Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3282 poruke u ovoj temi

Pre 2 sata, Igor Lukač je rekao/la:

nisu, nisu

To je jedan od puteva sa gradske plaze ali ima i onaj kraj mora koji je skroz ravan. Mi smo se svaki dan vracali bas ovim putem koji je na slici zaista nije strasno. Setaliste od fontane do velike luke ima blaze uzbrdice,jedino su bocne ulice bas strme. Ukoliko niste smesteni u jednoj od njih "brdovitost" Neosa nece biti problem. Neos je sarmantan gradic ;)  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jel zna neko kad su polasci za izlete brodicem?

Gde je najbolje parkirati tu u blizini luke?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prijatelji nisu hteli da rizikuju sa "Bum" opcijom, pa smo slali mailove.

Ponude su za dvokrevetni studio od 18.07.:

Popi 35 €

Elena 55 €

Alfa Alfa 50 € (za 3-kr.studio)

Magda Rooms: Nema mesta

Dialexti: Ne odgovaraju..

Ako neko ima iskustva sa Alfa Alfa, neka napiše, to im najviše odgovora jer smo mi u Mpouketo, pa bi bili komšije :weee:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Unutra nismo bili,pre par godine smo umalo tu rezervisali.Odustali smo jer nam se činilo da je prometno tu na ćošku, u šta smo se i uverili na licu mesta.Inače po slikama nam se svidelo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Поздрав,

Ужи избор нам је вила Карајанис, Парадизос преко Астре. Занимају ме утисци о самој вили, пошто идемо са 2 бебе па не бих волела да је смештај лош или прљав. :angry:

Такође ме занима да ли на апартманима имају комарници пошто у агенцији то нису знали да нам кажу?

Хвала унапред,
Јована

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7.7.2016. at 13:10, slavuj je rekao/la:

Nema decijeg igralista onog klasicnog: ljuljaske klackalice i sl. kao ni klasicnog luna parka.

To znači da ovo što je na Google Earth-u ne postoji više? Doduše, slika je iz 2011. godine...

nm_igraliste.png

nm_mapa.png

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/14/2016 at 10:22, Jovana_V je rekao/la:

Поздрав,

Ужи избор нам је вила Карајанис, Парадизос преко Астре. Занимају ме утисци о самој вили, пошто идемо са 2 бебе па не бих волела да је смештај лош или прљав. :angry:

Такође ме занима да ли на апартманима имају комарници пошто у агенцији то нису знали да нам кажу?

Хвала унапред,
Јована

Smestaj je 2011. bio extra.Komarnici su bili,ali tada je Jovana sve bilo novo. Super su opremljeni apartmani(tada bili). Meni se licno svidelo to sto je bilo veliko dvoriste pa su deca uvece uzivala.Nadam se da ce ti se javiti neko sa svezijim informacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 8 sati, boykica je rekao/la:

To znači da ovo što je na Google Earth-u ne postoji više? Doduše, slika je iz 2011. godine...

Ja ovo stvarno nisam videla da ima, to na slici je u samom brdu blizu samog ulaska u mesto i ako postoji malo je zabaceno od samog centra.Zgodno je ukoliko ste smesteni tu negde u blizini.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Обишли управо центар и нигде нисмо видели класичан луна парк или паркић са клацкалицама, љиљашкама ....Има оних зезалица за мању децу. Местолепо и уопште није тако страшна избрдица како сам очекивала по опису овде на форуму.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@boykica

Hvala, videla sam i ja na Google - u. 

Verovatno ga malo ljudi posećuje jer je zabačeno. Ni mi ga prošle godine nismo videli, a i kako bi kad nismo tuda ni jednom prošli. 

Siguran je to još tamo. Izveštavam kad se vratim. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 5/19/2011 at 6:09, steva 62 je rekao/la:

@Mladen.Mladenovic

Pozdrav!

Kao prvo izbor ti je dobar pošto si izabrao Sabru za agenciju a i mesto za odmor.Samo mesto ti je malo brdovito ali nije ništa strašno pogotovo za vas mlade.Vila kalina ti se nalazi na nekih 400m od plaže paradiso,a od gradske plaže 1400m.Prošle godine sam i sam bio u toj vili.Ona je starijeg datuma ali je renovirana i sve je čisto. Jedina zamerka je bila što su peškiri izgledali staro ali naravno čisti tako da ti savetujem da ponesete vaše a njihove ostavite za brisanje nogu.Ako idete kolima doživećete Sitoniju na pravi način.Bezbroj plaža,tirkizno more puno raznih uvala.Da bi imali potpunu uživanciju morate ići svojim automobilom,inače biće muke (daleko su plaže a treba nositi uzbrdo dosta stvari).

Neos je malo mesto ima par klubova,kafića,mislim 2 pekare,više restorana,male radnje i butike za šopingovanje.Inače i ive godine sam u istom terminu kao i vi u Neosu tj. od 4 07 - 19 07. samo u vili Santala.

Inače kod crkve ti je predstavništvo Sabre,gde možeš da se informišeš o svemu kada dodjete a i ja bih vam pomogao.

Za sve informacije slobodno možeš da pitaš. :klap:

Dečko i ja smo danas uplatili preko Sabre smestaj u Vili Kalini. Idemo kolima, a vidim da ste i vi putovali takođe kolima. Pa me interesuje gde ste se parkirali, jer je u opisu vile naznačeno da ne poseduje parking? I još par pitanja... :) da li ste u sobi imali TV, i kakv je Internet? 

Unapred zahvalna... :) 

Mi smo inače naleteli na Last minut ponudu.... 350e za nas dvoje u sobi na drugom spratu... Mislim da je to sasvim povoljno... Pre ovoga nismo uspeli da pronađemo ništa ispod 500e za nas dvoje... Pozdrav...

Izmenjeno (jovanamarko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Бокица

Случајно у шетњи налетели на овај паркић, валда је то то. После виле корали. Пошто смо смештени на градској плажи добро смо пичили до тамо. Има сигурно 2 км. Ближе је парадисо плажи. Сликала сам телефоном па нису неке.

20160723_221055.jpg

20160723_221033.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko informaciju za Vilu Alcano, osim sto je solidan giros, kakav je smestaj? Ima slobodnih mesta, ali nisam video nikakav komentar o ovoj vili, koja je kako se meni cini, na dobrom mestu. Unapred hvala :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je li aranzman pod imenom vila Alcano ili Eleni? Mi smo isli preko Sabre u Eleni koja je na drugom spratu iznad Alcana i o tome sam pisala na 145. strani.  

Samo mi nije bilo jasno zasto je izdaju kao Eleni kad je u vili Alcano.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka