GrujaNS

Kombi prevoz (Autoprevoznici do razlicitih destinacija)

39 poruka u ovoj temi

Koristila sam prevoz Gea tursa do Nea Kalikratije 2014 godine.

Ja sam bila zadovoljna. Došli su u dogovoreno vreme, kombi je bio udoban, vozači korektni. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Terra travel, kombi prevoz, sam koristila  pre par dana na relaciji Beograd -Zagreb - Beograd. Jako ljubazni prilikom davanja informacija u pogledu prilagodjavanja termina polaska, posle radnog vremena ili u jutarnjim, vecernjim časovima,sve prema potrebama putnika.  Pirjava je on line koju odmah potvrdjuju e mailom.Kombi vozilo marke Renault,  sa maksimum 8 sedišta, nov, čist, udoban.

Vreme polaska i povratka najavljuju dan ranije sms porukom.U slučaju kašnjenja od termina najavljenog vremena, javlja se vozac sa novim vremenom dolaska,što je jako korektno. Vozaci odlicni, ljubazni, uredni i profesionalni.

Iskrena preporuka za ovu agenciju, koja ima puno polazaka u razlicitim pravcima.       

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam koristio jednom prilikom Pexon prevoz i sve preporuke za njih, transfer je bio na relaciji Novi Sad-Bec-Novi Sad. Dobri vozaci, profesionalni i dobro vozilo (opremljeno klimom posto sam putovao letos i to je mnogo znacilo :) ) mogu slobodno reci udobna i sigurna voznja i svaka preporuka za Pexon team. :)

Izmenjeno (GrujaNS)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ajde da pitam vas, da li neko ima iskustva sa prevozom mini busom do Beča i koju firmu preporučujete? Sad sam malo googlala i vidim da osim Terratravela postoji još i neki Vitosprint (nikad čula za njega ranije), a ima i još nekih. Cene su kod svih iste - povratna karta 70€. 

Moj sin je prošle godine putovao Gea tursom do Pešte i sve je prošlo u najboljem redu. Ali oni nemaju prevoz do Beča. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Antigona 1 ja sam isao sa Pexonom kao sto sam napisao i gore u postu, cena povratne je isto 70e i u mom slucaju ja sam bio zadovoljan i sa vozilom i vozacima tako da mogu da ih preporucim :)

Izmenjeno (GrujaNS)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Grujo, hvala. :thankyou:

Za taj Pexon još nisam čula, ali sad ću da progooglam. 

Izmenjeno (Antigona 1)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putovala Geom i Terrom i bila zadovoljna. Mada Terra ima ljubaznije osoblje prilikom rezervacije, sve jave na vreme.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

SEA, hvala. Vrlo bitan podatak. Sa Geom, kad je moj sin putovao, do zadnjeg nismo znali kad dolaze.

Terru sam zvala pre neki dan i stvarno mi je sve precizno rekao. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam isla tri puta Terra travelom - povratna putovanja, i od 6 voznji sam bila nezadovoljna jednom. Naravno ulozila sam zalbu, dobila sasvim korektan i brz odgovor od vlasnika, uverila sam se da su spremni da probleme resavaju i da rade na kvalitetu svojih usluga, da paze koga zaposljavaju itd, tako da sam zadovoljna i putovacu ponovo sa njima. 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam putovala samo sa Terra travelom, Budimpesta u oba smera, do tamo savrseno. Vozac pazljiv, koncentrisan na voznju, profesionalan. Taj cas smo stigli.
U povratku drugi vozac, brblja, flertuje s putnicom, svadja se na granici s drugim vozacem, uguravao se iz kolone u kolonu pa nas zaglavio na sredini....imala sam transfer blama zbog njega ....

Tako da..sama voznja , lutrija ali sto se same organizacije tice sve ispostovano i bili su fini i usluzni prilikom rezervacije.
Momak i s Geom ima dobra iskustva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je l' ti kombiji za Budimpeštu imaju svaki dan?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Scorpio uglavnom da. Ali najbolje je kontaktirati same agencije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imaju po par polazaka svakodnevno, tako bi trebalo da bude, naravno zavisno od broja zainteresovanih al sto rece Gruja, valja unapred se dogovoriti:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I kolike su cijene  do Budimpešte i nazad po osobi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka