bebazr

Mauricijus

149 poruka u ovoj temi

U tesktu postoji greska,sada sam videla,drugi deo odmora smo proveli na zapadu ostrva

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja ne bi mrdao ni sa hotelske plaze :D 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi planiramo povratak na Mauricijus i to na istocnu obalu ,tako da cu razmoti preporuceni hotel

Oko odabira hotela treba pratiti ,iskrsne povoljna ponuda

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Shania ,prelep opis ,ono sto je mene oborilo s nogu je neposrednost i ljubaznost ,ljudi su toliko opusteni i normalni.

Dobar je restoran u Avanture D Sucre,jeste skuplji ali dobar.

Mi smo trebali da idemo na finale trke konja ali se trka odlozila ,ne znam zbog cega ,to je tamo posebna atrakcija.

Ako bude moglo na jesen ja najverovatnije odem opet ,pokusacu mozda da odem i na drugo ostrvo Rodrugo ili na Reunion ,videcu.

Mada bih ja najradije spojila sa Sejselima ako uspem

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

SHANIA Sjajni opisi i Fantazija slike.Uzivao sam citajuci...Nama je ove godine izmaklo letovanje na Mauricijusu u Maju iako je sve bilo rezervisano..Kakve su temperature u Maju?,Ima li vlage?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Mauricijusu je trenutno ekoloska katastrofa,iz Japanskog tankera se izliala nafta,ogromna naftna mrlja ...☹☹

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Mauricijusu je trenutno ekoloska katastrofa,iz Japanskog tankera se izliala nafta,ogromna naftna mrlja ...☹☹

Kako uspeju, ko odgovara za ovakve ekološke katastrofe.... debili jedni...

http://rs.n1info.com/Svet/a628058/Nafta-sa-nasukanog-tankera-siri-se-kod-Mauricijusa-stanovnici-ciste-more.html

https://nova.rs/region/foto-naftna-mrlja-oko-mauricijusa-vidi-se-iz-svemira/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mučno i tužno:sad: , zaista, i samo videti ovo, onakva priroda, obala i podvodni svet...

SHANIA Sjajni opisi i Fantazija slike.Uzivao sam citajuci...Nama je ove godine izmaklo letovanje na Mauricijusu u Maju iako je sve bilo rezervisano..Kakve su temperature u Maju?,Ima li vlage?

@Bojan Bgd   nisam videla ovo do sada, izvini. Oko 32 u proseku temperatura sredinom maja bila, voda 27-28. Vlage ima, ali nije ništa preterano. Domaćini kažu da je mnogo manje nego od novembra do aprila. Dopisaću još nešto kad se vratim sa mora. 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo tamo početkom maja 2010. god. Temperatura 28C, more 28C. Božanstveno. Lepi ljudi, prijatni ljudi, vidiš da može više konfesija da živi u skladu (za razliku od nas). 

Rekli su nam da na ostrvu nema otrovnih buba, gmizavaca. Kažu, nema ni ajkula jer ne mogu da prođu grebene oko ostrva (kolko kupio tolko prodao, mi ni jednu nismo videli).

To je zemlja u kojoj bih voleo da živim (pošto ne mogu u Italiji:volim:).

P.S. Od tada mrzim Holanđane koji su istrebili pticu Dodo. :sad2:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka