Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3281 poruka u ovoj temi

U 2/5/2016 at 22:24, Ivana74 je rekao/la:

Da li neko moze da mi pomogne u vezi smeštaja u Vili Iro? Imam loše iskustvo od prošle godine sa agencijom i smestajem .Sada prvi put  idemo preko Barcino travela ,cetvorokrevetni apartman..nadam se da smo ovaj put izabrali pristojan smeštaj..ako je neko bio tamo ,zamolila bih za utiske u pogledu čistoće apartmana ,funkcionalnosti ,veličine terasa (Za koje kažu da su prostrane ) . Nigde nisam našla utiske nekoga od putnika ,pa ako imate malo vremena zamolila bih da prenesete svoje utiske. Bilo kakva informacija bi nam značila..A inače idemo u Neos Marmaras treći put , i oduševljeni smo Sitonijom i njenim divljim plažama ..Hvala unapred !

Ja sam bio u vili Iro prosle godine sa Barcinom ali nasim kolima.

Vila je zavucena od ulice gde je moguce parkirati auto na cak 4 razicita mesta.Mi smo bili na 2-om spratu u 4-krevetnom apartmanu.Sve je cisto,posteljinu su menjali a gazdarica koja se inace zove Iro je uvek bila tu da nam pomogne,cak nam je i dala poklone za rastanak.Terasa ja prostrana.

Ako vam treba jos nesto pisite mi u privatnoj poruci.

Lokacija vile:https://www.google.rs/maps/@40.0910482,23.7884064,206m/data=!3m1!1e3?hl=sr

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno na odgovoru..poruka poslata na pp

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko letovao krajem maja....vasa iskustvaaaa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/1/2016 at 18:30, GogaPet je rekao/la:

Zrdavo svima...

Do sada nikada nisam bila na Sitoniji. Vidim da su iskustva krajnje pozitivna.

Mene zanima da li je neko bio u apartmanima Magda Rooms koji su blizu Gradske plaže? Zanimaju me  utisci o samom apartmanu i položaju.

Hvala unapred 

U 2/1/2016 at 20:55, zucca je rekao/la:

Moje iskustvo sa Magda smestajem, u svakom slucaju svezije je godinu dana od linka koji ti je postavio Zucca
Valjda mislimo na isti smestaj

http://www.putovanja.info/forum/topic/776-neos-marmaras/?page=109#comment-601400

Izmenjeno (vladac81)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Sofija, u blizini stadiona?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima..

Pre dve godine smo letovali u Haniotiju i bilo je super ako se izuzme guzva .Ove god. smo razmisljali o Neo Marmarisu ali iz komentara sam zakljucila da ima uzbrdica sto nam i nije resenje sobzirom da imamo dva mala deteta.Da li mi neko moze predloziti kuda ovo leto a da mesto nije previse mirno,da ima sadrzaja i za decu a i za mamu i tatu:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadomak Marmarisa

http://www.hotelregos.com/sithoniahotel/en/

Ja sam na upit dobio cenu od 80e za petokrevetni porodični apartman početkom jula. Na samoj je obali. Dve ležaljke i suncobran su uračunati u cenu. Ima svoj parking.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 50 minuta, Sanja 0402 je rekao/la:

Zdravo svima..

Pre dve godine smo letovali u Haniotiju i bilo je super ako se izuzme guzva .Ove god. smo razmisljali o Neo Marmarisu ali iz komentara sam zakljucila da ima uzbrdica sto nam i nije resenje sobzirom da imamo dva mala deteta.Da li mi neko moze predloziti kuda ovo leto a da mesto nije previse mirno,da ima sadrzaja i za decu a i za mamu i tatu:rolleyes:

Za malu decu idealno, park sa borovom sumom, igralistem i luna parkom, (i mnogo nase dece tako da uvek imaju drustvo za igru), a za mamu i tatu ima jedan klub (odmah do igralista) i nekoliko restorana, prodavnica. Mesto je Metamorfozis oko 25 km pre Neos Marmarasa. _WIP1670.jpg.c91e9167a4a04f89199d50e4f59Mana je mala plaza, ali to se resava odlaskom na neku od prelepih pescanih plaza u okolini Nikitija (10-ak km)

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, Zoran S je rekao/la:

Nadomak Marmarisa

Ja sam na upit dobio cenu od 80e za petokrevetni porodični apartman početkom jula. Na samoj je obali. Dve ležaljke i suncobran su uračunati u cenu. Ima svoj parking.

Malo promena destinacije? :) 

To se racuna kao Neos Marmaras. On je na Paradiso plazi. Tamo ima  dosta smestaja i to dobrog.

Mada ja vise preferiram gradsku plazu i taj deo NM.:pardon:

To je dobra cena, cini mi se? Kako se uopste krecu, petokrevetni app?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Navodno cena je 120e ali ukoliko se uplati sada cena je 80e. Pokolebala me je jedino uska plaža jer deca su mi prilično aktivna pa se plašim da će im to biti malo prostora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa, iskreno, ni meni se Paradiso nije dopala, bas iz tog razloga. Nekako mi je uska i nabijena ljudima, jer ih ima puno, iz tih smestaja na plazi.

Ako planirate malo da zujite, onda i nije bitno u sustini. Tu je Lagomandra,Koviou i mnoge druge. Ako ne  planirate mnogo, mozda neki smestaj kod stadiona.

Meni se cini, da na gradskoj ima vise mesta. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 11.2.2016. at 15:17, Zoran S je rekao/la:

Nadomak Marmarisa

I meni su dali na upit istu cenu za pocetak jula. A onda sam to isto nasla u nasim agencijama I uplatila sa cenom od 60e dnevno. Doduse to je sa popustom 10% za rane uplate, ali I bez popusta je nepunih 70e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Apartmani koje nude naše agencije se nalaze sa bočne strane hotela i zaista nisu visoke cene,dok apartman ponuđen meni je br. 10 sa prednje strane i gleda pravo na plažu i more. Međutim i u agenciji kažu da je plaža promenjiva i da može biti od 3 do 10 metara.

2016-02-13_000023.jpg.adf5a2c420ee83d01d

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa bocne strane su manji, cetvorokrevetni. Ja sam uplatila app sa pogledom na more, petokrevetni. Imate kod Juresica semu po spratovima. Od 16 app samo dva izdaje vlasnik, to su br 10 na spratu i br 3 u prizemlju. Oba petokrevetna I nista veca. Postoje jos 4 sa pogledom na more, 2 petokrevetna I 2 cetvorokrevetna, to izdaju agencije. Ostali su bocni, sa malim terasama I daleko jeftiniji.I meni su nudili Taj br 10. A uplatila sam br 8, isti takav, samo 300e jeftiniji :-)

56bf44514c372_SecondFloor-page-001.thumb

Izmenjeno (Biljana Somodja)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neos Marmaras vila Agnati ? info neki ..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka