miix

Abali studios, Lefkas

61 poruka u ovoj temi

Dobili smo ponudu za kraj juna i pocetak jula u "Abali studios". Oni su u oblasti Neapolis, trebalo bi da je to bas u Lefkasu. Je l' zna neko nesto o njima? Ne mozemo da se odlucimo izmedju Ioli vile i Abalija, pa vas molim da pomognete...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako nije tajna koja je cena u tom terminu. Mi takođe planiramo u tom periodu da idemo.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

uglavnom 35e za apartman za dvoje. Svi su nam daali po 40e,ali smo spustili. Cini mi se da moze i jeftinije, jer su nam 'ladno dali 35e. Verovatno daju mnogo vecu cenu,pa ko se upeca..

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa šta znam, može sigurno da se nađe, ali 35eur. je super cena, možda bi našli za 30eur. na licu mesta ali ne verujem da bi mogli ispod toga. Nisam bio u ovim vilama koje ti spominješ, inače sam već 3 puta bio na Lefkadi i ukoliko je cena ista ja bih pre izabrao ovu Vilu Abali. Mada mi nije jasno kako nemaju mapu na sajtu, kako da nađem tu vilu :) Piše samo da se nalazi u oblasti Neapolis-mada meni ti ne znači mnogo :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

i mene vise interesuje Abali, zato sto je bliza gradu, a svakako se mora kolima na plazu... Drugari su prosle godine bili krajem jula za 35e(a tad im je kao spic), pa se zato razmisljam oko cene. Ma, verovatno ce biti Abali, samo da nadjem gde je ta oblast. :)

Ako nadjes nasto dobro,javi. Mada smo mi uglavnom sve ispitali... :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pazi, glavni grad je odlična destinacija :) Do plaža ćeš se cimati gde god da si smeštena, mada ja to ne bih baš nazvao cimanje, uživancija je voziti se po ostrvu :) U glavnom gradu ti je sve ostalo :) kao i najbolji giros kod Daltona :)

Samo mi nije jasno gde se tačno nalazi vila. Ajde ako saznaš javi mi :)

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Rezervisali smo Abali. :) Kaze zena da je na uglu ulica John Kenedi i Jordano Bruno, mada nisam uspela da ih nadjem na mapama, ali sta da se radi. Izgleda ok.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I mi smo resili da ove godine idemo na lefkadu i u moru smestaja koje smo gledali, pitali za cene i tako redom, posle citanja ove teme, vidimo za abali studio-a, deluju pristojno na slikama, cak smo i dobili ok cenu za par zadnjih dana avgusta i celu nedelju pocetkom septembra po 30 eur/dan za 2-krevetni studio, sto mi je skroz ok...pitao sam za adresu i ja, tacnije da mi malo blize objasni i dobio sam isti odgovor, na uglu gore pomenute dve ulice...ako neko sazna tacno gde se nalazi vila neka javlja, ja trazio ali nisam mogao da nadjem....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Rezervisali smo Abali. osmeh1.gif Kaze zena da je na uglu ulica John Kenedi i Jordano Bruno, mada nisam uspela da ih nadjem na mapama, ali sta da se radi. Izgleda ok.

Gledali smo studio Abali, cini se da je smestaj dobar, ali nas nas buni adresa. Da li je neko bio ovde? Malo je cudno sto nema adrese na mapi.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li mozda neko zna nesto o Abali studios smestaju? Nasla sam ih preko neta, stupila u kontakt s njima, nalaze se u Jonh Kennedy ulici u Lefkasu, ali ne mogu da pronadjem tu ulicu na mapi Lefkasa. Trebalo bi da im uplatim 2 noci na konto rezervacije, pa mi malo frka tako na slepo da uplacujem.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U vezi Abali studija, samo da iznesem svoje zapazanje. Sinoc sam razmenila jedno deset mail-ova sa vlasnicom u vezi nekih detalja sa site-a, u vezi placanja i drugo, i pritom mi ne daje sve informacije odjednom, nego sve nesto sturo. Danas sam joj poslala mail da mi objasni malo preciznije gde se tacno nalazi kuca, posto ne mogu da pronadjem ulicu John Kennedy na mapi. Nema je da se javi ceo dan. Ne znam sta da mislim, ali vrlo neprofesionalno... Mozda je sa tim smestajem sve ok, ali cu ipak traziti na licu mesta.

pazi mi smo i prosle i ove godine imali isti problem kada je u pitanju dopisivanje mejlovima, cekanje po vise dana na najprostije pitanje i slicno.

posle sam lepo okrenula broj sa sajta i racun bnije bio vise od 100dinara ali sam saznala da su po ceo dan na svojim poslovima i da ne stizu da odgovore na sve i lepo preko telefona dobila sve podatke koji su me zanimali i uzivla u izboru :zvizduk:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Upravo smo se vratili sa letovanja na Lefkadi i moram priznati da sam fasciniran lepotom tog Grčkog ostrva i njegovim plažama.Bili smo smešteni u Lefkasu i upravo je to i moj savet svakome ko planira letovanje na Lefkadi.Naravno prvi uslov da letujete tamo jeste da imate sopstveni prevoz ili da iznajmite Rent-a-Car,pošto su plaže udaljene od 3 do 40 km od samog grada.Ima narvno i smeštaja na samim plažama ali mislim da je bolje biti u samom gradu pa ujutru ići na plaže kolima , a uveče se bezbrižno opustiti(...i popiti koju;)) u samom gradu gde vam prevoz apsolutno nije neophodan zato što je sve na 10-15 minuta peške.Što se tiče samog sadržaja i noćnog života,u Lefkasu može da se nadje za svakoga po nešto...

i za one koji žele da uživaju u romantičnoj večeri uz obalu i za one koji žele da se provedu po klubovima,u svakom slučaju ako izaberete da provedete odmor ovde nećete se pokajati. Kao što rekoh mi smo bili smešteni u samom Lefkasu u Abali Studiju.S obzirom na to da je bilo mnogo pitanja i nedoumica u vezi sa pomenutim studijom mogu slobodno da vas razuverim. Vlasnica studija Eleni je vrlo ljubazna i gostoprimljiva osoba i takodje jedna od redjih sa kojom se možete sporazumeti na engleskom jeziku;).Mi smo sa njom komunicirali putem mejla na koje je ona redovno i vrlo brzo odgovarala i poslali smo avans od 2 noćenja putem western uniona.Abali studio je smešten na uglu Džona Kenedija i Jordana Bruna na samo 5-10 minuta peške do samog centra,cene apartmana su od 35-60 evra u zavisnosti od veličine apartmana i od datuma kada letujete.Mi smo plaćali 45 evra apartman od 35 kvadrata koji je bio bukvalno savršen,besplatan WI-Fi, veliki kreveti koji su bili jako udobni, u kupatilu kada a ne tuš kabina,ogromna terasa i klima koja je uračunata u cenu.Evo linka Abali Studio pa se uverite i sami kako to izgleda ali jos je lepše uživo.I na kraju da kažem da sam jako zadovoljan svojim letovanjem i da cu sigurno opet ići tamo.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

vratismo se sa Lefkade, na kraju smo se smestili u Abali vili u Lefkasu, (i pored moje sumnjicavosti). I preporucujem vilu! Sve je bilo ok, smestaj je bas dobar, vlasnica fina zena... Slucajno je ispalo da smo na kraju odseli tamo bez uplacivanja depozita, zato sto je zena previdela da nismo uplatili iako sam joj ja otkazala mail-om. Ona je dan pre nego sto smo mi stigli shvatila da smo otkazali, ali smo potrazili vilu kad smo stigli u Lefkas, i mesto nam je ostalo rezervisano. Tako da je sve dobro ispalo, i za vlasnicu i za nas :)

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav,

i meni ova vila deluje kao dobro rešenje, u pregovorima smo, ali mi je i pomalo sumnjivo što su pozitivne komentare pre tebe davali članovi koji su se tek prijavili na forum, pa ako možeš da kažeš nešto više: najviše me interesuje da li je problematično parkiranje, jer koliko sam je shvatila parkira se na ulici ispred kuće. Kako izgleda to što su sobe u prizemlju, nekako mi je to uvek bila najgora varijanta, ali ne može sve da se uklopi, nazalost. Da li je ok za pešačenje do centra?

Hvala!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I ja se uclanjujem u forum po potrebi, i nisam redovan forumas :)

Sto se tice parkinga, jeste da se parkira pored kuce, ali su ulice okolo vrlo siroke tako da uopste nije nikakav problem za parkiranje, mi smo cak i hladovinu ulovili. Kuca je izolovana od najprometnijih ulica, a do centra treba nekih 10-15 minuta hoda. Smestaj je stvarno predivan, u kuci sve deluje novo i lepo je sredjeno, pocev od hodnika kuce pa do soba koje su prostrane, taman kako treba. Imali smo veliku terasu. I mi smo bili u prizemlju, ali terasa nam je gledala na dvoriste u kom stanuju vlasnicini roditelji, tako da ni to nije bio nikakav problem. Kupatilo je isto bas veliko, tus kabina ogromna :) Meni je ovo do sad bio najbolji smestaj u Grckoj (u mojoj kategoriji letovanja), a do sad sam uvek bila preko agencije

Bio je u vili jos jedan par iz Srbije. I ja sam bila nesto sumnjicava kada sam komunicirala sa njom preko mail-a, ali je stvarno vrlo ljubazna, i lepo prica engleski. Mladja je zena. Meni je i bila frka da uplacujem taj depozit, posto nikada to nisam radila, ali kao sto sam vec pisala ipak smo uspeli tamo da se smestimo.

Za pesacenje je ok, sve je ravno :)

Ako te najvise brine parking, nemoj brinuti, posto su to ulice u naselju, i mirno je, nije prometno, i stvarno je bilo mesta. Mi smo bili pocetkom septembra. Bas od 1. septembra.

Kad budem stigla, a to ce biti posle praznika, postavicu slicice apartmana.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka