ZekaZmaj

Hotel SIMANTRO BEACH Sani

19 poruka u ovoj temi

Ja bih pre odabrao Palini. Simantro je prilično daleko od svega. Palini ima i više hotelskog sadržaja ima nekih prodavnica ispred hotela, a Kalitea je na par minuta vožnje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za 10 dana krećemo na odmor. Da li je neko trenutno u Simantro beach hotelu, ili se možda već vratio iz njega? Značile bi nam informacije "sa lica mesta", da se pripremimo na ono što nas očekuje. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Simantro je na neobičnom mestu i retko se za njega zna jer nije blizu naselja.

Plaža ima dug plićak, jako lepa za decu.

Nema kamenja, ježeva, trave.. Nije bilo ni vetra ni talasa, bar ne tih 10 dana u julu.

Mana je što nema ni prirodnog hlada, ali je dovoljno široka i dugačka da ima mesta za pomeranje oko suncobrana.

Htl ko htl, posle Pallini bungalova sve je bledo.. Uglavnom je tamo najviše važno da vas ne gurnu u najudaljeniji deo 400 m od plaže (a često to rade).

Naime, osim udaljenosti od plaže, iza zadnjih zgrada je rashladni sistem, motori koji bruje 0-24 i jako smetaju tako da smo mi morali da se žalimo i čekali satima na zamenu, dok nije naleteo glavni menadžer kome sam objasnila još jednom šta je u pitanju i on je odreagovao i dobili smo ekstra nesto 100 m plaže, u bližem delu i bez buke.

Animacija je jako dobra, ali to se menja i nije ne što što će vas opredeliti za htl.

Polupansion je nedovoljan ako ste ješni pa preporučujen AI jer u blizini nema ničeg da se kupi, a u sobama nemate mini kuhinju niti rešo.

Ne verujem da ću se vraćati ali mogu ga preporučiti uz uslov da niste na kraj kompleksa.

IMG_7506.jpeg

IMG_9517.jpeg

IMG_9518.jpeg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo najnoviji utisci koje mi je prenela cerka. Zadovoljni su, plaza je lepa, voda takodje. Smesteni su malo dalje, ali zato imaju pogled na more.Velika zamerka je malo lezaljki pa je bukvalno otimacina. Zet ustaje ranije zbog lezaljke  koje Im I nisu neophodne, ali Im treba mesto pod suncobranom. Levo ima prirodnog hlada, ali je malo dalje pa se deca  umore. U principu zadovoljni su, a deca su ushicena, jer ima ribica, nasli su veliku krabu, ima kornjacica. Svuda okolo su borovi, bukvalno su u sumi. Po meni pino silvestre I prozirno more lepih boja su dobitna kombinacija. 

Soba je dosta velika, na hranu se ne zale, a bas su svi cetvoro probirljivi ljubi ih majka.. Ha, ha, ha. 

Dakle, nervira ih samo otimanje za lezaljke sto je I po meni nedopustivo! 

Izmenjeno (sandraivlada)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka