miix

Abali studios, Lefkas

61 poruka u ovoj temi

Nema puno smeštaja u gradu koje možeš da rezervišeš preko neta. U centru su samo skupi hoteli a verovatno ima smeštaja u manjim uličicama koji nemaju sajtove i nigde se ne reklamiraju. Ja ih nisam videla a nismo mnogo baš ni lutali po tim manjim ulicama.

Ni Abali nije baš u centru ali jeste najbliži. Nisam ni znala da imaju app...Ako ste baš zacrtali da ne palite kola uveče izbor vam je baš ograničen... Blizu Abalija je Casa Di Maura a imate i Artemis studios. Sve ostalo je malo dalje ali ako napravite kompromis i odete uveče kolima do parkinga (do koga se stiže za 5 minuta) imaćete solidan izbor za smeštaj.

Koliko ja znam nema studija sa 4 kreveta u tom kraju (možda Ithaki ali su na sprat...), sa 4 kreveta su sve su app, ali i od svih tih apartmana samo par njih ima 2 klime,... a oni su i skupi...Pisala sam na prethodnoj strani o app a ako se setim još nekih javljam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako sam gledala na mapi, Abali mi deluje poprilicno blizu centra. Koliko treba minuta pesaka? Po mojoj nekoj proceni 10ak minuta.....

Ali Abali mi je preskup, i varijante koje su mi oni predlozlili mi bas i ne odgovaraju. Ipak cu pogledati apartmane koje si mi predlozila u okolini. A mozda i agencije imaju neke smestaje u Lefkasu...a da mi onda svakako idemo kolima....Mada do sada nisam vidjala, uglavnom Nidri :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo su koordinate na Google earth-u za Abali

Latitude 38°49'57.07"N

Longitude 20°41'56.25"E

Do centra ima 10-15 min. max, u stvari do kraja dela pored mora gde su kafići i do kraja ulice koja je pešačka zona.

Pogledajte i onaj moj spisak i POI za neke od smeštaja (ima tema na forumu) pa procenite sami.

Na Lefkadi mora da ima kompromisa jer jednostavno savršene lokacije nema kao npr. na Halkidikiju gde je sve blizu i pored mora. Ali...za lepotu se vredi pomučiti malo ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neko da mi kaze kako da stupim u kontakt sa vlasnicom abali-ja? Da mi da neki kontakt? Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

lenavergini@gmail.com

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 9/9/2013 at 9:38, walter610 je rekao/la:

Posle dva sata smo se smestili i Ag Ioanisu, u Alexaria apartmanima. To je na oko 2km od Lefkasa, ali je pravi raj. Veliko dvorište, prepuno cveća, bazen, mini bar, prelepa terasa i još mnogo pratećih sadržaja. Gazda Aris fenomenalan lik sa puno šlifa... Nama je to dvrošte i terasa puno značila kada dođemo posle 20h sa plaže i ne ide nam se do grada, ili ujutru, pre plaže... ma fenomenalno.

Koliko si placao u Alexaria? 

Isto sada sam poslao email na Abali, pa videcemo...

Izmenjeno (STEALTH)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:pardon: i Sta bi ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je kasno pocetkom aprila da se rezervise smestaj? Moram do tada da sacekam da se jos neke kockice sloze...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve to zavisi od ponude i potraznje. Nekad nije kasno ni desetak dana pred put da se rezervise, ako imaju mesta dace vam jos i bolju cenu nego sad, ali, ako im se sad vec popuni, onda nista :) 

Ma, uvek ima nekog smestaja da se nadje, a u aprilu ce biti sigurno. Jedino ako bas hocete nesto konkretno, odredjeni apartman i sl. to bi vec trebalo sto ranije da se rezervise, cisto radi sigurnosti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma ljudi zna li neko cenu za ovaj smestaj :sorry::nesvest:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa, jesi li im pisao? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam.:pardon:  Ne mogu jos da  se odluce hoce li da budu u gradu a daleko od plaze ili ce da imaju pogled na more a daleko od grada. Ovo im odgovara i ako je Parga http://villacoralli.com/en/,   samo ne smem ni da pitam za cenu.  A i cekam sitnu knjigu od casnog suda za prolazak na crveno. :naspavanje: A u avgustu se u Grcku ici mora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Volela bih da budem u abali studiu, deluju mi bas primamljivo, nego mi je problem samo jos ne znam da li da idemo autobusom preko agencije ili avionom i od toga mi zavisi pocetak smene, ako idemo avionom 7.avgust ako idemo autobusom 10.avgust, zbog toga ne mogu još da rezervišem smeštaj. Razlika u ceni prevoza utiče na odluku, ali i kako bi stigli od aerodroma do smestaja, taxi bi nas verovatno odrao. Našla sam negde da je taxi od aerodroma do Preveze oko 20e, do Lefkasa onda ko zna koliko je.

Ja sam se pre dve godine interesovala za ovaj smestaj, i rekla mi je zena da je cena za jul za dvokrevetni studio 40e a za avgust 50e. Tad nam je nesto iskrslo pa nismo otišli, sad to želimo da ispravimo...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Info za one koji još uvek razmatraju ovu vilu: cena je 45€ za studio, termin od 10.07. Nisam uspeo da spustim :-)

Nije moguće unapred izabrati sobu, već zavisi od raspoloživosti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio prošle godine? Utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905852
    Ukupno poruka