Kaca091

Tivat-letovanje

19 poruka u ovoj temi

Da li je neko letovao u Tivtu poslednjih godina ?:-) Ako jeste bilo bi lepo da podeli informacije :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U kom delu Tivta su najlepse plaze i gde je najbolje naci apartman?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema vam ni Tivat pjeskovitih plaza...Jedino da idete na Kalardovo, ali opet autom mada je blizu ali vam iapk treba auto...  Plaza Marina vam je na putu za Kalardovo, ali blizu aerodroma....Zatim, na Plave Horizonte, a treba vam jedno 20,25 min.autom. a mi odavde od ovih navedenih plaza idemo samo na Kalardovo, Oblatno, Lepetane i Plave Horizonte.Tivat vam je idealan za odmor i setnju rivom, pa kroz Porto Montenegro...Takodje ima i finih sadrzaja tokom ljeta, desavaju se razni koncerti i manifestacije.Ako BAS zelite da boravite tamo, meni se svidja dio kod hotela Palma.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

odavno nisam procitao nista o plavim horizontima imate li svezije imformacije o uredjenosti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma gradi se tamo, ali restoran ce drzati Primorje,dok ce se za te goste novog hotela valjda obiljeziti dio plaze, ali ce se moci koristiti samo gornji dio parkinga, i onda pjeski do plaze..Za sad je takav dogovor jer su mjestani digli pobunu kad se spomenulo da ce se zatvoriti prilaz plaži.Ali treba jos sačekati pa vidjeti.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koristio bi predlog za apartman za dvoje na obali na potesu tivat-radovici da u prvoj polovini avgusta ne prelazi 40 e dnevno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo prije dvije godine,super mi je Tivat.Da li neko zna kakva je plaža Župa,tu se nisam kupao,ima hladovine čini mi se,skijališta na vodi,samo kakvo li je dno,ima li kamenčina

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sticajem okolnosti,zbog poslovnih obaveza,svratio sam ovog leta u Crnu Goru,posle punih petnaest godina.

Mnogo toga se promenilo od moje poslednje posete.Iako nisam planirao,našlo se vremena i za kraći odlazak do Crnogorskog primorja.

Primećujem da se ulagalo u turizam poslednjih godina,čujem da su problemi sa nestašicom vode odavno rešeni,napravljen je i novi put (nisam ga koristio,jer sam prvo išao do Podgorice),napravljena je obilaznica oko Podgorice....

Cene ležaljki od 10 evra pa naviše (bar ono što sam ja uspeo da vidim),a inače imam utisak da su cene po restoranima,prodavnicama,poslastičarnicama,....nešto niže nego u Grčkoj,gde obično letujem.

Posle mnooogo godina,osolih se u ovom delu Jadranskog mora.:suncase:

Plaža "Movida" u zalivu Solilo,kod Tivta

image.jpeg.d7574c817198b0c6e952c687cfb30

image.jpeg.0933259b945e41e0e64dd087b2571

image.jpeg.849bfb575cc6538711d67106a5350

image.jpeg.0af0efbd677ab1582a5ddc91f5851

image.jpeg.a750bb5462daabd75cdc8d2c53aa9

za koju su mi rekli da je jedna od popularnijih i posećenijih plaža u poslednje vreme.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre nekoliko godina sam bila u Tivtu,hotel "Pine",mesec avgust.

Tivat,kao grad,je veoma lep,setaliste uz more prijatno.

Plaza,skoro da je nema,u sredisnjem delu veoma uska šljunkovita,kratka,zanemarljiva.Jedino kod hotela "Palma" postoji izbetoniran deo.Ko hoce da se okupa kako treba mora na okolne pkaze.Ja sam isla na "Plavi horizont".

Hotel "Pine" je bio najskuplji hotel u tom delu,ali nisam bila zadovoljna.Sobe skučene,bez terase,los pogled,na dvoriste.Ima i soba sa pogledom na more.Hrana u hotelu je veoma dobra,ali osoblje je izuzetno neljubazno,lenjo,drsko,a takodje i osobe na recepciji.

Hotel ne preporucujem,a Tivat,kao grad da,osobama koje mogu svakodnevno da odlaze na okolne plaze.Koja svrha???

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel neko bio da se kupa na plazi u naselju Bonici u Tivatu blizu Aerodroma,video sam jedan smestaj pored mora pa me interesuje,Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima preporuku za smestaj u Tivtu ili Radovicima, potrebna nam je soba za dve osobe, krajem jula? Ima li tamo onih nazovi dilera sto nude smestaj kao npr u Sutomoru?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tivat 2021

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili u istom periodu, potvrđujem sve što je Tirkizna napisala. Onaj grad što se sručio u subotu ujutro je ubrzo zamenilo divno plavo nebo. Voda neverovatno čista, Boka blista. Bez gužve, ljudi taman toliko da bude prijatno (ne bi valjalo da je pusto).

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drago mi je da delimo misljenje :) !

Najlepse je kada se ne ocekuje puno od nekog mesta,a dobije se vise. Ovo s eodnosi na Tivat, bila sam bas davno tamo, slike PM-a nisam htela da gledam, da mi bude iynenadjenje :).

Iako vise volim sve od kamena i najviuse mi se svidja deo gde je crkva sv.Roka i onaj divni hotel Carruba, setali smo se uvece i u Portu.

Cene u Portu su za nijansu vise nego na drugim mestima u Boki, sem u hotelu Regent, ali tamo nismo svraćali.:D, nema potrebe davati previše novca, kao ni u kafiću-restoranu hotela Čedi, na Luštici 

Carruba je spolja najlepsi hotel, sto s emen tice, unutra je takodje divan, yato iam visoke cene! Ima najlepsu mogucu terasu, sa ukusom sredjenu, bas uy more je i u njegovoj basti je drvo rogaca.

Ono sto me je zacudilo sto ne nude nikakav desert, niti nes kafu ili moku :'(.

Kupali smo se na raznim mestima. Inače nosimo i svoje ležaljke ša smo nekad na njiam, nekad uzmemo one na plaži.. Tako smo smo otošli na plaži Almara i prvi put ležali na peškirima, pošto su ležaljke bile 30-5 evra. Srećojm, prvi put nije baš bilo sunca, pa smo mogli peškir blizu mora,a sledeća dva puta smo otišli ranije i našli hlad ispod drveta.

U Tivtu smo s ekupali kod hotela Kamelija, bile su 7 evra, a plaži hotela Palma-20, na Waikikiju-20, na plaži Ponta-tu smo jednom platili 15, dva puta 5 evra, posle smo ležali za džabe ispod palmi, do kraja letovanja.

U Verigama smo sedeli u kafiću, tuu smo pili kafu i ručali, cene bas ok, nemaju ležaljke,. već stolice za sunčanje, pa smo malo na njima, malo na betonu, malo u ljuljašci :D u hladu. 

Kupali smo s ena otvorenom moru kod Luštice, kada smo išli na krstarenje, silazili sa broda. Nismo išli u Plavu špilju jer je baš tada bilo slabo sunce, baš mi je žao! Tamo je kupanje ili smao poslmartranej iz čamca 5 evra.

Okuplai smo se i u HN-u, na krstarenju na onoj plaži gde je spomenik,a kada smo išli na  ceo dan, onda na plaži kod tunela.

Gužve je bilo smao na pve dve plaže, inače idealni uslovi, bez buke, previše ljudi u vodi.

Voda svuda čista, prozirna. 

Na plaži Alamara je sljunak i kamen na obali, u vodi divan pesak.

Samo se jedan dan na Ponti pojavilo malo trave, oko podne, do 15h je nestala.

Meni ej prvog dana voda bila hladna i yadrzavala sam se samo 15-ak minuta u njoj, kao i od Veriga. Vec sledeceg dana mi je bila prijatnija, mna Ponti je bas prijatna, moze se duze ostati, mada sam ja uvek za topliju, kakva je, npr, na Egejskom moru od sredine jula. 

Slike su sa Lustice-tvrdjava Avra, radovi na Mamuli, Veriga i yanimljiviji put do plaze Almara i plaza.

DSCN1624.JPG

DSCN1615.JPG

DSCN1857.JPG

DSCN1863.JPG

DSCN1901.JPG

DSCN1902.JPG

DSCN1954.JPG

DSCN1955.JPG

DSCN1918.JPG

Izmenjeno (Tirkizna)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906206
    Ukupno poruka