9 poruka u ovoj temi

Krajem meseca planiramo obilzak ovih mesta pa ako neko moze da me uputi sta i kako bilo bi super jer putujemo u privatnoj reziji sto retko kada radimo pa nam je svaka informacija dobrodosla.Slecemo na aerodrom Basel Mulhouse Freiburg , a nocimo u Miluzu.Ono sta nas najvise interesuje kako od aerodroma do Miluza.Slecemo negde oko 21h.Da li tada ima prevoza, odakle, kako i sta.Procitao sam da je od Miluza i Kolmar jako blizu, predpostavljamo da postoji neka direktna linija Miluz-Kolmar.

Svaka pomoc je dobrodosla, tako da pisite sta god da znate :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ove godine sam posetila Basel. Tamosnji aerodrom je najblizi Baselu, nekih 5 km od grada, mada se nalazi na francuskoj teritoriji. Aerodrom ima francusko-nemacki i svajcarski deo.Tako da kad izadjes iz aviona i u udjes u zgradu, imas putokaze jedan je izlaz je za Francusku i Nemacku, a drugi za Svajcarsku.  Kolmar je sladak gradic, jedno 60 km od Basela, preporucujem za posetiti. Basel je lep, uređen grad sa interesantnom arhitekturom i dobrom kulturnom ponudom, lepim zoo vrtom, odlicnim muzejima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam kupio karte preko wizzair-a za Bazel i povratak iz Baden Badena ( 36 i 39 evra)  i smeštaj ( preko bookinga i airbnb-a ) - inače cene su mnooooooogo visoke u odnosu na destinaciju ( Kolmar i Strazbur ) bar je moje mišljenje - i baš ću ići za Uskrs / 1. maj Bazel - Kolmar - Strazbur 

Uh, nadam se da će vreme biti lepo. Kišu na putovanjima ne volim nikako...

Inače, hvala na ovim spominjanjima najlepših sela. To mi nije bilo na pameti, ali sada ću prostudirati ako imam vremena da posetim neko. A usput imam i veliku monografiju Najlepših sela Francuske :) pa ću se dati u proučavanje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas mi je zao sto nisam ranije videla ovaj sajt i ovu temu. Ja zivim u Miluzu pa sam mogla da vas uputim u sve, ali svakako, nadam se da vam je putovanje i boravak u "nasem" gradu bio lep.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, nadam se da ce neko procitati, Elena85 bi mi mozda mogla pomoci :) Zanima me kako bih mogla sa aerodroma BMF stici u Oberkirch? Da li postoji direktna veza? Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, vidim da ste pisali na ovoj temi doduse bas davno ali nadam se da cete videti i odgovoriti mi?

Idem u septembru sa decom u Kolmar. Kupili smo povoljne karte lreko wizz aira iz Bgd za Bazel. Ali posto je let kasno uvece u Bazelu smo oko 22.10 plan je da prespavamo i da tek ujutru idemo u Kolmar. S obzirom da je napovoljnije da se spava u ibis budgetu  a on je kako vidim u centru blizu Zeleznicke stanice da li mozete da mi date samo par instrukcija kako stici tamo...

U povratku bi mozda proveli celo.popodne u Bazelu pa ako moze neko da nam da predloge sta obici u kratkoj popodnevnoj setnji

Unapred hvala :-)

Izmenjeno (Mandarina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas mi je zao sto nisam ranije videla ovaj sajt i ovu temu. Ja zivim u Miluzu pa sam mogla da vas uputim u sve, ali svakako, nadam se da vam je putovanje i boravak u "nasem" gradu bio lep.

Zdravo Elena, zanima me koji je najisplativiji transport od Miluza do Colmara i od Miluza do Strazbura? Hvala puno :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam za Strazbur iz Miluza kupila povratnu kartu preko Flix busa za 10 evra (za decembar). Ima i za Kolmar za tako male pare, ali lose vreme polaska, pa ce voz izgleda biti najbolja opcija. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka