Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3281 poruka u ovoj temi

Kada se sa glavnog puta silazi ka Kalogriji nailazi se na "malo raskrsce" desno se nailazi na parking i ljubaznog cuvara koji te obavesti da se taj deo plaze sa suncobranima naplacuje, a levo se nalazi deo plaze na koji mozete staviti sopstveni suncobran. Na koju god stranu odete necete pogresiti. Kalogrija je bozanstvena. Mnogo lepa plaza,more carobno, boje..ma sve Cist hedonizam :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko zna da li u Neosu postoji dečije igralište sa toboganom/ljuljaškama. Ja ga prošle godine ne videh..

I sem Di-Re i Tucan picerije da li još neki lokal u svom sklopu ima igraonicu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bilo nekad

Taj luna park sam i ja video iz vozica, bio je na ovom rtu pored luke, a igraliste nisam

Neos luka luna.jpeg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema decijeg igralista onog klasicnog: ljuljaske klackalice i sl. kao ni klasicnog luna parka. Postoji jedan nazovi "zabavni" parkic sa hokej onim zezalicama vadjenje onih igrackica i slicno i jedan malo lepsi zabavni parkic koji se sastoji iz dva dela jedan je kao mali luna parkic sa mini ringispilima  i drugi deo zatvorenog tipa preko puta ovogkoji ima tipa video igica stonog fudbala i sl. a nalazi se uz obalu izmedju dva centra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima! Zanima me da li da pokusavam uopste na bum da hvatam termin 24. jul - 3(4) avgust ove godine za dvoje? Zeni su iskomplikovali situaciju na poslu maksimalno za odmor, tako da smo bukvalno juce saznali kad moze na odmor. E sad, cekati neki povoljan last minute ili probati na bum? Ne daje mi se preko 400e (sa obzirom na to da sam protekle 2 godine imao po 12-13 nocenja za 300-350e).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bolje rezervisati par dana pred put. 400e po osobi ili za dvoje? Ovo prvo sasvim verovatno, ovo drugo je skoro pa nemoguce. U tom periodu, u Neos Marmarasu tesko da ima za manje od 50e/dan i to negde u brdu, daleko od plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko interneta što sam pitao baš za taj termin,sve je bilo zauzeto.E sad ima puno kuća koji nisu na internetu,pa kako ne idete sa decom možda bi i mogli tražiti na licu mesta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma imao sam ponudu Rapsody-ja za 80e/osobi u Neosu bas za termin 24. jul-2.avg (9 nocenja, dakle 160e za dvoje) ali nisam je uzeo na vreme jer zena nije znala kad ce moci na odmor. Naravno, sad su te opcije popunjene, ali mora da moze da se nadje nesto ispod 400e za 10 noci. Ja sad na sajtovima agencija pa nasao za 370e/10 nocenja u Neosu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koji je to smestaj? I koji period? Da nije cena po osobi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moyeli neko u kratkim crtama da mi kaye sta me ocekuje u NM,supruga,cerkica 6god,i ja dolayimo a prosle godine bili u Sartiju i bilo nam ok.sada treba da dodjemo ili u Nikiti ili u Nm a nemamo pojma kako je tu?????

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Igor Lukač Imas tu ponudu jos ja mislim na sajtu Rapsody Travela, kad umanjis popust (bila je akcija za 50-100e umanjenje, pa umanjenje za sopstveni prevoz) i ispadalo je 80e/osobi.

Izmenjeno (Jovan Žegarac)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislio sam na ovaj od 370e? Ono je bila neka akcija a ovo od 370e bi trebalo da je puna cena. Pa me zanima koja je kuca u pitanju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kradovan...i mi isto tako, bili u Sartiju a ove godine cemo u NM. Rekla bih da nas ocekuje mnogo vise gore dole i povuci potegni.. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma nije tako opasno,šetalište pored mora i prva ulica gde su prodavnice nisu strme.    

Izmenjeno (antonije)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nisu, nisu

Neos Marmaras

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka