Scorpio

Najbolje plaže na Kipru

27 poruka u ovoj temi

U 9.3.2017. at 17:23, Katalina je rekao/la:

Pomoć vi što ste bili na Kipru:  kojem gradu se približiti pa imati srednje rešenje - i pristojno more ( ne baš stene i kamenje) ali i mesta za švrćkanje?

Bas ovako kako je @Lidija J napisala...definitivno Ayia Napa i Protaras...oba grada nude fantasticne plaze, s tim sto je prvo mesto vise prilagodjeno mladima a drugo porodicnim ljudima....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Мени је дефинитивно најбољи избор Аја Напа - Протарас. најлепше плаже на грчком делу острва. такође има доста садржаја и биже вам веома динамичан одмор. Одатле се калко стиже до Никзоије и ларнаке за 45-60 мин бусом. Има и сјајних еккурзија ка турском делу острва али и ка Пафосу који је скроз на западу. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

aya napa (nissi beach i istoimeni hotel 2km od centra grada), protaras, limasol, sto se tice lokacije, najbolja je larnaka, jer se sve tri ostale destinacije (Nikozija, Limasol, Aya Napa) nalaze 45-60min od larnake autoputem. McKenzy plaza u Larnaki pored aerodroma je sjajna, nekih 3km od centra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je situacija na plazama na Kipru (najvise me zanima Larnaka i Aja Napa) sto se tice lezaljki i suncobrana? Koliko kosta iznajmljivanje za dvoje?

Ili da li ima mesta da postavite vas suncobran? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

7,5e su 2 lezaljke i suncobran. Ta je cena na celom ostrvu. Na Nissi beach ima i slobodna plaza na kojoj nema velike guzve uopste.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.

Gledala sam slike plaža na ovom forumu i po slikama izgleda da su na Kipru plaže s plitkim morem, da mora dugo da se hoda da se dođe do dubine. Ima li negde na Kipru plaža gde odmah kreće duboko more, kao na primer na Lefkadi pošto ove s dugim plićakom nisu po mom ukusu, da znam da li sad u oktobru da idem na Kipar ili ne. Ako je sve plićak, onda bolje ne. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

More je toliko lepo i prozirno na Kipru, plaze mek beli pesak, Nissi ima duzi plicak, gradska recimo nema, u Ayia Napi, Macronissos ima isto dubinu i prelepe boje od tirkizne do modro plave. Konos je savrsena u senci borova okolo. Po meni more i pleze na Lefkadi nisu za poredjenje sa Kiprom. Larnka, Pafos i Limasol imaju isto i dubinu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima velikih talasa na Kipru ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U oblasti Ayia Napa/Protaras nema velikih talasa

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me Larnaka da li ima velikih talasa i meduza ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902772
    Ukupno poruka