Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3282 poruke u ovoj temi

Aranzman je vila Alcano. Mislim da je, ! sprat Alcano, a II sprat  Eleni.. Jedino pitanje je u kom ste periodu bili i da li je toplo u potkrovlju (idemo oko 20.08), jer kad uporedim slike, izgleda mi da je II sprat ipak malo bolji , vece sobe i terase i svetliji u odnosu na I sprat. Hvala na informacijama,

Izmenjeno (Zema)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bili smo prve dve nedelje u septembru 2014. To je bilo kisno leto tako da nije bilo pretoplo u sobama jer dnevne temperature nisu prelazlie 30. Ne mogu uporediti ta dva sprata jer nisam videla sobe na prvom. Sto se tice Eleni sobe su standardno opremljene, prostrane, mada ne znam koliko ste zahtevni. Namestaj nije nista specijalno ali mi smo bili zadovoljni. Jedino je kupatilo bas, bas malecko. Nasa soba je bila na uglu pa smo imali terasu na G i bila je ogromna. Mada i ove do nas su pristojne velicine. Pogled je fenomenalan. I ono sto je mozda najveca prednost ove vile je lokacija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazemo se da je prednost vile lokacija, iz tog razloga su me i interesovale neke inforamcije. Najbitnije nam je dobra plaza i pogled ujutru sa terase, dok pijemo prvu jutarnju :) Hvala na informacijama, kad proverimo za par nedelja, ostavicemo ovde utiske, nadam se pozitivne.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza vam je, zaista, blizu.

A terasa vredi i zbog vecernjih desavanja. U centru ste zbivanja. Ja volim da osetim tu letnju vrevu. 

Lep odmor! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jvm

gde se nalazi ovaj smestaj, u odnosu na fudbalski teren? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jvm

Kako ste na kraju nasli taj smestaj? Na licu mesta ili ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Смештај се налази лево од фудбалског терена, поред неког великог "паркинга "где стају аутобуси туристичких агенција.

Смештај сам нашла преко неког грчког сајта сасвим случајно. Онда сам сазнала да нека наша жена ради код њих преко лета и ето добре погодбе.

Ово је поглед ка фудбалском терену и том паркингу.

20160719_205138.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine se ulaz u Porto Caras plaća10 evra po osobi. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U temi Porto Karras je sasvim drugacija informacija

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ulaz se definitivno placa 10 eura po osobi,sad na vama je da se sa portirom malo cenkate pa da ili njegovo dobrom voljom ne uzme nista ili da platite 10eura za dvoje...Kako kad je raspolozen al tarifa je ta...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ili da kazete da ste gost hotela pa da vas puste a prethodno ne provere.. Ali na ulaznoj rampi na portirnici postoji pisano obavestenje sa jasno istaknutom cenom koju će vam grk u startu i ponoviti, 10 euros per person. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!Krajem avgusta bi dosli u Neos marmaras, interesuje me cena studia za dvoje,posto bi dosli na bum?! Ima li gde na netu spisak vila pa da ih kontaktiram mejlom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jaoooo, konacno neko da se javi :D imam ja pregrst pitanja! :D:D

Jel to nema wi fi-a u Neosu kad se niko direktno odande ne javlja?

jel ima guzve na gradskoj plazi, hlada prirodnoga? Ne zanimaju me lezaljke, ja sam paradajz turist :D:D:D

Pricaju da u Neosu ove sezone duvaju jaki vetrovi, sto nije obicaj, kakav je tvoj utisak?:hladjenje:

ima li komaraca, moze li se nocu setati ili kupati? :nuncake:

mozda i nije pregrst, al ih ima...msm pitanja :D

:thankyou2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka