Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3282 poruke u ovoj temi

Astra travel organizuje izlete. Oni su i lokalna agencija sa sedistem u Sartiju. Ne znam samo da li to vazi samo za njihove klijente ili mogu i ostali da se pridruze. Najbolje je da ih pozovete ovde u Bgdu..

Није само за њихове клијенте, моја породица је пре две године ишла на излет са њима (обилазак источне обале Ситоније), а дошли смо на море са сасвим другом агенцијом.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko zna nešto o vili Alcano?

Pretražio sam forum, ali osim škrtih informacija nisam našao ništa konkretno (jedino što svi spominju odličan giros u prizemlju te vile)

Mene interesuje da li je neko boravio u toj vili, kakav je smeštaj i da li u večernjim satima ima mnogo buke, s obzirom na to da bih uzeo sobu u toj vili koja gleda na more

Hvala unapred za korisne informacije

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dali neko ima vilu da prepruci u Neos Marmaras .... pored fudbalskog igralista za porodicu sa dvoje dece ?Unapred hvala

​Janis 1 i Janis 2.Nema greske :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvo pozdrav svima na temi,prva poruka, pa red je da vam se javim, zar ne? Citam vas vec neko vreme, sve nesto hocemo-necemo na more,muz nije siguran kada ce dobiti godisnji, trazio je za pocetak septembra... E sad, da vas priupitam ono sto nigde ne mogu da pronadjem, a to je vila Stela, ali ne Stella's House kod Paradizo plaze, ima li neko neki direktan kontakt? U svakoj pretrazi mi izbacuje za Stella's House...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko koliko se putuje od neosa do meteora i koliko kosta taj izlet

Izmenjeno (milos88nbg)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Teorijski oko 4 i po sata kolima. Prakticno verovatno oko 5 sati (360 km minimalno), busom verovatno 5.5, 6 sati...

Izmenjeno (Jbyn4e)
Cudni citati mi se javljaju pri odgovaranju...
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvo je stanje sa autobuskim redom voznje NM-Solun? 

Da li postoje neki lokalni autobusi koji voze po Sitoniji npr NM-Sarti ili do nekih plaza?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Igore, hvala na brzom odgovoru.

Znaci da planiranje odlaska autobusom u Sarti ili neko drugo mjesto na Sitoniji stavim pod znak "?" .

Vi koji ste preko agencije isli u Solun, kada je vrijeme polaska odnosno dolaska, da li je u pitanju samo shopping tura ili je u pitanju upoznavanje sa gradom? Da li je u taj izlet ukljucen i obilazak vojnickog groblja?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije nemoguce, ali cete tek kad stignete u Neos  saznati kad polaze busevi i da li su polasci pogodni za neke dnevne izlete

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima !!! 

Da li je neko bio u smeštaju u Soultanas house u Neos Marmarasu ? .... Zanimaju me utisci , komentari ... Ako je već neko pisao o tome molio bih link te stranice  ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u apart. hotel Miramare? Kakva su iskustva? I kakva je plaža ispred tog hotela? Svaka informacija je dobro došla. Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja imam rodjake koji su tamo bili.Sve je super,kvalitet namestaja je odlican.

Ja licno vise volim gradsku plazu nego Paradiso.Mnogi kazu da je gradska bolja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna nešto o vili Alcano?

Pretražio sam forum, ali osim škrtih informacija nisam našao ništa konkretno (jedino što svi spominju odličan giros u prizemlju te vile)

Mene interesuje da li je neko boravio u toj vili, kakav je smeštaj i da li u večernjim satima ima mnogo buke, s obzirom na to da bih uzeo sobu u toj vili koja gleda na more

Hvala unapred za korisne informacije

​Nisam bio u toj vili ali svako vece tamo jedemo giros. Tu je najveca guzva, jer je giros najbolji, tu je i trg sa restoranima i bastama i parking. U svakom slucaju je uvece velika guzva i buka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u apart. hotel Miramare? Kakva su iskustva? I kakva je plaža ispred tog hotela? Svaka informacija je dobro došla. Hvala.

​Nisam letovao u tim apartmanima ali mi izgledaju odlicno. Veceram tamo sa porodicom i klopa im je odlicna. Plaza je sasvim ok ako volis malo sljunka na plazi. Paradiso je , generalno, odlicna plaza i lepota je sto ti je na par koraka. Mi tamo idemo u junu, 4. put za redom i vrlo smo zadovoljni. Doduse , bili smo samo u Sunsetu i Regosu i ove kuce preporucujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906206
    Ukupno poruka