mi smo stigli ujutru oko 8 i 3 sata smo trazili smestaj. Sve je puno. Imali smo jednu sobu u starom Sartiju za 70e, terasa bukvalno na setalistu, uzas zivi, to nismo prihvatili, pa smo na kraju naseg lutanja pronasli na samom kraju novog Sartija studio za 60e i to zato sto je par odustao i nije se pojavio nakon rezervacije. Nije los, klasicna varijanta, ima pogled na more. Tako da, rezervisite obavezno pre dolaska.

Mi nismo, posto do poslednjeg momenta nismo ni bili sigurni da li cemo ici na odmor i bas smo se namucili. Setnja posle puta po celom Sartiju i po najvecem suncu nije bas idealan pocetak odmora, ali sta je tu je. :-)

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Treci dan bez talasa u Sartiju :-)

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Postavila sam temu, ali izgleda još nisam savlada sve tehnike postavljanja iste, ali posto se ljud mahom ovde raspituju o smestaju i razmenjuju iskustva o Sartiju ponovicu naše nedavno iskustvo sa apartmanima Apostolos u Sartiju i Astrom. 

Za ovo letovanje odlucili smo da još u decembru napravimo rezervaciju i uplatimo kompletan iznos. Bili smo smesteni u vili Apostolos, druga godina za redom idemo u Sarti posto prošle nismo sve obisli. Vodjeni korektnim iskustvom od prošle godine, ponovo smo otišli u decembru da rezervisemo odmor koji je bio od 31.07-09.09. I to ponovo preko Astre. Iako mi je bilo cudno sto nema informacija na netu o Apostolosu uzdali smo se u agenciju, racunajuci da posto placamo u celosti sedam meseci unapred, da ćemo dobiti korektnu informaciju. Naši zahtevi su bili: da bude apartman blizu plaze (ako može noći deo, čisto da promenimo), da imamo dobru poveću terasu i internet zbog posla. Puna cena (koji možete videti na sajtu je oko 670 evra a mi smo ostvarili popust od 15% za kompletnu isplatu. Za te pare dobili smo:

- spavacu sobu koja nema prozor ali ima balkonska vrata koja izlaze bukvalno na hodnik kroz koji prolaze bukvalno svi.

- kupatilo osvetljeno sijalicom iz frizidera...pokusacu da ilustrujem fotografijom

- frizider koji greje posto deo za led bukvalno ne možete da zatvorite od kolicine leda

- internet ne postoji. Ustvari lazem, postoji ako sedite na odredjenom stepeniku na ulazu u zgradu

- terasa je tolika da jedna od tri stolice mora polovicno da bude unutar prostorije

- gazdu apartmana/zgrade koji lozi rostilj na svojoj terasi svaki drugi dan, obično predvece kad pokušavate da obedujete

- predstavnika agencije koji se pojavljuje samo da smara sa ponudama za neke izlete

- balkonska vrata koja ne mogu da idu na kip pa ste osidjeni na crkava je od vrucine

- Komarnici u ovoj kući ne postoje iako su standard na svim okolnim apartmanima. Ustvari, možda je ovo roštiljanje deo akcije suBijanja.

eto, ovo dobijete kada date svoj novac agenciji unapred. Ovo je bilo naše drugo i svakako poslednje iskustvo s Astrom.

PS. Cak smo kontaktirali i Bgd kancelariju Astre...iako su procitali poruku niko se nije udostojio da posalje bilo kakav odgovor.

image.jpg

image.jpg

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovo je strasno, Petra. Znaci kalsicna prevara putnika koji nije dobio za svoje pare ono sto je trazio. Sramota za Astru. Jel' plaza bar bila kako treba?

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka