lala8

Etno selo Kostunici

4 poruke u ovoj temi

Da li je neko bio u etno selu kostunici i kakva su vam iskustva

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja se spremam da uskoro odem sa porodicom, mojim kumom Srpskim amerikancem, venčanom kumom i njenim momkom, jer u poslednjih dve-tri godine slušam o Koštunićima i to od ljudi raznih profila i nisam čuo ni jednu jedinu zamerku, čak naprotiv, od svih samo pohvale. Inače sam jaaaaaaako zahtevna osoba što se odlaska na odmor tiče, ali intuicija mi govori da ovde nema greške. Ako Bog da idem na produženi vikend sa sve motorima na prikolici, tako da ako se ne izjalovi put utiske očekuj uskoro. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Protekli vikend proveli smo u eko selu Kostunicima i mogu da kazem da je mesto ispunilo nasa ocekivanja. Izuzetno lepo je osmisljeno i odrzava se. Postoje tri tipa bungalova a mi smo bili smesteni u tzv. kaci - bungalovima najblizim plazi. Postoji plaza uz jezerce tj. recicu koja je pregradjena branom, bili smo pre dolaska sumnjicavi sto se tice kupanja ali - iskupali smo se. Jezerce je prilicno plitko, neke cudne boje rdje ali cini se da nije prjavo, ulaz u vodu je uredjen, nije blatiste, nema trske i trave. Jedino sto je voda prilicno hladna, nama je bila na granici za kupanje. Pored su vam na raspolaganju lezaljke a tu su i razni sportski tereni. Postoje i dva restorana, jedan je uz jezerce a drugi u brdu. Mir i tisina dominiraju citavim objektom. Mesto je za svaku preporuku. Samo izbegavajte put od Gornjeg Milanovca preko Takova radovi su 20-ak kilometara, pravo mucenje za voznju, i to nam je pokvarilo opsti utisak.

20210724_155441.jpg

20210724_155516.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka