Infoputnik

Omiljene fotografije

1284 poruke u ovoj temi

Fotografija u sebi sadrzi puno recenica koje ponekad nismo u stanju da iskazemo.

Postavite po JEDNU iz albuma, koja vam se ucinila kao favorit vaseg grada, nekog putovanja, sa kratkim opisom....Mozda neobicna, interesantna, smesna, drugacija ili pak, sasvim uobicajena, ali je vasa.:cvetic:

Molim vas da ih prethodno umanjite!!:D

Idemo u krug 1 slika iz jednog albuma.

Molim sve da postuju da se tema ne bi opteretila i da bi se kod svih mogle nesmetano otvoriti. :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Reka Una, jul 2010 :srce:

sdc11537.jpg

Izmenjeno (Infoputnik)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divna tema,bravo Info!

Ne mogu da se odlucim za samo JEDNU sliku :stidljivko: ,tako da cu okaciti ovu koja bi mogla biti skoro bilo gde napravljena...A napravljena je negde iznad pustinje i mora iznad Egipta.

dsc008465.jpg

Izmenjeno (Atina11)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlična tema, Info! I odmah na početku prelepe fotografije!

I meni je teško da se odlučim samo za jednu, jer imam bar 25 koje baš, baš volim...ali ovu volim najviše:

1.jpg

Fotografija je nastala prošle godine na Tari i od tada mi je omiljena. Možda imam i neke lepše, ali ovo je moja "lična karta".

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da jako zanimljiva tema ali i dovodi u nedoumicu(vec jednu obrisao :-P )

n10200390551920677911699.jpg

Slap,gradski most u Bihacu,i u daljini Crkva i kapetanova kula.

Izmenjeno (samco)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ajde da krenemo sa mojim omiljenim ostrvom. Corfu - Ahilleion palata :srce:

Septembar 2007 godine.

krf-axileon.jpg

Izmenjeno (sandracale)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1111.jpg

Egipat :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tema je fantastična, ali je stvarno preteško izdvojiti samo jednu fotografiju. Da mi je rečeno da izdvojim 100 najboljih opet bi bio problem. Mi jako puno slikamo, sa svih putovanja se vraćamo sa preko 1000 fotografija, imamo puno slika Novog Sada, prirode, neba, puno slika prijatelja, dece prijatelja, bratovog sina :srce:, našeg kućnog ljubimca, ribica (suprug se bavi akvaristikom, samo ovih slika imamo preko 10.000).... Stvarno mi je jako teško da izdvojim jednu ali probaću. Volimo da slikamo životinje, tako da kad sam otvorila ovu temu prva fotografija koje sam se setila je bila ova:

Slikano u Turskoj, u Ajvaliku , konkretno na ostrvu Džunda, u septembru 2009. godine. Inace na tom letovanju smo napravili pregršt fantastičnih fotografija. :D

13838_1285946712903_1357227209_831172_20

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fotografija u sebi sadrzi puno recenica koje ponekad nismo u stanju da iskazemo.

Postavite JEDNU koja vam se ucinila kao favorit ..Mozda neobicna, interesantna, smesna, drugacija ili pak, sasvim uobicajena, ali je vasa.:cvetic:

Naravno kao i svi ostali imam bar 1000 favorita... Ipak, ako želim opisati nas na putovanjima,ako je to ono nešto naše...samo naše, onda glasam za ovu... Neka se fotografija zove OPUŠTANJE a nastala je 2009 na proputovanju Italija, Španija Francuska ...tačnije u Veneciji...Obožavam naša putovanja jer smo jedino tada potpuno svoji, potpuno opušteni i ludi kao da imamo 20 godina...Putovanja su naše bežanje od svakodnevnih obaveza, stresa i crpljenje pozitivne energije...Iz svakog grada vraćamo se sa dve čaše i to su gotovo jedini suveniri koje donesemo...

Ali taj osećaj sunca u vinu koje smo negde popili ne može nam ništa zameniti... Ništa nije "našije" od ovakvih trenutaka where-am-i.gif

img3487c.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idemo drugi krug....sa drugog putovanja, ova mi je bas nesto draga.....

KRIT - Heraklion

krit-2008-125.jpg

Izmenjeno (Infoputnik)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugi krug i malo na drugu stranu :)

Bugarska - Bansko, reka Glazne, u pozadini Pirin, novembar 2010 godine. :srce:

bansko.jpg

Izmenjeno (sandracale)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D Srecan zbog drugog kruga,,,volio bih bar nekoliko stotina krugova :)

Opet cu "stari" izbjeci nadajuci se jos krugova :-P

Ovaj put cu odabrati Djavolju varos,,,mene je impresionirao umjetnicki rad majke prirode

dscf0147.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Volim brodove,ovo je slikano u Tunisu,jul 2008. godine :srce:

picture2330.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja srećna zbog drugog kruga :D:srce:

Ovo nije moja najdraža slika sa raftinga jer mi je sa te destinacije svaka "najdraža" s obzirom da mi je to jedan od najjačih doživljaja sa dosadašnjih putovanja.

Ali evo, ovu sam odabrala jer prikazuje sve ono što je karakteristično za taj događaj - sve "netaknuto", dakle prirodno: šuma (drvo), kamen, neverovatna tišina, i moja najvoljenija reka Tara!

img1912.jpg

Rafting na Tari, Crna Gora i Bosna, negde između Šćepan Polja i Brštanovice, 2009g.

Izmenjeno (sanjica.bg)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902076
    Ukupno poruka