Jbyn4e

PALIO

21 poruka u ovoj temi

Naš smeštaj je u ulici Melina Merkuri. Koliko vidim na Guglu ta ulica je u stvari magistrala., Objekat smeštaja je  sa "kopnene" strane" ulice. Da li se uzbrdica, koju pominješ, odnosi i na tu lokaciju, znači na objekte uz magistralu, ili na smeštaje iza/iznad te lokacije. Mada, po onome šta vidim na Guglu, plaža je odmah tu, čim se pređe ulica/magistrala, tako da malo pentranja za devojke (unuke 14 i 12 godina koje vodimo) neće faliti :-).

Idemo sopstvenim prevozom, već smo planirali Amolofi. Najverovatnije već prvih dana boravka odemo "u izvidnicu", kako bi išli češće ako nije velika gužva - da je lepo nije sporno već po slikama koje smo videli. Da li je Tosca pristupačna i za goste sa strane, tj. koji nisu smešteni u samom hotelskom kompleksu? Za Batis sada čujem prvi put, ali svakako ćemo isprobati.

Kako je sa snabdevanjem, ima li dovoljno prodavnica, pekara i slično?

Da li se do Nea Iraklitse može i uz malo dužu šetnju?

Izmenjeno (Tibor021)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da krenem od kraja ? U Iraklicu ne možete peške. Batis je plaža pre ulaska u Kavalu i ulaz se plaćao 3 E za odrasle, za decu ne znam. Ima bazen, kafić i igralište za klince u zelenilu, voda je bila prečista. Mi smo ulazili u Tosca komleks pre 4 godine, ne znam kako je sada. Na samom ulasku u Kavalu je plaža Kalamitca, ali se nama nije baš dopalo kako je u vodi inače, na njoj se nalazi i hotel Lucy. Na Amolofi plaži ima desetak barova i baš dosta slobodnog prostora. Nama je najbolji Riva bar koji je poslednji u nizu, ali svi su dobri. Palio je malo mesto pa ima samo ono osnovno i to je i dovoljno, a za sve drugo tu je Kavala. I, da...i smeštaj na magistrali je na uzvišenju, ali vidim da to neće predstavljati problem. Trebalo bi da je odrađena magistrala na GMap pa prošetajte malo i pogledajte realno kako to izgeda. 

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na Google Street view pronašao kuću :-) Pa tako našli i najbližu prodavnicu i put(eve) ka plaži. Ostaje jedno podpitanje: Kavala. Koliko je lako/teško naći parking (ako je moguće besplatan) ili da se manemo kola i idemo busom?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Tibor021 To su tri veća parkinga u centru. Mi imamo nalepnicu za invalide pa nije bilo problema za mesto, ali sam videla da na tom desno kod pristaništa uvek ima dovoljno mesta. Možete i busom, idu na svakih sat vremena.

received_713089332770692.webp

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na svim informacijama - ostaje da brojimo dane :-)

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Tibor021 Razmislite i o izletu na Tasos ako niste bili do sada. Iz Kavale se stiže u Skala Prinos, a iz Keramotija u Limenas.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka