Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3281 poruka u ovoj temi

Da li mi moze neko nesto reci o vili Kostas ,Neos Marmares ?? Hvalaa

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cao svima,da li je neko bio vila panorama u Neos marmarasu i naravno vasi utisci.hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisan smestaj u Anna rooms. Valda ce biti sve OK.

Na forumu nisam nasao nista, ali na Bookingu su dosta dobre recenzije.

U svakom slucaju pisem utiske kada se vratimo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obavezno napisi, zanimace me vrlo s obzirom da sam se veoma dvoumio izmedju nje i soultana house. Smestene su jedna od druge na 30 metara.

Sa Anom sam komunicirao na viberu, ali nije htela da skine cenu toliko koliko je vlasnica Soultane.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi se posle svega odlucili za vilu Voula preko Argusa,idemo na srecu pa kako bude.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi bili prosle godine! Sve je na svom mestu i kako treba! Cisto uredno, sve radi, klima za dz, terasa, dvoriste, wi fi. A plaza sto je blizu... Biće vam super! :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 10. maja smo u kući DiRe u Neosu. Ima li neko informacija o tom smeštaju? Kakvo je vreme u maju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadajmo se da hoce i tamo i ovde

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima... putujem sa porodicom u Neos od 3.juna smo tamo. Izabrali smo apartmane Dioskuri na Paradiso plazi, pa me interesuje neki detaljniji opis smestaja ako neko ima opremljenost kupatila I kuhinje, da li znate da li ima mrezice na prozorima... citala sam ranije forum mahom je pozitivno ocenjen smeataj tu I tamo poneka negativa ali pretpostavljam da tako mora...ukusi su razliciti:) I jos jedno pitanje, sta bi mi preporucili da obidjemo pored Lagomandre da je relativno blize, idemo sa dva manja deteta tako da ne verujem da cemo svaki dan u kola I obilazak ali bar dve tri destinacije... hvala svima unapred... toliko dugo citam unazad komentare da jedva cekam da se vratim pa da I ja ostavim svoj putopis...:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kalogriju,Kalogria.jpg.1aba9461e041fe2773b7efc5781

LagonisiLagonisi.jpg.15738a920f18e5cc95e5c33f8e6

i KarideKaridi.jpg.2d8b912fb569534285f6818835a88

Izmenjeno (Igor Lukač)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!Supruga,ja i dete od godinu i po dana smo uplatili od 28 juna do 10 jula vilu Artemis preko Viva travela.Nisam primetio da se mnogo spominje ovde osima na dva mesta ali su postovi stariji pa me zanima da li neko ima neke informacije oko ovo vile?Takodje bi mi dobro dosle informacije u finansiskom smislu,cene brze hrane,restorana,pica,lezaljka itd..Sobzirom da nosimo kolica,jedno 2-3 kofera ne mogu da nosim jos i hranu :) pa cemo se hraniti tamo po restoranima i brzim hranama!Svaka informacija mi dobro dodje,hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako idete s detetom bolje bi vam bilo da malo prošetate do pijace četvrtkom. Tamo možete kupiti jeftinije povrće, voće, maslinovo ulje, ali i meso, sir i ribu. Staviti lepo u frižider i u komoru na led i pripremate svežu hranu. Ne kažem da u restoranima nije sveža, ali uvek postoji mogućnost da detetu ne prija ili dobije neke stomačne probleme.

Nikad nam se tako nešto u Grčkoj nije desilo, ali jeste u Crnoj Gori i Bugarskoj i to nama odraslima.

O cenama pišem kad se vratim :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo,

da li moze neko da mi kaze da li postoji kosarkaski teren u gradu ?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima na desnom kraju luke, a ima i u skolskom dvoristu

Dropped Pin
near Neos Marmaras 630 81, Greece

https://goo.gl/maps/r8qFPvXDss42

Sad videh iz satelita da je ogradjen, ne znam da li je otvorenog ili zatvorenog tipa

https://goo.gl/maps/r66tsMw7nDv

Nadjoh jos jedan gore kod magistrale, vidi se da je nov

Dropped Pin

https://goo.gl/maps/KAPmxqk29N92

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima,

Uplatila sam preko Argusa smestaj u vili Voula, kod stadiona, da li je neko bio tamo ili ako ce ici pre 10. jula, da prenese utiske? 

Procitala sam par informacija, ali ako ima svezih bile bi od koristi.

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka