Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3281 poruka u ovoj temi

Ja se ne bi slozila... Al'to je vec stvar ukusa.Meni guzva nije smetala, istini za volju mi smo imali i srece pa guzva nije bila prevelika. Ja sam plazom odusevljena. Kao i Kohi beach-om :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili na Karidi beach u julu 2015. i bilo je dosta ljudi ali nekako uopste nije bilo guzve bas naprotiv mogao si peskir da stavis bilo gde,Ja sam tom plazom odusevljena kao i moji klinci ali suprugu se bas nesto i nije svidela.Sve je to stvar ukusa :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u julu 2013. Ja sam bila u vodi, a suprug je ostao na plazi. I ja se u jednom trenutku okrenem i vidim on sedi sa nekim covekom. Pomislim, sreo je nekog, a ono neki Grci dosli i ladno se smestili tik uz nas, tako da je delovalo kao da smo svi tu familijarno :D

Ta plaza je lepa, po meni, mozda pocetkom juna. Onako, za vizuelno uzivanje.

Ja generalno volim da se baskarim na plazi, a ovde to ipak, nije moguce. Ali, dobro, treba je videti.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav kolegama forumašima! :D

Ima li ko neki predlog za smeštaj u studiju/apartmanu, za dve osobe, u ravnijem delu (oko fudbalskog terena ili kod gradske plaže), za drugu polovinu juna, cena 25-30-35 E?

Hvala! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko nesto o vili Panorama preko Montesola...hvalllaaaa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/9/2016 at 13:44, vladac81 je rekao/la:

Mozete li mi molim Vas reci koji je to drugi smestaj u pitanju? Mi bas trazimo za nas dvoje i bebu. Mislili smo da je Magda super. Veliko hvala!

Izmenjeno (Luthien)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima informaciju kako mogu da rezervišem vilu Vasso 2, kod fudbalsko stadiona? Ove godine je ne radi nijedna naša agencija.

Izmenjeno (Jadranka Đ)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledajte kod nikane ima u ponudi vila vaso studios, čini mi se da je to ta vila. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/23/2016 at 23:29, Luthien je rekao/la:

Mozete li mi molim Vas reci koji je to drugi smestaj u pitanju? Mi bas trazimo za nas dvoje i bebu. Mislili smo da je Magda super. Veliko hvala!

Drugi smestaj je Blue House ,od ove godine ih radi agencija.

http://www.sabra.rs/grcka/neos_marmaras/blue_house.htm

Od 4 apartmana ,dva krajnja su veca ,sredisnji su 1/2+3 (mada mesta ima za 6 ljudi)

Mislim da je agenciji predala samo dva apartmana ,dok je dva zadrzala,ali kontakt ,na njenu molbu ,ne mogu ostaviti direktno

Sve u svemu odlicna lokacija ,a sam smestaj je bukvalno nov

Sto se tice Magde ,slikom sam pokazao smestaj(studio) za dvoje ,ne znam kakav je smestaj za vise ljudi,al u svakom slucaju sam se osecao prevareno pa sam i slikao(retko ko primeti na slici da je nocni stocic okrenut ka krevetu pa je izvlacenje fioke gotovo nemoguce)

Bilo je ljudi koji su bili u drugoj sobi gde je situacija skroz drugacija

Izmenjeno (vladac81)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima,da li neko mozda zna kakav je smestaj u vili JnP na Paradizo plazi?Procitala sam vise od pola strana i nigde se ne spominje.Ako neko ima neki info da napise bilo bi od velike pomoci.Hvala!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo pročitajte ovu stranu

Izmenjeno (nole73)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 18 sat, vladac81 je rekao/la:

Drugi smestaj je Blue House ,od ove godine ih radi agencija.

http://www.sabra.rs/grcka/neos_marmaras/blue_house.htm

Od 4 apartmana ,dva krajnja su veca ,sredisnji su 1/2+3 (mada mesta ima za 6 ljudi)

Mislim da je agenciji predala samo dva apartmana ,dok je dva zadrzala,ali kontakt ,na njenu molbu ,ne mogu ostaviti direktno

Sve u svemu odlicna lokacija ,a sam smestaj je bukvalno nov

Sto se tice Magde ,slikom sam pokazao smestaj(studio) za dvoje ,ne znam kakav je smestaj za vise ljudi,al u svakom slucaju sam se osecao prevareno pa sam i slikao(retko ko primeti na slici da je nocni stocic okrenut ka krevetu pa je izvlacenje fioke gotovo nemoguce)

Bilo je ljudi koji su bili u drugoj sobi gde je situacija skroz drugacija

Hvala puno! Snasli smo se :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 23.7.2014. at 23:31, medolina je rekao/la:

Ako mislite na J&P -to su studia,nista specijalno ali cisto.

Dobijate peskire,a kreveti su im ogromni,tako da je nas 5 komotno spavalo u cetvorokrevetnom studiu.Ti veci su u prizemlju ali to ne daju preko agencija,tako je barem bilo.

Studia preko agencije se nalaze na prvom spratu,ili gledaju ka moru ili na dvoriste.

Ljudi koji su dolazili preko agencija govorili su da im uvek nesto fali od posudja.Mi uvek nosimo nase tako da na to i ne obracam paznju.

Inace gazde su divni ljudi samo ne znaju engleski.Njihova cerka zna.

Imaju domace maslinovo ulje i masline za prodaju-provereno fenomenalno.

Nama je 2012-te godine bio fenomenalan odmor na Sitoniji,pogotovo sto nismo staticni,vec smo obilazili plaze.

Ove godine ponovo Sitonija i vec smo se dogovorili da svratimo kod njih i kupimo i kupimo sta nam treba.

Hvala puno na informacijama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Luthien je rekao/la:

Hvala puno! Snasli smo se :)

Nema na cemu,

inace cena zadnje dve godine je bila,u spicu sezone, 40 eura za dvokrevetan, i 55 za cetvorokrevetan ,ove cene koja je postavila agencija su i vise nego bezobrazne,skoro pa duplo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 16 sat, snekicica je rekao/la:

Zdravo svima,da li neko mozda zna kakav je smestaj u vili JnP na Paradizo plazi?Procitala sam vise od pola strana i nigde se ne spominje.Ako neko ima neki info da napise bilo bi od velike pomoci.Hvala!!!

Snekicica, prošle godine sam letovala u JnP. Mogu da pohvalim smeštaj. Bili smo smešteni na spratu, soba sa pogledom na more. Kuća je čista i uredna. Lokacija idealna za divan odmor. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka