volodja

Smeštaj preko turističkih agencija na Lefkadi

189 poruka u ovoj temi

Slazem se, pritom su sve te vile vec godinama unazad u ponudi..Ni mi nemamo bas puno inf o vili u koju idemo..Vrte se iste slike svuda, a razdaljina od vile do plaze su razlicite na nekoliko sajtova..Neka nam je Bog u pomoci ;) nadam se da se necemo razocarati, u principu nikada ne ocekujem previse od apartmanskog smestaja u Grckoj (koje nude nase agencije) tako da..ako bude bolje, super :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za one koje interesuje smestaj u gradu Lefkasu.

Bila sam preko agencije Sole Azur, u vili Lefkas u glavnom gradu.

Vila je lepa, a smestaj je zaista konforan. Spavaca soba sa bracnim krevetom i tv-om, a u drugoj prostoriji je zajedno dnevna soba (sa dvosedom) i kuhinja koja je kompletno opremljena.

Zaista svaka preporuka. Mozda je jedina mana to sto u tom delu nije bas preterano tiho.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce sam se vratio iz Apostolos smestaja u Nidriju. Ukratko, smatram da za pare koje smo dali (215 EU preko Argusa, od 16.07. - 26.07.) moze mnogo bolje. Higijena pri ulasku u smestaj nije bila na zavidnom nivou, paucina svuda, ostalo samo prebrisano na brzinu, prasnjava/prljava unutrasnjost fioka, ormara itd...Reso naravno mator, zardjao, dobije se samo jedna manja serpa i to je to od posudja za kuvanje. 

Zidovi su dosta tanki, vrata se zatvaraju na takav nacin da ce 90% ljudi da lupi kad ih zatvori, pa je budjenje tokom noci zagarantovano ako se neko od komsija vraca kasnije iz grada. Klima se doplacuje 5 eu za noc. Sto se tice sobe koje smo dobili, u pitanju je soba broj 6 koja se nalazi na prizemlju i gleda na dvoriste, sto znaci da cete uvek imati drustvo u vidu ljudi koji vise na mobilnin telefonima jer je najbolji signal upravo tamo. Samim tim ne postoji nikakva privatnost na terasi, a mozete ocekivati i da ce vam kapljati voda sa tudjih terasa direktno na mestu gde vi susite svoje peskire, kupace kostime... 

To je to ukratko, jedina dobra strana ovog smestaja je sto posedje zaista lepo dvoriste. Takodje bih napomenuo da sam cuo da je gazda smestaja namerno srusio dva skutera od gostiju, jer mu nije odgovaralo da tu stoje parkirani, umesto da jednostavno napise negde ili zamoli ljude da pomere skutere. Srecom sam bio parkiran na drugom mestu, tako da obavezno pitajte gazdu ili gazdaricu gde treba da parkirate... 

Poslednji dan smo obisli drugare koje su bili smesteni u vili Filipos i tamo je zaista sve kao na slikama. Zgrada izgleda kao nova, bazen je prelep sa jedno dvadesetak lezeljaki i kvalitetnim suncobranima. Oni nisu imali nikakve primedbe, a aranzman su platili svega 20 eu skuplje od nas po osobi (235), takodje preko Argusa. Cini mi se da su najgore prosli oni koji su otisli u "vilu" Kostas, jer se ona nalazi pored magistrale i terase soba koje su napred se nalaze bukvalno metar-dva od magistrale. To znaci da cete doruckovati i vecerati pored puta, a o buci da ne govorim...Zgrada izgleda grozno spolja i nije mi uopste jasno zasto je Argus ima u ponudi. 

Krevet je relativno uzak (oko 1.60 verovatno), ali to se i dalo ocekivati i nije nista cudno za ovakav tip smestaja. Televizor je minijaturan i zvuk je SKROZ iskljucen, pa je samim tim televizor neupotrebljiv. 

Evo i slika iz Apostolos Vile u Nidriju, ufotkano cim smo stigli. a458ec45_o.jpeg

0c24d881_o.jpeg

96037f80_o.jpeg

e7dab73e_o.jpeg

eb6264cf_o.jpeg

c2c33f44_o.jpeg

fbd675a4_o.jpeg

19e2cb61_o.jpeg

8b6ba135_o.jpeg

39e0d553_o.jpeg

8afb844a_o.jpeg

20b2eef6_o.jpeg

Pitajte ako vas jos nesto interesuje. 

Izmenjeno (Mikac)
typos
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ovo je super... mnogima pomaze-tako cu i ja kad se vratim sa Lefkade-ako ne ove mnogima ce znaciti sledece godine, jer ja nisam mogla nista za apartman Stela da nadjem a godinama unazad ljudi idu tamo

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vila iris u agios nikitasu...korektan smestaj...dobar polozaj...posebna preporuka za one koji na lefkadu idu bez vozila i imaju skromniji budzet. agencija mitos je u junu imala u paket aranzmanu veoma povoljno tj. 180 evra smestaj i prevoz..rana uplata 162....vila je lepsa nego na slikama...opisala sam je na 21 strani na tem agios nikitas..

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi moji forumasi, pre par dana sam se vratila sa Lefkade,isla sam preko Lui Travel agencije(PRVI I POSLEDNJI PUT), vila Spiros u Vasilikiju. Prvobitno sam uplatila Liotrivi u martu ,da bi me iz agencije nazvali 2 nedelje pred put da mi kazu kako je vila otkazana I daju mi da biram izmedju 2 vile,a da bi se na letovanju predstavnik agencije izrekao da je vila jos u MAJU otkazana i plus jos jedna. Tako da od trenutno ponudjenih 5 na sajtu samo 3 primaju turiste. Odaberem ja Spiros jer je u centru,druga je bila u Pontiju.Da napomenem to da su me u medjuvremenu zvali vise puta jer su izgubili JMBG od mog decka,pa da nisam dosla da potpisem novi ugovor, a ja to vec uradila. Licno ja sto se studija tice nisam imala problema, 2 sprat i direktan pogled na more, ali higijena nula, nedostatak posudja, imali smo jedan zardjao noz, pozalila sam se predstavniku, a ona je rekla to moras videti sa gazdom vile,koji napominjem nema blage veze engleski. Komsije pored nas nisu imali duboke tanjire niti dzezvu.Delili smo medjusobno sve. A STA ONA PREDSTAVLJA TU??? Samo da uvali krstarenja i rent a car iz cega garant ima proviziju, i posle je nema, Prijatelji su zapatili plinsku bocu za kampovanje umesto resoa,iako je uslov bio soba do sobe i receno da ce biti tako,oni su bili na prvom spratu.Ja ne krivim gazdu zbog opremljenosti , krivim agenciju koja je dopustila to, za svoje pare zelim barem da bude cisto kupatilo i da imam noz koji nije zardjao. Sledeca stvar je ta sto su prodali studio 4 u Spirosu koji ne postoji, porodica je ostala da stoji u holu sa dvoje male dece jer nemaju sobu, kao ni 3 devojke koje su uplatile studio 3, a dobile studio 2, opsta pometnja, ceo dan su se ljudi premestali iz vile u vilu udaljene 1,5 km jedna od druge bez prevoza sa sve koferima, koje su se naravno iskidali. Svi su morali da potpisu izjave da nece tuziti agenciju kad se vrate nazad,jer su pristali da predju u drugu vilu. Poslednji dan nismo imali prostoriju gde mozemo da se presvucemo niti smo imali wc, a kamoli tus, nego idete na pice u kafic da iskoristite wc. Na oglasnoj tabli je pisalo da je polazak za Beograd u 18 h, da bi posle prepravili na 16h, naravno ljudi otisli na plazu, jer sta da rade drugo od 9-18h. Sva sreca sto je drugarica isla do vile i videla da se krece ranije. Sve u svemu uzas. Moj savet ne preko Lui Travela, barem ne na Lefkadu. O Vasilikiju kao mestu i samoj Lefkadi sve najbolje, Pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako ste napravili foto vi morate napisati reklamaciju i  nek vam odgovore koji je razlog otkaza -ako ste uplatili rezervaciju u martu nemoguce je da su otkazali. ovakve agencije treba zakonom zabraniti. da li ste mozda na licu mesta oreverili sta je bilo sa vilom koju su vam otkazali? ovi agentisamu dizu cijenu aranzmana a od njih samo steta. u takvim primerima vi ustrajajte da zapise vodic vasu reklamaciju i obavezno foto kao dokaz.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako ste napravili foto vi morate napisati reklamaciju i  nek vam odgovore koji je razlog otkaza -ako ste uplatili rezervaciju u martu nemoguce je da su otkazali. ovakve agencije treba zakonom zabraniti. da li ste mozda na licu mesta oreverili sta je bilo sa vilom koju su vam otkazali? ovi agentisamu dizu cijenu aranzmana a od njih samo steta. u takvim primerima vi ustrajajte da zapise vodic vasu reklamaciju i obavezno foto kao dokaz.

Razlog je navodno nepostovanje gazde vile prema vlasniku agencije.Saznajem da se to navodno desilo jos u maju, a oni su mene obavestili sredinom jula, 2 nedelje pred polazak,naravno da mi ne daju prostora da otkazem.Zato postoji ovaj sjajan forum da kazem ljudima da budu obazrivi i da ne idu preko Lui Travela :).Mene su uhvatili na prepad usred voznje da se odlucim.Paru pored mog studija  su javili 10 dana pre polaska, ali za drugu vilu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Stela u Nidriju/preyadovoljna.Jeste udaljena od centra ali je 350m od kafica koji vode do centra, posle magistrale je odmah.Ima bayen prelepo dvoriste gaydarica skoro svaki dan menja posteljinu sredjuje nekima i pere sudove....ma prezadovoljna.Ubacila bih slike ali pokayuje da je preveliki fajl.Ima i wifi iako ne pise u ponudi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Stela u Nidriju/preyadovoljna.Jeste udaljena od centra ali je 350m od kafica koji vode do centra, posle magistrale je odmah.

Marina, šta ti znači ovo "posle magistrale"? Da li je vila ispod ili iznad magistrale?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko ima neku informaciju (noviju) tipa od prosle godine o nekoj od vila koje su u ponudi viva travel agencije, i da li je neko isao preko njih?

HVALA UNAPRED NA ODGOVORU

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko ima neku informaciju (noviju) tipa od prosle godine o nekoj od vila koje su u ponudi viva travel agencije, i da li je neko isao preko njih?

HVALA UNAPRED NA ODGOVORU

Raspevana Tufna,
Ja o agenciji "Viva travel" imam samo reci hvale...Putovao sam sa njima sirom Europe i uvek je sve bilo profesionalno,sa odlicnim vodicima i maksimalnom fleksibilnoscu ali ne na ustrb ostalih putnika. 
Sto se tice smestaja,iskreno nisam bio u nijednom od njih pa ne mogu reci nista vise ali ne sumnjam da su pazljivo izabrali sta ce da prodaju. Meni se licno ne svidja sto je smestaj u Nidriju ali to je moj licni izbor...Pozz

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/23/2016 at 20:14, jotev je rekao/la:

Raspevana Tufna,
Ja o agenciji "Viva travel" imam samo reci hvale...Putovao sam sa njima sirom Europe i uvek je sve bilo profesionalno,sa odlicnim vodicima i maksimalnom fleksibilnoscu ali ne na ustrb ostalih putnika. 
Sto se tice smestaja,iskreno nisam bio u nijednom od njih pa ne mogu reci nista vise ali ne sumnjam da su pazljivo izabrali sta ce da prodaju. Meni se licno ne svidja sto je smestaj u Nidriju ali to je moj licni izbor...Pozz

Hvala najlepše, svakako je dobro znati da su profesionalni i korektni. Ima i smeštaja u drugim mestima, pa ako Nidri nije vaša preporuka, pogledaću drugo mesto. Hvala puno još jednom na odgovoru, pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u Vili Gatsoulis u Nidriju? Pronasla sam nesto malo komentara ne bas pozitivnih, ali su jos iz 2011 godine. Ako je neko bio skorijih godina molim info, Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u Vili Vula u Nidriju? Upravo sam uplatila tu vilu za 25.08. gledala sam mnoge vile, ali odluka je pala na tu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27007
    Ukupno tema
    905795
    Ukupno poruka