mejson

Spartia

3 poruke u ovoj temi

Idem sa drustvom na Kefaloniju u septembru,mesto Spartia. Da li je neko bio na odmoru u tom mestu i da li mi moze dati neke uopstene informacije? Zanima me kakve su plaze,restorani,cene da li ima prodavnica....prvi put idem na Kefaloniju,mada sam iz komenara i sa slika videla da je prelepo.....Hvala... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kefaloniju sam u dva navrata prospartala uzduz i popreko, ali konkretno u mestu Spartia nisam bila. Ali jesam na mnogim plazama u njenoj blizini pa sam sigurna da ce vam biti super. :suncase:Plaze na jugu Kefe su mahom peskovite, sa mirnijom i plicom vodom. Koliko vidim na netu i plaza u samom mestu je lepa. Na njoj nisam bila, ali jesam na drugim u toj zoni pa vam mogu reci da kad ste vec tu ne propustite plaze Ag.Thomas, Vrisi i narocito Amos. Sto se tice cena ne verujem da se bitno razlikuju od cena u ostalim mestima na ostrvu. Za vece nabavke vam je svakako najbolje da idete u markete tipa Lidl i AB zbog boljeg izbora i povoljnijih cena. Mali lokalni marketi mogu da posluze za prvu pomoc i za neke sitnice dok ne odete u neki od ovih vecih. I na kraju ono najvaznije, ako ne idete autom, obavezno ga priustite na sto veci broj dana budete mogli da biste zaista uzivali i stekli pravu sliku o svim licima lepotice Kefe. :happy: Ne sumnjam uopste da ce vam biti prelepo! :kapetan:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Sparti gde smo i mi smesteni (Ana Marija apartmani)ove a i prosle godine ima dve manje prodavnice za prvu pomoc posto na jedno 7-8 km je Lidl i AB market. Kafic ima u selu kod prodavnica i na samoj plazi restorani. Plazica solidna pescana bez suncobrana na njoj.

Do same plazice ima od sela jedno nesto manje od 2 km ali mislim da je nemoguce svaki dan pesaciti posto ima poprilicno mnogo uzbrdica tako da smo mi uvek isli kolima. Posto vec kad idemo kolima mi smo "nasom" plazom smatrali uvalicu Ammos kod Persade gde smo obe godine najvise vremena provodili do koje ima jedno 3 km.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka