prezontije

Smeštaj na plažama Lefkade

26 poruka u ovoj temi

Verujem da ima još ljudi koje kao i mene zanima smestaj na plazi,pa bi bilo dobro da imamo i ovakvu temu.

Za Kathismu znam za hotele Sirios i Sunset,vilu Libre i za smestaj Theocharis bros.

Ima li jos nekih smestajnih jedinica?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako hocete smestaj na plazi,onda vam je Katizma najbolja. Postoje i druge plaze ali ne toliko reprezentativne. Npr.u Ligiji,Nikijani,Nidriju,Desimi plaza, ali to je sve istocni deo. Moje misljenje je da je najbolja lokacija Ag Nikitas,ima svoju plazu,brodic koji vodi do Milos plaze, do Pefkulie se moze i pesaka,a i Katizma je blizu. Jedino su daleko Porto Katziki,Egremni i Agiofili od plaza koje vredi videti.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko voli smeštaj na plaži trebalo bi da proba i ovo. Ako ništa drugo onda bar na jednu noć kao što smo mi uradili.

post-40869-14243859408461_thumb.jpg

Pogled sa terase

post-40869-14243859985443_thumb.jpg

Stiže i sunce

post-40869-14243860783125_thumb.jpg

Znam da tema nije o ovakvoj vrsti 'smeštaja' ali ako nemate decu ili su vas prerasla obavezno prespavajte bar jednu noć na plaži.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jooooj,meni je to nekako bas frka. Sta je sve neophodno za takvu vrstu egzibicije(osim satora,naravno)? Jel hladno dosta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u Siriosu i Sunset-u i mogu vam reci da je Sirios bolji. Oba imaju pogled samo na more i plazu ali mi se cini da je Sirios malo bolje opremljeniji i noviji, mada nismo imali zamerke na Sunset. Preporucio bih oba!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jovanapl Nije potreban ni šator. Ja sam spavao u šatoru a moja devojka u vreći ispred šatora. :-) Nije joj se sviđao 'miris' jer je šator bio praktično nov i osećao se na plastiku.

Ujutro je bilo sveže ali ne i hladno. Realno je najveći problem wc. Mi smo prenoćili na plaži Pefkulia kod Ag Nikitasa. Na njoj postoji kafić sa tuševima tako da smo njih iskoristili.

Za jednu noć je stvarno nebitno kako ste opremljeni. Obavezna je samo baterijska lampa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisao Theocharis Bros za avgust,moze li neko nesto da kaze o ovom smestaju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koju si cenu dobio? Smeštaj spolja ne izgleda loše i na dobroj je poziciji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

750 eura/10 noci,cetvorokrevetni,kuhija,kupatilo,natkriven parking,klima,TV,balkon,bazen je 150m od smestaja,u sklopu kafea koji oni drze i koriscenje je besplatno za njihove goste,lezaljke na plazi su takodje ukljucene u cenu.

Ispod vile je restoran.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u Siriosu i Sunset-u i mogu vam reci da je Sirios bolji. Oba imaju pogled samo na more i plazu ali mi se cini da je Sirios malo bolje opremljeniji i noviji, mada nismo imali zamerke na Sunset. Preporucio bih oba!

​A meni niko da se pridruzi i podeli nesto na temi i ja ocu na lefkadu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@joksavs - Koliko ste placali Sunset, ako nije problem da se kaze? Ja ih kontaktirala za 2016, jos mi nisu nista odgovorili...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danijela, naravno da nije problem. Za trokrevetni studio su nam trazili 70e u avgustu i 50e u septembru... Inace kontaktirao sam ih putem mejla i uvek su mi odgovorili. Imaju 2 web sajta i 2 adrese pa si mozda slala na pogresnu, ili jos nisu nasli nekog da im prevede ako je na engleskom :)

Izmenjeno (joksavs)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

^ Cudno... Evo vec 20 dana niko iz Sunset-a ne odgovara... Kontaktirala sam ih i na mail i na fb... Vidim da je  poruka na fb procitana, ali nema odgovora... Valjda ce odgovoriti do kraja godine... :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda cekaju da formiraju cene prema konkurenciji. Uostalom, uvek mozes da ih nazoves.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Inace, da li je neko bio smesten u mestu Mikros Gialos? Kontaktirala sam Salitzo studios, http://www.e-lefkas.com/lefkas-accommodation/lefkada-studios/531-salitzo, imaju slatku malu plazicu ispred kuce, a poros beach (cini mi se da se tako zove) je na nekoliko minuta hoda odatle. Cini mi se da bi to bila odlicna pocetna tacka za obilazak Lefkade, a opet - da se ima i onaj dojam zalaska sunca i veceri sa pogledom na more.

Dobila sam odlicnu ponudu od njih - 14 dana za 35 eur po danu, period 24. avgust - 6. septembar... Pa eto, ako neko moze da mi kaze da li je bio tamo, kako mu se cini ovo mesto, da li je ok za prvi put na Lefkadi i sl. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka