Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3281 poruka u ovoj temi

Evo i mene, da vam se javim iz Neosa! :D

Prelepo je... Uzivanje... Pirka vetrić već četvrti dan, ujutru more mirno,popodne talasi... Do pola 9 sunce...MA TOTALNO UŽIVANJE!

Elem, mi smo u vili Voula, kod stadiona.  Vila je super za nase potrebe, sve radi, kreveti udobni, topla voda u svako doba dana i noći. POGLED NA MORE! :D Gazda Janis kralj! Vodič Miloš car. Živeo Argus turs! <3

plaža perverzno blizu, prodavnice i pekare takodje. Plićak taman... ZAISTA SMO ODUSEVLJENI !

IDEMO SAD NA KUPANJE A VI UŽIVAJTE I DOLAZITE OVAMO ŠTO PRE! ;-)

WP_20160818_09_15_35_Panorama.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo super prošli sa njima u dolasku, nadam se da će tako biti i u povratku...

WP_20160817_14_36_15_Pro.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jutros stigao u nm,p preko Bugarske . Dosao bez agencije i nasao smestaj za 60 eur, petokrevetna. Kod stadiona i pogledom na stadion . I vidim da ima slobodnu trokrevetnu.Mozda ce nekom znaciti. 

Izmenjeno (predbog)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi se sad pakujemo. Sutra smo u NM, deo kod stadiona.

Jedino sam ja bio na ivici sa živcima sa poslom i obavezama, rezervisao 10dana, 60€ na dan za nas četvoro, isto tu kod stadiona. Uz sve ostalo, nisam imao živce da idem na bum sa malom decom, ionako je dovoljno stresno bilo pakovanje i cela organizacija za odmor.

Praktično smo se u petak odlučili da uopšte idemo na more, izabrali NM i isti dan našli smeštaj i sve završili.

Nadam se da će nas samo vreme poslužiti, 

Izmenjeno (mighty)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izgleda da leto polako prolazi,pa se i tema redje posecuje.Sa porodicom idem u Neos 1.09 i zanima me da li je neko ove godine bio u Vili Sisi.Zanimaju me ,onako,neki opsti utisci.

Gde je najbolje rucati sto se tice tih kuvanih obroka od 5-6E? Koliko sam procitala takva vrsta obroka ima u jednom restoranu kod stadiona i u Keani akti na plazi.Da li jos negde preporucujete?

I cula sam da osim onog Masutisa na izlazu ima jos jedan,blize gradu,pa ne znam da li je to istina.Pokusacu da okacim i mapu na kojoj sam to videla...

https://www.google.com/maps/place/%CE%9C%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%82/@40.0925636,23.7906388,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x76db48ee7aacb51a!8m2!3d40.0931545!4d23.7896517

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Blize gradu, kod  Paradiso plaze je bio Carrefour-Marinopoulos. Niko ko je bio ove godine jos uvek nije napisao kako se sad zove i kako je snabdeven, sobzirom da se Carrefour povukao sa grckog trzista, bar se ja ne secam takvog posta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj Carrefour nije na toj lokaciji koja je prikazana na mapi. Ili je neki novi manji Masutis ili je greska na mapi

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema ga na spisku prodavnica na njihovom sajtu, samo 1 u Nikitiju i 1 u Neosu (onaj malo dalji). Ostace misterija dok se neko ne javi sa lica mesta. 2014. ga nije bilo

http://www.masoutis.gr/Stores

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taj Marinopulos ili kako vec☺ je slabo snabdeven tj.skoro da nema nista tri konzerve nes kafe razvucene na dva reda polica.Lici na nase radnje u ono vreme kad su i kod nas rafovi bili prazni.Lidl koji je prema Nikitiju ili Masutis u Neosu su sasvim dobro snabdeveni.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Inače čitam utiske i forume prije svakog odlaska na put. Tako sam i prije odlaska u Grčku, prvi put i to sa troje male djece, prvo sjela pa mala pročitala i proguglala...toliko informacija, sva sam se pogubila :) Odem u agenciju i tražim kuću na obali ili maksimalno do 100 metara od obale sa lijepim kupatilom (jer čitajući vidim da je to upravo problem) i dobijem preporuku za kuću Dioskuri na Paradiso plaži u Neos Marmarasu. Ok.. još malo pregledam forume i ne nađem baš puno opisa, tek po neki. Vidim na negativnih, pa reko onda je dobro. Kažu kuća je nova pa je sve sigurno dobro. Prvi utisak, izvana divna, tende, terase, fasada...lijepo, malo dječije igralište kojem treba malo ulaganja da liči na održavano, ali lijepo je sa pijeskom i ljuljama, što je ipak djeci najbitnije. Uđemo u apartman broj 3 (prizemlje u sredini na slikama), sobe pristojne veličine, kreveti ok, izgleda čisto i uredno. Namještaj je ok takođe. Ali onda dolazimo do željenog pristojnog kupatila i dobijamo kupatilo metar sa metar, visine 185cm, bez svjetla u stropu jer je ne moguće spustiti stuju tako blizu vode (jedino svjetlo je iz malog ormarica na zidu i to jedno jer je jedno pregorilo i sijalica ne može da se zamjeni). Nas dvoje, visoki 180 i 200cm treba da se tuširamo u kupatilu te visine, apsolutno nemoguće stojeći. Žalimo se agenciji preko koje smo rezervisali smejštaj u Astra Travel i oni nam pošalju predstavnika koji je dječkić, pristojan i nemoćan (kao da je i iznenadjen visinom kupatila). Uputi nas da se žalimo mailom, mi to učinimo i nikako ne dobijamo odgovor. Usput, kuhinja je jednake visine, te tako ako mislite popiti čašu vode, moramo je natočiti, izaći iz kuhinje i popiti jer u suprotnom udarimo u plafon. Dalje, kuća nije 80m do plaže nego više nego duplo (162 muževa veća koraka koji su sigurno duži od jednog metra). Kažemo predstavniku da to nije 80m i da možemo izmjeriti ako hoće, a on ništa...

E sad, nekome smeta nekone ne udaljenost od plaže i visina kupatila i kuhinje, ali da neko ne bi nasjeo na njihove velelpne fotografije i hvalospjeve Astra Travel agencije iz Beograda, odlučih i ja da se registujem i ostavim utisak. Ne želim da neko započne godišnji odmor s osjećajem da ves je neko dobrano prevario i prodao vam nešto što niste niti tražili, a što vam nisu i pokazali. Još je veća drskost agencije Astra Travel koja se pravi da je to sve normalo i izbjegava svaki vid komunikacije (ako izuzmemo momka koji je navratio da vid prvi dan šta je bilo i rekao da je on tu samo za tehničke stvari ma šta to bilo). To je kao da odete kupiti čokoladu, a oni vam daju keks i kažu pa to je sve isto, slatko slatko, šta se žališ. 

Inače, da ne bude sve tako crno. Naš odmor je prošao odlično. Kupatilo smo nekako pregrmjeli svaki put žaleći što su nas pokrali i namagarčili. Kuhinju, manje više nismo ni koristili (osim za doručak). Paradiso plaža je ok, ništa spektakularno. Ima nekoliko stabala, pa se hlad može "uhvatiti" do 14h. Uređeni dio plaže je još nekih 100m dalje, ali nema niti jedno drvo, tako da nije za djecu. More je toplo, čisto, ulazak u more postepen što je opet super za djecu. Kafa u prvom baru je 2,5e ako ne koristiš ležaljku i 3 ako koristiš. Brze hrane i nema (ili je mi nismo vidjeli), a od 19h se mjesto pretvara u malo šetalište sa nekoliko taverni i finom hranom. 

Mi smo malo i hodali (koliko smo mogli sa malom djecom), tako da možemo preporučiti plaže Kalidi kod Vuruvurua (oko 30km daleko) i Langomandru (5-6km daleko) za djecu, mada se njima najviše svidjela Kalogria kod Nikitia (oko 15km udaljeno) iako nema hlada ali su pijesak i more fantastični. Tu možete iznajmiti i ležaljke i suncobran, set je 6e (tačnije morate ako imate djecu). 

Nikiti nam je bio ljepši za šetnju i pun je malih taverni sa divnom hranom (cjenovno znatno povoljniji nego Neos Marmaras), ali je i Neos lijep s tim da je baš gužva u ovo doba godine (18/30.08.2016.)

Sve u svemu, našli smo nekoliko mjesta koji nam se sviđaju za sledeću godinu i ponovo ćemo se vratiti jer je Sitonija divna, ali više nikada preko Astra Travela, ni kilometar. Proputovali smo mi mnogo, bili na raznim mjestima, što u slobodnoj režiji što preko agencija, ali takvo nepoštovanje kao od ove agencije nismo nikada doživjeli. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neos Marmaras,bili u obilazak,dosta uzbrdica i nizbrdica,ko voli planinarenje bice mu zabavno,nama nije bilo.Sto se nas tice,mislimo da ima mnogo boljih mesta na Sitoniji sto se tice letovanja

IMG_20160809_170149.jpg

IMG_20160809_170152.jpg

IMG_20160809_170246.jpg

IMG_20160809_170346.jpg

IMG_20160809_171625.jpg

IMG_20160809_171610.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dajte meni predlog za sl. godinu za letovanje na Sitoniji.

Nešto su vam sive slike u odnosu na moje...

WP_20160821_10_19_56_Pro.jpg

WP_20160821_10_23_29_Pro.jpg

WP_20160821_10_35_44_Pro.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,vase slike su dosta lepse,toga dana je bilo vise oblaka,a verovatno je uticalo jer sam slikao telefonom.

Ukusi su razliciti,moj favorit je Jonsko more,a na Sitoniji Sarti ili Vurvuru,ali opet kazem mi smo porodica koja voli aktivan odmor,dosta obilazimo kolima i uzivamo u dobrim plazama,a sa druge strane volimo i uvece da imamo gde da izadjemo.

Navescu vam primer,imam druga sa kojim sam odrastao i izuzetno se slazemo,medjutim on je tip koji ode na more,parkira auto i ne pomera ga dok god je na moru,plaza-stan i to je to,a ja sam susta suprotnost.Nikada nismo zajedno otisli na more samo iz tog razloga sto bi smetali i nervirali jedan drugog.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I moje su iz telefona...

jaoooo, meni se Neos mnoooogo svideo zato sto je grad,ne selo. Ima i lepu gradsku plazu i gde da se uvece proseta, nije mi bilo uvece dosadno ni malo, svih tih 10dana. Detetu nije bio problem da seta od stadiona pa po celom centru svako vece. Ima vise opcija za restorane, palacinkarnice, poslasticarnice, suvenirnice...

Zato mi treba vasa pomoc gde otici sl leto...

Vurvuru ili Sarti? A da lici na Neos... A Nikiti?

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka