Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3281 poruka u ovoj temi

Drugari,treba mi hitan odgovor. 

Zelimo na paradiso plazu vozicem ali koliko vidim ne idu pre podne. Da li je to isti vozic ili postoji jos neki,stavros fun train. Njega vidjamo po gradu ali kao da ide samo po centru i uz obalu. Pre podne je parkiran kod stadiona,vidim ga sa terase.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav, da li ste bili na paradiso plazi, kakva je? ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super je,dugacka. Mozete lezaljke,moze i sopstveni aksesoar. Danas je bas duvao vetar pre podne,nismo se kupali tu ali bili smo na kratko.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MARIALENA STUDIOS

Da li neko ima iskustva sa Marialena studios, uplatili smo od 06-16,08, supruga, dete od 12 god. i ja, vidim da su pozitivne ocene? Pretpostavljam da pripadaju Neos Marmarasu obzirom da su 2-3 km pre samog mesta. Ako je neko u tom periodu u istom smeštaju neka se javi, još ako ima decu sličnog godišta, eto sreće za sve nas... :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Може ли искуства за вилу Јота (Yota*) на Парадизо плажи

Хвала унапред!

Izmenjeno (sgtpeper)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozz svima ? Interesuje me da li je neko bio u skorije vreme u vili Kostas, tj. smestaj iznad Coconut beach bara. Pretpostavljam da je nocu tiho, da bar ne radi nocu jer je poprilično izdvojen od grada, ali me zanima koliko je bučno preko dana, da li je preglasna muzika i moze li se tu odmoriti kao čovek ili da ni ne pokusavamo ? Setali smo tuda davne 2017. ali se nesto ne sećam... Svaka sugestija je dobrodošla ?

Izmenjeno (SašaVanja)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ! Treba mi pomoć...Pokušavam da nađem smestaj u blizini plaže ili na plaži u pravcu prema Porto Carrasu. Molim za preporuku ❤️

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ! Treba mi pomoć...Pokušavam da nađem smestaj u blizini plaže ili na plaži u pravcu prema Porto Carrasu. Molim za preporuku ❤️

Preko Nikane vidi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdravzda li neko zna kako funkcionise iznajmljivanje  lezaljki ove godine i koje su plaze sa prirodnim hladom u Neosu i okolini?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka