lanna

Vila Corina, Apolpena

30 poruka u ovoj temi

Villa Corina je 40 evra, apartman sa pogledom na more.

Sanjaa, jesi ti bila u ovom smeštaju, kako ti se čini?

Ja ću još malo da gledam, šaljem mejlove...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam se cuo sa vlasnikom Corine i mislim da smo pri kraju pregovora.Smestaj izgleda odlicno a i lokacija je idealna.4 krevetni apartman za kraj jula oko 60 eu dnevno,mislim da je korektno.Samo da preciziramo detalje i pravac Corina!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stigao konacni odgovor iz Corine.50 eu za 4 krevetni apartman sa odvojenim sobama i klimom.Bez nekog velikog cenkanja maltene su sami ponudili najbolju cenu .Koga zanima ova vila imate opsirnije i sa vise slika na facebook-u,samo ukucajte villa corina lefkas.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

meni nažalost nisu spustili, tako da ostaje 40 evra... Još nisam našla nešto drugo povoljnije...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li taj apartman ima dve odvojene spavaće sobe, kao oni duplex apartmani po agencijama?

Hvala unapred na odgovoru! :-)

Izmenjeno (ZION)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima,ja sam takav rezervisao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

to je super, mnogo povoljnije ispada ako se uzima app.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko vec bio u Apolpeni? Najvise me zanima da li ima nekih prodavnica i restorana, da ne moram za svaku glupost (pivo, hleb...) da se vozim kolima do Lefkade? Inache, meni za drugu polovinu avgusta nece da spuste ispod 60eur u Corini. :-(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ni ja nisam pitao gazdu Corine sta ima u selu ali s obzirom da cu svaki dan ici do grada i do plaza kolima,onda mi je najbitnije da makar svezeg hleba ima ujutru a za sve ostalo tu je Lidl koji je u blizini.

E da pitam koji jos kvalitetni supermarket ima u Lefkasu,cuo sam da ima neki bolji (veci izbor) od Lidla?

Inace 60 eu za Avgust je ok cena...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima Carefour,kazu da je bolji od Lidla,sto se tice i cena a i izbora. izvini, za kraj avgusta nije to bas povoljno, mada oni ocekuju Italijane pa misle njima ce prodati ako je nama skupo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iz Corine kazu: ''There are many super market at the end of the town of Lefkas 1,5 kilometers of our villa.''

Tako da pretpostavljam da za sve moras da sednes u kola i odes do Lefkade.

Pitam se da li je tako i u ostalim selima oko Lefkade (Fryni, Agios Ioannis,...)???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Info za sve u vezi vile Corina u Apolpeni:

Vila ne poseduje duplex apartmane, vec dvosobne apartmane, pri cemu su dva kreveta prakticno u prostoru gde je kuhinja i odakle se ulazi u kupatilo. Nama nazalost to ne odgovara, jer idem sa devojkom, kolegom i njegovom zenom. Evo maila vlasnika o tome:

''Hello,

Yes this is our villa on the map.Yes the one bedroom is in the same space with kitchen.All our apartments have two spaces.

If you want two bedrooms and separate kitchen you must find apartment with three spaces.''

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stigao konacni odgovor iz Corine.50 eu za 4 krevetni apartman sa odvojenim sobama i klimom.Bez nekog velikog cenkanja maltene su sami ponudili najbolju cenu .Koga zanima ova vila imate opsirnije i sa vise slika na facebook-u,samo ukucajte villa corina lefkas.

pozdrav!ja sam nova na forumu pa mi treba pomoc.dogovorili smo se sa vlasnikom Corine 40 eur ya troje i 45 eur za cetvoro od 10 do 20 jula..cini mi se da je to ok cena...moze neko da mi pomogne ko je bio tamo dok jos nisam uplatila deposit..i koliko je vama trazeno da se unapred uplati ....nama 1/3 cene...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa EuroGiro ti je nacin slanja para postom na neku ino adresu. Odes u banku koja ima ovu uslugu, das nalog za placanje, trebaju ti osnovni podaci osobe kojoj saljes (ime i prezime, puna adresa, broj telelefona) i postar donese pare na tu adresu kroz dva-tri dana...

samo jedno pitanje? koja banka ima ovu uslugu jer trebam da uplatim depozit za Corinu...tnx

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatio od 24.07. 4 krevetni apartman u Corini,po 50eu za noc i poslao sam 1/3 preko western uniona(1500din provizije).Cena je sasvim ok a i sama vila je odlicna i na super mestu tako da ne brines,niste pogresili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka