hesperidian

Čarter let tokom dana?

17 poruka u ovoj temi

Baš sada gledam Kontiki kod njih sa sve smeštajem i letom na primer za Rodos izađe 400 eur po osobi jeidno što je noć let sada ću da pogledam te za Bodrum i Antaliju :-)

hvala

​moj savet posle dugo godina putovanja jeste da je najlakse kada prestanemo da mislimo koliko dana treba da budemo negde i da shvatimo da placamo nocenja u hotelu. onda najednom shvatite da možete da uživate u ostatku dana ;), odlazak i povratak treba izbaciti iz glave kao dane pa ako dobiješ eto benefita, ako ne, nisi ga ni računao. elem, let uvek može da se pomeri, meni su čak pre dve godine zbog štrajka aviokompanije otkazali letovanje na taj dan i sve to nema veze sa agencijom. Treba naći letovanje koje će pokriti super kombinaciju cenom, uslugom i destinacijom. jer ćete možda zbog par sati kasnijeg leta otići na mnogo bolje mesto i proveti se mnogo bolje, nego da ste poleteli u 10 ujutru, dobili taj dan i preskupo platili celo letovanje. A sa avionima se nikad ne zna, sta pomere, sto puta su mi i let, naričito čarter za letovanje, pomerali za po dva tri sata, pa čak i vraćali kući, dođite popodne, a mislili smo da ćemo poleteti ujutru, itd...naravno sve to košta živaca, novca, taksija (mada je agencdija platila prevoz i taksi do aerodroma u tom slučaju). Mnoge destinacije imaju i čarter i redovne linije za istu destinaciju, pa se ne zna do tog dana gde će Vas smestiti. Meni su takođe jednom rekli da zato što sam uplatio letovanje u februaru sigurno letim redovnom linijom jer samo nju prodaju tada do jednog aerodroma, a na kraju smo leteli čarterom do drugog. Tako da, moj savet je nađite lepo letovanje i užiavajte u njemu i bolje da doplatite da ostanete još par sati do aviona u sobi nego da imate let u 7 ujutru (i to sam imao :) ).  Pošto ste rekli sve osim Egipta, mi idemo u Tunis ove godine, u julu vidim imaće  i čarter i redovne linije, jedan je u pola četiri, a drugi u sedam uveče. pa videćemo koji će biti :) , ako Vam odgovara vreme i destinacija, eto predloga. Malta, Kipar i grčka ostrva su stvarno divni (bio sam), ali zbog par sati više ili manje, koštaće Vas mnogo više za to, nego da recimo u Tunisu doplatite još pola dana čak do aviona. oko 4, 5e po satu npr. Naravno svaka od pomeutih destinacija ima svoje lepote, zato mislim da avion ne treba da bude odrednica. nadam se da sam malo pomogao bar.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima:-)

Da li znate neku destinaciju za letovanje gde se avionom ide preko dana ( ne noću oko 11,12 ili ujutro rano oko 3,4 kako inače nailazim u aranžmanima).

I da je more odmah u tom mestu gde se sleti hotel i more, da ne mora da se vozi do hotela duže od 20,30 minuta.

Za sada sam gledala Rodos, Krf, Bodrum i šta god da izaberem čarter let je noću ili u neko nezgodno vreme nema ništa na primer lepo u 9,10 ujutro ili bilo kada do 10 uveče...

Dolazi u obzir sve sem Egipta.

Ili ako ima neko letovalište da ide redovna avio linija?

Još kada bi bilo da se iz sobe izazi sat, dva pre puta to bi bilo idealno :-) jer inače uvek moram da doplaćujem jer nas izbace u 12...a let na primer u 11 uveče.

skiatos odgovara potpuno svim zahtevima

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka