Guest Dragica

NEOS MARMARAS

3282 poruke u ovoj temi

Samo Ina :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako stoje stvari sa lokalnim autobusima, ima li ih, neki koji voze do okolnih plaza i gradica? Ima li neko fotografiju satnica?

Da li nase agencije organizuju neke obilaske?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obe Ine su na dobroj lokaciji, 1min do plaze. Ina 2 ima bolji smestaj i bliza je plazi. Ina 1 male sobe a narocito dvokrevetni studio, nemas gde da se okrenes.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko ja znam do plaza nijedan bus ne vozi. Imas na svakoj stanici zalepljen flajer raspored voznje po Sitoniji. Imas tri agencije u Marmarasu koje organizuju obilaske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hmmmm, znam da brodic nekoliko puta dnevno ide do Pefkohorija (cini mi se) i do Porto Carrasa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko gde se tacno nalazi vila TZINA ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko ja vidim nalazi se 100m od crkve, a crkva je u centru, do plaze ima mozda 10min peske

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima. Zna li neko nesto u Vili Marialena Studios?

http://www.marialenastudios.gr/neos_marmaras/

Dobio sam izuzetno dobru ponudu, a slike ne kazu nista lose o njoj. Jeste malo van Neos M. ali idemo supruga i ja sami, ionako planiramo svaki dan da se vozikamo po Sitoniji, tako da nam nije mnogo ni bitno da je u centru Marmarasa.

Da li je neko tamo odsedao? Da li ima bilo kakva iskustva sa pomenutom vilom?

Hvala unapred. Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Podeli sa nama tu ponudu,ako nije tajna...?

Izmenjeno (Tripco)
citiranje celog prethodnog posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila se nalazi na pola puta paradizo plaza- lagomanda plaza, oko 4km od Neosa. Bio kod druga prosle godine koji je letovao u toj vili.Lepa kuca, lep smestaj

Izmenjeno (bokilaza)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se mene tice nije tajna, ali sam procitao prosle godine da je bilo problema na temi za Lefkadu. Gde je neko napisao cenu, pa se ljudi bunili kod vlasnika vile zasto oni nisu dobili tu cenu, pa on uzeo i otkazao svima. :D

35-40 eur u periodu koji sam ja trazio.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako je ta cena, sobzirom na komentar da je smeštaj ok, i sobzirom na slike, nećeš se sigurno prevariti, u okolini ti je svaka uvala lepa plaža, da menjaš svaki dan pre podne i poslepodne plažu ne bi na Sitoniji obišao plaže koje su iole lepe i one prelepe.

I sada sam pogledao malo bolje, kada se dolazi putem neki kilometar pre put obilazi tu uvalu i dolazi do te vile koja je iznad puta, tu plažu sam slikao neke 2008 godine (telefonom) i svima kojima pokažem kažu da je obrađivana u fotošopu zbog boje mora, u prevodu, pogled je prelep.

Izmenjeno (Zvezda je zivot)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa videcemo. Nadam se da cemo danas rezervisati, Samo oko nekih detalja da dogovorimo, oko eventualnog odustajanja i slicno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja je bolja varijanta za smestaj,Paradiso ili oko gradske plaze,dobio sam dobru ponudu za Grammatiki House koja je kod Paradisa,ovde nema informacija o njoj,solidno izgleda na slikama,jedino ne znam koja je plaza bolja.

Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila smestena na Pardiso plazi.Sto se tice smestaja mirno je,tiho,ima zelenila,bora,mirisa mora, cak se more i vidi sa nekih terasa.Uz more duz plaze vodi put i trotoar kojim rano ujutru moze lepo da se proseta,uvece takodje,cesto okolni restorani iznesu stolove i stolice na samu plazu.Sama plaza se je razlicita u razlicitim delovima.Ima i lepsih plaza na Sitoniji.Gradska mozda ima sitnjiji pesak.Mada deo plaze Paradiso,levo, ima sitnog peska.Od Paradisa do grada moze se peske.Ako ste autom birajte mirnije i romanticnije mesto za smestaj(a to nije deo u gradu kod igralista)Ako ste autom i onako cete se kupati na razl.plazama,obilaziti poluostrvo sa razlicitih strana....Kuca koju navodite mislim da nije uz samo setaliste, potrazite jos malo po int.ponude samih vlasnika Grka na google.gr Ima lepog smestaja uz setalisnu stazu odakle biste imali sobe sa pogledom na more.Meni je Paradiso bio raj.Tih,miran kutak,pravo mesto za odmor.Na toj plazi imate lep zalazak sunca(sunce zalazi u more).Ali ne znam da li bih birala nju da nismo isli autom na odmor.Mada mislim da mozda i bih.Peske se moze do grada samo sto je brdovit put.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906206
    Ukupno poruka