volodja

Smeštaj preko turističkih agencija na Lefkadi

185 poruka u ovoj temi

porto galini vam se nalazi oko 4km od nidrija,lep je hotel,nisam bila ali sam prolazila pored..ako imate kola sve vam je blizu.. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima :) sestra i ja ove godine idemo na Lefkadu, pronasle smo neku ponudu preko agenciju, pa smo htele da se raspitamo o hotelu Porto Galini, da li je neko bio tamo i gde se tacno nalazi? Koliko je udaljen od svega? Svaka informacija bi nam znacila :)

Vrh hotel,ali izolovan(komplex-resort),plazica po meni je bzvz ali je hotelska privatna,udaljen 3-4 km do Nidrija(ja bajsem cesto idem tu relaciju :D ),do Lefkade grada kolima ni 10 min(ako nema guzve :D )

Kola/motor obavezna na Lefkadi,ako zeli maximalno da se obidje i sve vidi,to je poenta odmora na Lefkadi ;)

Izmenjeno (makikiss)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pozzz da li je neko bio u vili babis u nidriju?

Bila proslog leta u vili Babis, najbolja pozicija vile, lepo dvoriste,sobe standardne.. :) Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Stefanos ili ti novi naziv Orange grove studio u Vasilikiju, sada je renovirana malo

Evo Link

http://www.reckovdet...ge-grove-studia

Ja i cura smo juce uplatili za 28.08 do 07.09 , u agenciji My planet iz Nisa, jer nisam nigde mogao da nadjem blize aranzman u tom periodu za Vasiliki, sve je puno, a inace sam iz N.Sada. 10 dana sa busom nas je izaslo, konacan iznos 177e po osobi i nema jeftinije, s tim da smo imali popust 15 posto za gotovinsko placanje i polazak ukljucen Iz Beograda koji je uracunat u cenu, plus imas free koriscenje klime,imas svoje kupatilo, kuhinju, pribor kao i bazen u blizini koji koristis kao gost vile, Mislim da je ostao slobodan jos jedan apartman, i ugrabio sam apartman na prvom spratu sa pogledom na more, svaki apartman ima svoju posebnu terasu, sam studio izadje 117e ako placas u gotovom ceo iznos, ili ti 11,7e po danu i jos ukljuceno koriscenje klime koje je svuda po 5e, dok je ovde free i plus bazen, prevoz iz Beograda je 60e, iz Cacka je 50e. Mislim da je najbolja destinacija Vasiliki, jer je blizu Fenomenalna plaza za ronjenje Agiofilli (Pripremio sam vec Opremu) na 3,6km od vile, plus ako iznajmite motor 50cc oko 10e-15e ili bajs koji je 4e, mozete da dodjete precicom do porto katziki koja je od vile udaljena 12.7 km, tu su i Egremnoi , Gialos, ovom precicom mislim da nije dozvoljeno kolima, samo biciklom, peske, motorom. A Ako hoces do Agios Nikitas , imas bus iz Vasilikija , i istovari te skoro do plaze kathisma, u blizini je i Megali Petra. I mislim da su to sve woow plaze. Prvi put idem na Lefkadu, pa sam se bas raspitao o svemu, napravio rute , i planove kako i sta, da odmorimo lepo i da ne budemo stalno za kolima ili motorom. Nego sam iskombinovao sve po malo. Bus i red voznje-Vasiliki – Nidri 07:15 11:00 13:45 15:45 16:30 21:00, Nidri – Lefkada – Ag.Nikitas – Katizma/plaža/ 10:00 12:30 14:15 16:15 18:30, Katizma/plaža/ – Ag.Nikitas – Lefkada – Nidri 11:30 14:40 16:30 18:00, Nidri – Vasiliki 07:00 10:00 11:30 14:30 16:00 20:00. Eto to je to, neka vas sve posluzi vreme ,a i nas, Srecan put.

Izmenjeno (Prophet)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Proverite red voznje Buseva kada dodjete tamo, jer su prosle godine od prvog septembra menjali red voznje,posto nije vise sezona...pozdrav i lep provod,necete se pokajati! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nacili, Provericemo. Hvala puno. Sve najbolje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim za utiske o vili Katina, radi je Sabra. Uplatila sam za 6.07.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Boravili smo u vili Katina u Nidriju u drugoj polovini jula 2014. godine, preko agencije Sabra na 15 dana. Vila je smeštena pre samog ulaza u Nidri, kod obilaznice oko Nidrija uz pansion Marina. Od magistrale je udaljena 10 metara pa je uveče malo bučno, ali se posle 2 noći naviknete na buku od motorica, automobila. Mi smo bili smešteni na drugom spratu sa bočnim pogledom na more i imali smo ogromnu terasu. Apartman je opremljen osnovnim stvarima, ima rešo sa dve ringle, minimum tanjira, čaša, 1 lonac, džezva itd. Nameštaj je stariji ali OK. Plaža je na par koraka od apartmana, postoje i ležaljke i suncobrani. Plaža je peščana, dobra za odmaranje posle par dana obilaska ostrva, koje je prelepo. Čišćenje apartmana je na 3,4 dana, sve je uredno i gazdarica je OK.

Iako smo bili u julu mesecu, klima nam nije bila potrebna, noću je prijatno za spavanje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo uzeli studio direktan pogled more. Jel su lezaljke i suncobrani u dobrom stanju da ne moramo da vucemo nas suncobran. Da li ih ima dovoljno za korisnike vile ili moramo da zauzimamo mesto u ranu zoru. Da li je postepen ulazak u dubinu ili je odmah duboka voda. Ja pitanja na kilo. Da li ima blizu pekara i bakalnica. Unapred HVALA na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super što ste uzeli studio sa pogledom na more, mi smo tražili ali već je bio zauzet kad smo uplaćivali vilu u martu 2014. u prizemlju vile je prostorija gde stoje suncobrani, dušeci i ostala oprema za plažu. Ležaljki ima 3,4 ali nikad nema više ljudi na plaži od četvoro, petoro, nekad smo bili potpuno sami, tako da nema potrebe za jutarnjim zauzimanjem ležaljki ili suncobrana. Mi smo išli kolima pa smo poneli suncobran, ali ne morate (ima i da se kupi u radnjama). Po najvećoj vrućini išli smo u apartman i po podne ponovi izlazili na plažu. U apartmanima ima dovoljno peškira, mi smo ih poneli jer u agenciji su nam rekli da ih nema. Ulaz u vodu je postepen, dubina počinje posle 2,3 metra, voda je topla i čista, nije tirkizna kao sa zapadne strane, ali je sasvim zadovoljavajuću pogotovo što nikad nema gužve, super je za rano jutarnje kupanje pre kafe, ili kasno uveče nakon obilaska plaža.

Preko puta vile je pekara i mala prodavnica gde ima osnovnih stvari, hleb, pecivo, super kolači, jogurt, piće itd. Do centra gradića ima nekih 800 metara, gde ima veći market IN koji je lepo snabdeven

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i mi smo bili prosle godine u vili katini preko sabre,ali soba nam je bila prva i pogled na more je bio sa strane..posto je vila pored magistralnog puta nama je nocu bilo jako bucno,cak i sa zatvorenim se culo,narocito oni njihovi motori..predstavnik sabre je aleksandar sale,lik je fenomenalan objasnio nam je do najsitnijih detalja..uvek je tu da vampomogne,uvek cete ga naci uvece u kaficu la minute..za sobe ili bilo sta zaduzena je devojka mislim da se zove ana sve sto vam treba u vezi posudja itd njoj se obratite..mi smo ove godine ponovo isli na lefkadu,toliko smo bili odusevljeni da smo morali da ponovimo,ali nismo preko sabre nego preko oktopoda..i kad smo otisli u onaj kafic sale nas je prepoznao,,bas sam se odusevila..necete se pokajati sigurno..mi smo isli u septembru i iznajmili smo bili skuter kostao nas je 9 dana 80e plus gorivo,a kola se krecu od 30e pa navise dnevno..autobus vam ide samo do katizme plaze,a to vam je druga plaza posle grada lefkasa..a na egremni i porto katziki samo kolima motorom ili brodom..cak ima brodske ture na tri plaze..mmm lefkada i treci put bi otisla,mislim da me vise nista nece oduseviti kao lefkada

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram da idem krajem Avgusta u Nidri...

Moze neke preporuke za Vile neke...(Sabra travel,Argus...)?

I kako li je otprilike vreme krajem Avgusta,cene?

Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

akti aleka i alexandros preko sabre...isla sam dve godine zaredom i odusevljena..predstavnik na lefkadi je aleksandar-sale i extra je lik,objasnio nam je sve u najsitnije detalje,uvek je tu da pomogne..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Banacanka vidim da pominjes Sabrine vile. Kakva je Katina?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vila je lepa uredna cista,ima svoju malu plazicu,ali je pored magistralnog puta i veoma je bucno nocu i imas jedno desetak minuta od vile do centra nidrija...nama je jedino smetalo to sto je bilo nocu bucno da smo jedva spavali...ako se odlucite za neku vilu obavezno pitajte da li je pored magistralnog puta,ili okolnog put oko nidrija,posto grci voze one motore sto su jako bucni,cinimi se honde,trazite vile sto blize centru...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902754
    Ukupno poruka