Bubica

OFRINIO

22 poruke u ovoj temi

Da ,za nocni provod je skroz ok...Mesto se bukvalno transformise I od jednog normalnog kafica ,tj kafica normalne velicine bukvalno dodaju i dodaju stolove da se sve prakticno prenese duz ulice i postane ogromno.

Postoji jos jedno 4 kafica ,diskoteke ovog tipa u toj ulici koje isto dobro funkcionisu.

Mislim da se jedan zove Havana.

Sve u svemu La costa je uvek La costa i po meni najbolji al ko sta voli.

U svakom slucaju zbog blizine mestima Stavros,Nea Vrasna  i Asprovalta mislim da ce konacno i mladji svet naci zanimaciju ili bar oni kojima je dosadno u istim.

facebook: https://www.facebook.com/LaCostacafe/

Izmenjeno (vladac81)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Moja drugarica je bila pre nekoliko godina, nakon burnog letovanja na Lefkadi :D

Imali su odlican smestaj, nista sem plaze nisu trazili jer su hteli smao da se kupaju i odmaraju. Ne znam u kojem mesecu su bili, ali kaze da je bilo bas malo ljudi ( vec znas da je plaza velika) i da im je to jako odgovaralo.

Nisam se raspitivala vise posto ne volim takva mesta i velike jednolicne plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo mesto za letovanje je totalni promasaj,pa bih svoj post od prosle godine gde sam napisao da ce im trebati jedno 10 godina da uhvate zalet (u turistickom smislu )promenio na 50 godina.Iz slika koje je neko postavio na stranici pre sve je jasno i stvarno je tako.Mozda postoje neka odstupanja +-,da kazemo da se neko seti i da ocisti nesto ali generalno je tako pa sad razmislite dobro da li bi ste ovde proveli odmor.

Mesto je malo ,bez sadrzaja ,buka od muzike skoro pa svake noci koja se proteze do kasno u noc.

Bio sam u aprilu,nista novo nije napravljeno,idem u julu opet.

Ja ovo mesto vidim samo kao mesto za provod i nista vise a s obzirom na cene po kojim se izdaju apartmani mnogo mi je logicnije da se neko smesti na potezu Stavros,Vrasna Asrovalta nego ovde.....

ali to je samo moje misljenje......;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li su poce;li da ciste plaze.. Da li je otvoren neki novi bar, da li je to mesto pocela da radi jos neka agencija i itd..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li nekoj info kako e momentalna situacija vo ova mesto.Dali nekoj prestojuval vo Vryzos resort...???Kakva e plazata i more....??? Pozdrav do site na forumov....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trenutno sam u Ofrynio beach-u pa da napisem svoje utiske. Sto se mene tice, u zavisnosti od zahteva i ocekivanja, ovo mesto moze da bude dobar izbor za letovanje. Mesto je malo, ali ipak ima sve sto je potrebno (taverne, super marketi, beach barovi, suvenirnice, igraonice za decu). Sto se plaze i mora tice ne mogu bas da kazem da sam odusevljena. Ulaz u more je vrlo neprijatan jer je kamenit, posle otprilike dva metra krece pesak po dnu (mozda i manje od dva metra, ali je meni delovalo duze). Plaza je u delovima gde su beach barovi relativno sredjena, ali delovi koji su slobodni su poprilicno neuredjeni i prljavi. Ne znam da li je to uobicajeno za ovaj deo obale Egejskog mora, ali konstantno je duvao vetar koji u pojedinim trenucima zna da bude vrlo neprijatan. Srba skoro i da nema, samo gosti te dve vile Sofia house i Dafni. Mi smo u vili Sofia house i utisci su pozitivni (odnos cena-kvalitet na zadovoljavajucem nivou). Pekara Gastidis (ne znam tacno kako se pise) je za svaku pohvalu, narocito njihov sladoled. 

Mnogo nam se dopala Amolofi plaza koja je od mesta udaljena 35 km. A narocito je lep utisak ostavio Riva beach project na toj plazi.

Sve u svemu, nije nam bilo toliko lose, vise pozitivnih nego negativnih stvari, ali verovatno ne bih ponovo letovala ovde.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio ove godine u ovom mestu i voljan je da nam prenese utiske i mozda objavi neku fotku?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26954
    Ukupno tema
    904376
    Ukupno poruka