Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3282 poruke u ovoj temi

Mi smo svi 2013. imali te alergije. Po savetu lekara iz Metamorfozisa posle svakog kupanja u moru smo se tusirali cistom slatkom vodom. 2014. smo opet bili na istim plazama na Sitoniji, postovali njegov savet i nismo imali  alrgije. Zbog toga, nazalost, nismo mogli da idemo na neuredjene plaza na kojima nema tusa

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima!

Znam da je pitanje cudno, ali ja ceo zivot muku mucim sa alergijom koja izlazi od kombinacije slane vode i sunca. Ranije sam godinama letovala u regiji Sv. Djordja i imala problema sa tim, a prosle godine na Kasandri i po prvi put ni traga alergiji, a cini mi se da je to zbog manje slane vode. Pa me zanima ako neko zna da mi kaze kakva je situacija sto se saliniteta tice u Neosu? :/

Ovo što ti je Igor Lukač rekao stoji, i moja supruga je imala isti problem i isto rešenje.

Pogledaj temu sa kremama za sunčanje, možda i tamo nađete odakle problem dolazi, često je što kreme sadrže supstancu koja vam ne odgovara, npr alkohol. Mi smo uzeli kremu Ladival 50+ i pantenol posle sunčanja i nema problema. Cela porodica ima dosta mlađeža pa moramo se paziti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Do sada sam svakakve kreme, meleme isprobala i jedino je eto prosle godine Eucerin za alergiju urodio prodom i naravno tus odmah po izlasku iz vode se podrazumeva. Tako da zasluge idu ili Eucerinu ili manje slanom moru u Kalitei, nadam se da cu i u Neosu imati takvo iskustvo :) Sve u svemu hvala puno na odgovorima :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

zanima me da li postoje autobusi ili taxi koji voze do plaza na levoj obali Sitonije i nazad (Kalogria, Lagomandra)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoji bus koji vozi prema Sartiju i Toroniju, i prema Nikitiju. Jedna stanica je u manjoj luci, za ostale ne znam. Tu je i red vožnje, a cena se obračunava prema pređenoj kilometraži. Nije problem da kažete vozaču gde želite da siđete, ali morate da kažete da vas tu i pokupi, u zavisnosti od toga koji vam povratak odgovara. Inače, da se ne zbunite bus se čeka na istoj stanici za oba smera, jer je ulica jednosmerna. :smajl:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пре неколико дана сам се вратио из Неос Мармараса, па реко да оставим своје утиске и примедбе.

Pozdrav malta06,

imala bih neko pitanjce za Vas. Posto ste bili u vilama Karajanis mi drugom polovinom avgusta sa decom idemo u mezonete Dioskuri, cini mi se da su one u komsiluku. Mozete li mi reci, ako znate, kakvo je stanje sa tim mezonetama, kakav je smestaj, put do plaze...bilo kakva informacija je dobrodosla!!

Hvala unapred i pozdrav :cvetic:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoji bus koji vozi prema Sartiju i Toroniju, i prema Nikitiju. Jedna stanica je u manjoj luci, za ostale ne znam. Tu je i red vožnje, a cena se obračunava prema pređenoj kilometraži. Nije problem da kažete vozaču gde želite da siđete, ali morate da kažete da vas tu i pokupi, u zavisnosti od toga koji vam povratak odgovara. Inače, da se ne zbunite bus se čeka na istoj stanici za oba smera, jer je ulica jednosmerna. :smajl:

Hvala na odgovoru :)  Jel mozes preciznije da mi objasnis gde je manja luka, posto prvi put idem u NM?

Izmenjeno (CookieNN)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mala je u centru koji je bliži gradskoj plaži, a u drugoj su veliki brodovi koji voze turiste na izlete. Iz male kreće i taxi-brod za Porto Carras, karta u jednom pravcu je 2,5E.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko treba vremenski dda se stigne peske do Porto Karasa? koliko je lagomandra udaljena od Neosa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lagomadra od neosa nekih 7-8 kilometara...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lagomandra je od NM udaljena 8km. A do Porto Karasa koji je oko 2km udaljen od NM treba oko 20-30m

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da je medju poslednjim komentarima spomenuto da nema tuseva na plazi pa me interesuje je l' to vazi samo za Paradiso ili za obe plaze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na gradskoj plaži ima tuševa, na sredini plaže. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno! :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ti problemi su stvarno neprijatni ali to ni jedna agencija, ni jedan vlasnik apartmana nece reci potencijalnom gostu. U agenciji mogu da se brane, sto je i realno, da ne mogu da isprobaju svaki krevet ili znaju koliko ce trska porasti i dal ce je iseci, i takve stvari ipak zavise od domacina. Cak i kad sam na licu mesta biras smestaj ne mozes bas da vidis sve mane odmah, neke se pokazu tek posle par dana. Najbolje je uciti iz iskustava drugih ljudi pa doneti neku odluku pre odabira smestaja.

Mi smo recimo isli preko Astre 2x i oba puta nismo imali nikakvih problema pa cemo verovatno preko njih uplatitti smestaj i sledeci put. Naravno niko nam ovde nije rekao da nesto ne valja, da je recimo soba mracna jer je los enterijer, da je slab wifi i da samo na terasi mozes uhvatiti signal itd. Ali nisam ni ocekivao takve informacije od agencije, pa nisam ni razocaran agencijskom uslugom. Samo su nam na slici objekta dali da izaberemo koji apartman zelimo. Izgleda da smo imali srece prilikom izbora lokacije i smestaja

Мени је све то јасно, да агенција неће приказати оно што њима не иде у прилог. Ствар је у томе што и оно што је нормално и што се подразумева не испуне. Јасно у понуди пише на у соби/апартману имамо бесплатан Wi Fi, а ја то нисам имао. Ловио сам сигнал. Сва срећа што то није најважније на једном летовању, али шта би било да ми је битно, то је моја ствар шта ја радим на летовању, ако пише Wi Fi, и ако сам ја то платио има да буде тако.

Иначе ово је тећи пут да сам ишао преко ове агенције и надам се последњи. И ранијих пута сам имао мање примедбе, ал ајде није битно и тако сваки пут, а цене надувају, а ми као овце плаћамо нечији безобразлук. 

А за кревете , знам да нико не гарантује за удобност, напомињем да сам платио четири кревета, и није ми јасно зашто би један од та четири кревета био као помоћни кревет, а и такве сам изнајмљивао. Тај четврти кревет је био као даска обложена сунђером., као нужно зло. 

А ако ти поједини детаљ и промакне кад сам бираш смештај на лицу места, оно бар га пуно јефтиније платиш.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27032
    Ukupno tema
    906182
    Ukupno poruka