suki

NEI PORI

11847 poruka u ovoj temi

Mi smo bili u vili Chloros/Kallisti i ja sam zadovoljna. 

Kako se ovde pisalo, prepala sam se svega.

Komarce nismo videli, ni mrave, ni prljavštinu, niti mi je smetala buka, jednostavno zatvorimo balkonska vrata, a i dete sam navikla na buku baš iz razloga što neće biti uvek idealnih uslova za spavanje, muž i ja smo takođe naviknuti na sve, možemo zaspati stojeći ako nam se spava :)

Osoblje preljubazno, izašli su nam u susret za sve, klopa je predivna, prvih par dana smo ručali u gradu, a onda skoro svaki dan tu kod nas, gazda divno sprema ribu, ali i ostala jela su fantastična, pica, paste, piletina...cene su iste kao svuda u gradu, ali nam je odgovaralo da jedemo tu, jer nam se dete tu pored igra, samo se spustimo iz sobe, tu nam je plaža...

Samo mesto mi nije nešto vau, ima lepših, ali zbog deteta bih ponovila, i to u istom smestaju, jer je sve maksimalno olakšano. I, prosto, lepo sam se tamo osecala.

Voda je topla i cista, osim kad ima talasa pa je pesak zamuti i bude trave. 

Kako su dani odmicali, postajalo je hladnije, pa za ovu regiju mozda ipak birati kraj avgusta, umesto septembar.

Meduze nismo videli, vetar je duvao svaki dan, ali podnosljivo.

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ne znam koje iznajmljivanje ves masine mislite sem kod nekog lokalca u kuci :)

a nisam video vesernicu a ni cuo da postoji,

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio ove godine u Vili Olympic House, interesuje me da li su kreveti i dalje neudobni?:hello:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kreveti u Olympic House su i dalje neudobni. 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

 

 

Nei Pori, villa Sunshine, 01-11.09.19. Hellena travel

Ima nas 4 odraslih i dvoje dece, pa smo uzeli duplex sa pogledom na more. Pogled na more je bio 10e skuplji, pa smo rešili da se "izbahatimo". ?

Smeštaj je nefunkcionalan. Naročito za 6 osoba. Prvi problem je nepostojanje trpezarije, pa smo primorani da jedemo na terasi, koja je uzana (oko 1m širina), pa to izgleda kao u vagonu voza. Nije moguće da svi u isto vreme sednemo i obedujemo. Tj. uglavimo se nekako, ali je jako nezgodno. I to sa dvoje dece. Što znači da 6 odraslih nema šanse.

Druga stvar je loše opremljena kuhinja. Imali smo 4 čaše, jednu king size šerpu, 6 mini šoljica za kafu (manje od turskih fildžana) i mala džezva. Nedovoljno za 6 kafa.  Bunili smo se i dobili veće šoljice i džezvu i manje šerpe. Mislim da je to vodič iz Hellene kupio iz svog džepa, ali ne zanima me. Frižider slabo hladi. Odvrnuli ga na najjače, ali slaba vajda. Friz nema svoja vratanca, pa tako nesto i ohladi, ali ne mozete da zaledite vodu ako zatreba.

Sledeća stvar je kupatilo. Da bi koristio wc šolju, moraš da ubaciš jednu nogu u tuš kabinu. Ali to je sitnica. Glavni problem je što voda curi na sve strane. Ako pustiš tuš ili vodu na lavabou, iz slivnika izlazi voda i razliva se po kupatilu. Dakle, posle tuširanja, šljapkaš pa vodi iako više nisi u tuš kabini. Jako je nezgodno kada okupaš decu, pa treba da ih preneseš, a dole klizavo kao na ledu. Žalili smo se, rečeno nam da će biti sređeno, ali ništa. Sreća pa je Tesla u nama proradio, pa smo zaboli čašu koja je rešila problem. Kasnije je počelo da kaplje i iz wc šolje...

Sledeće, samo jedan ormar (u predsoblju). Ne naročito velik. Za 6-krevetni smeštaj, ne može da prođe nikako. U sobama nema ormara, pa smo živeli u koferima. Škrtarija teška. U sobama samo po jedan šteker. Da slučajno ne bi trošio više od minimuma. U jednoj sobi ima tv u drugoj ne. Klima se doplaćuje. Wi-fi jedva ima signal ili ga nema uopšte. Ako hoćete normalan signal, morate bar jednom da platite ležaljke, pa da uzmete pass za wi-fi sunShineBeach. Inače, pass je abcd1234!@# .

Gazda je ok. Pokušaće malo da priča sa vama. Da se pohvali da ima ovce, krave, piliće... Uglavnom nije naporan. 

Sunshine beach je ok. Za goste vile Sunshine je sve povoljnije za 0.5€ - 1€. Npr. 6€ za 2 ležaljke, suncobran i dva pića. 

Jedina dobra stvar kod ovog smeštaja je pogled. I stvarno je blizu plaže. Da imam malo jači odraz, skakao bih sa terase u more. ? Milina je buditi se (ponekad i legati) uz zvuke talasa i šuštanje mora. Izlaske sunca možete da dočekujete na terasi, uz kaficu. Položaj je takav da sunce nikada ne bije direktno u terasu, pa uvek ima hlad gde može da se skloni.

Agencija Hellena - amateri u odnosu na Argus. Put iz BG je trajao 17h. Na granicama smo proveli oko 5h. Naravno, sve ovo nije krivica agencije, ali nisu učinili ništa da taj put bude prijatniji. Nema muzike, nema filmova, nema zanimljivih info o mestima kroz koja prolazimo, kao ni korisnih info (o zadržavanju na granici i sl). U Argusu sve ovo postoji. Plus, Argusovi autobusi imaju štekere kod svakog sedišta, pa možeš da čačkaš tel sve vreme. Npr, da puštaš deci crtaće. U Helleni je put samo put, klot! Još jedna zamerka je nedovoljan broj slika smeštaja, na osnovu kojih ne moze da se zaključi mnogo. Jedina svetla tačka je gonič Miloš, koji nam je izlazio u susret. 

Mi smo već letovali u duplexima i to jeftinim i odlično znamo kako to treba da izgleda. Nismo zahtevni i ne očekujemo crveni tepih, ali osnovni uslovi moraju da se ispune. Briga nas je za izgled i glamur, ali praktičnost nam je bitna. Ovaj smeštaj jednostavno ne zadovoljava minimum.

Pozdrav!

Da dopunim: povratak je bio brži. U busu su pustili neki debilni film i bilo je nekakve muzike. Bilo je cak i par štekera. Na žalost, sve je to bilo u manje udobnom busu. Razmak izmedju sedišta mali, kao da je za prigradski saobraćaj, pa je borba sa kolenima. 

Uskoro i koja slika ville Sunshine.

 

20191104_085132.jpg

20191104_084901.jpg

 

20191104_084053.jpg

20190911_091222.jpg

20190910_170544.jpg

20190911_091217.jpg

20191104_084510.jpg

20190911_091126.jpg

20190911_091136.jpg

20190911_091131.jpg

20191104_084704.jpg

20190911_091154.jpg

20190909_143644.jpg

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u vili Jorgos, blizu crkve?

A za ovo prvi put čujem, eto zabave za decu:

https://goo.gl/maps/8YQufPr1rKHmJpyA6

Izmenjeno (Dea74)
dea74
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Molim vas neku preporuku za neki lep trokrevetni ili cetvorokrevetni apartman! 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo mojih utisaka o vili Despina eleni ! Prvi sprat soba broj 3 gleda na ulicu bocni pogled more! Kreveti veliki ne bas udobni ali nailazili smo i na gore! kunihica minijaturna, kuhinjski pribor isto tako! Kupatilo solidno nigde nije curilo i slicno, tople vode je bilo uvek nekada pritisak slabiji ali ok! Petog dana nam je puko tus gazdarica odmah zamenila bez problema! Terasa bas prostrana velika! Krajem avgusta nam klima uopste nije bila potrebna! Ali gore na drugom spratu su se ljudi zalili da je nepodnosljivo vruce i da se bez klime ne moze a doplata je 5e dnevno! Ormancic onaj kao u 90% vila jedan sa dve fiokice dole i gornji deo za posteljinu i ofingere ( kojih ima recimo ne vise od 4)! To je to! 

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li ima neko ko je bio u vili Avra da podeli svoje utiske oko smestaja?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Iščitah celu temu i sve postove o Evangelisu. Međutim, nigde ne nađoh iskustva sa MK studijima. Da li se, osim kupatila, razlikuju i ostali delovi sobe?

Izmenjeno (Aca14)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bejah danas u Elnosu da uzmem taj Evangelis. I ostali šalter službenici su zazeti sa Evangelisom što preko telefona, što uživo, Kažu populana kuća jer je blizu plaže a jeftina. Pitao sam za MK studio. Pošto o tome ovde nije pisano, da kažem da su te sobe na drugom spratu (čitaj potkrovlju) i da su kupatila takva, da prema rečima šalter službenice, tuširate se nad WC šoljom. Ako vam to ne smeta, onda je i to OK. Što se mene tiče, moj izbor je klasičan studio u visokom prizemlju. 

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

jeste dobra pozicija te kuce ali mi malo sumnjivo da je na takvoj lokaciji a jeftina, e sad koliko je jeftina je relativan pojam posto nisam gledao cene

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jeftinija od ostalih Elnosovih u NP, ali u Elnosovoj ponudi ima još jeftinijeg smeštaja u Leptokariji :) a po istoj ceni u Metamorfozisu :) 

Izmenjeno (Aca14)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima ... da li neko ima kontakt smestaja "Aqua Suites" u samom istocnom delu Nei Porija?

 

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ćao svima! I ovog leta planiramo dragi nam Nei Pori, prošle godine smo bili na Lefkadi. Interesuje me da li je u funkciji prošle godine bilo igralište za decu kod Olympic beach hotela?  2018. ničega nije bilo osim onih zezalica na šetalištu i luna parka. 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905037
    Ukupno poruka