volodja

Smeštaj preko turističkih agencija na Lefkadi

189 poruka u ovoj temi

Da li neko slucajno zna nesto o Vili Lefkas u gl gradu Lefkade?

Agencija Sole Azur radi tu vilu.

Izmenjeno (Brazilera)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima

Potrebna mi je preporuke za smeštaj.Iščitao sam po forumu ,ali sve su stariji komentari.Ima li neko informacije od prošle godine.

A da interesuje me smeštaj preko Argusa za :

Kuca George - Nidri

Kuca Phillipos - Nidri

Kuca Metropol - Nidri

Hvala

​Pozdrav @D@brlje,

ja sam prosle godine bila u vili (kuci) Metropol u Nidriju preko Argusa, i imam sve pozitivne komentare i utiske. Boravili smo tamo od 27.9.-6.10. Prvo moram da kazem da su sobe uredne, namestaj nije luksuzan ali je ocuvan i funkcionalan, imaju svoje peskire (2 velika i 2 mala) i ono sto je nas zaista iznenadilo je to sto su nam sobu cistili SVAKI dan a posteljinu i peskire menjali 2 ili 3 puta u toku boravka (ne secam se tacno, mozda cak i 3 puta, jer obicno menjaju na polovini boravka, znaci jednom samo, pa nam je ovo bilo prijatno iznenadjenje!) :)

E sad, kuca je blizu glavne ulice u Nidriju, ima parking ispred tj.preko ulice, koji mislim da koriste i okolne vile, nama nije bila guzva pa smo uvek imali mesto, doduse skuter smo iznajmili pa nam nije ni bilo potrebno mnogo mesta na parkingu :D

Od glavne ulice se prvo dolazi do luke, a od gradske plaze vila je udaljena nekih 7-10min hoda, nije bas blizu a nije ni strasno, nama nije bilo vazno jer smo samo jedan dan bili na toj gradskoj plazi, posle toga smo samo zapadne plaze obilazili, razumeces i zbog cega kada odes tamo ;)

Ako te zanima jos nesto, slobodno pitaj! :) Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Hvala puno na informacijama.Planiram istu varijantu,skuter ,ili auto i peglaj po ostrvu.Bitno mi je da je čisto,a ostalo zavisi od nas samih  :) 

Pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 17.05-02.06 bio sam u Nidriju u vili la minute preko Sabre.Studio na spratu,sasvim pristojan, nema buke, a ni wifi, ni smrada, gazdarica "zmaj" gazda ok-flegma :)Preporucujem, sto se rentakara tice, iznajmio kod face "Homera" kiju za 50€ za dva dana,i on i ja zadovoljni :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Tomas u Nidriju prošle ili eventualno pretprošle godine? Kakvi su utisci? Ova se vila spominje u par postova iz 2009. godine gde su se ljudi žalili da uveče nije bilo tople vode, ali, ipak je prošlo dosta vremena, pa se sve nadam da se situacija možda popravila...Hvala unapred.

Cao, i mene interesuje ista vila Thomas u Nidri-ju :) da li je blizu magistrali, citam u komentarima da to i nije dobro zbog buke nocu :( ukoliko iko zna bilo sta o vili, neka napise. Hvalaa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Stella u Nidriju-idem 4.avgusta tamo.Htela sam Babis al je vec sve bilo popunjeno.Interesuje me kolikon je realno udaljena od mora da li ima wifi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marina Radovanovic,
Javljam se cisto da ne ostanes uskracena za odgovor ili se ne javi neko ko je bio smesten u vili "Stella"...Ja licno ne znam gde je ta vila tj. prvi sam put sada cuo za nju pa sam iz licnog interesovanja potrazio pomoc na Google.
Ono sto je meni palo u oci je da nema stranih sajtova sa opisima pomenute vile ali sam zato pronasao na desetine nasih agencija koje nude upravo taj smestaj.
Na nekoliko njih je postavljena mapa sa pozicijom vile i kako tamo stoji,ona se nalazi iznad magistrale (zaobilaznice) oko Nidrija uz onaj kanal gde je nekada tekla recica.
Kao sto rekoh,ne znam tu vilu ali odlicno poznajem Lefkadu pa samim tim i puteve.
Ako je to prava pozicija Stele onda to nikako ne moze da bude na 400m od plaze vec skoro duplo .Takodje, ni na jednom sajtu nisam pronasao da u vili ima WI-FI mreze.
Malo sam pogledao i cene po kojima je nude i smatram da za taj novac mozete naci smestaj u centralnoj zoni Nidrija .
Zamoli u agenciji (ako si vec uplatila) da ti pronadju vilu na Google mapi i da izmere razdaljinu do plaze. Ako je veca od onoga sto su ponudili u aranzmanu zatrazi da ti pronadju neki drugi smestaj.Meni su prosle godine umesto trokrevetnog apartmana prodali apartman sa 2+1 lezajem (fotelja na razvlacenje),ja sam uredno slikao sobu,slikao njihovu ponudu i po povratku sa letovanja kontaktirao.Pokusali su da se izvuku ali su na moju pretnju da cu doci sa turistickom inspekcijom i drustvom za zastitu potrosaca ipak ostvario svoja prava. Vratili su mi 1/3 cene aranzmana.
Da ne brines unapred,sacekaj da se javi neko ko je bio u tom smestaju jer mozda su oni pogresili na mapi. Ako ne,pravac agencija...Pozzzz

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li mozda jos neko zna nesto o ovim vilama preko argusa? Tacnije vila metropol? Apostolas i kostas? Ako jos neko ima neke informacije,dobro bi dosle. Pogotovo da li je problem za parking tu negde. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo, mi smo uglavnom isli preko Argusa. Ove godine smo ih zaobisli..Razlog..

-Nudili su raspoloziv smestaj-za period koji nama odgovara, ISKLJUCIVO u prizemlju - sto nam se nije svidelo. 

-Drugi razlog je to sto sam procitala, moze da se desi da recimo odete u paru i dobijete krevete na sprat..(to nekome ne predstavlja problem, nama jeste :p)

Zato smo otisli i uplatili u Tim travel-u. Ne znam  ni sada sta nas ceka, ali nije prizemlje da treba da razmisljam da li cu ostati bez peskira, garderobe, telefona ili para..Imamo dvokrevetni smestaj, nije krevet na sprat.. Ne znam..javljam utiske :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Jotev puno-nazalost nisam imala puno izbora jer je vec sve rezervisano.U svakom slucaju je bolje nego Apostolos preko Argusa koji je mnogo vise udaljen i kao sto kaze nensy-nensy ima krevete na sprat. Nije mi jasno samo zasto Babis i Stella kostaju isto-ipak ne mogu da kazem da sam skupo platila 210e za termin 4.avgust.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moguce da u Apostolosu bude krevet na sprat u dvokrevetnoj sobi?

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Veruj mi moguce je! Tako su nam rekli!

Ja sam srecom uzela prospekte i kao ajde od kuce da pogledam detaljnije, sto se kaze "da prenoci" i u prospektu pise da su kreveti na spratu.. i ja odem sutradan i pitam, kaze da...mi na to ne mozemo da uticemo..Stvarno mi je to malo bzvz..otkud znam..S'obzirom da su slabi bili sa izborom, bili su slobodni samo prizemni apartmani pa jos i da me zapadne krevet na sprat ...:p nisam htela da rizikujem..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Procitao sam danas na ovom italijanskom sajtu da samo cetvorokrevetne sobe imaju krevete na sprat, sto mi je i logicno. Devojka i ja idemo upravo u Apostolos (prizemlje) preko Argusa, tako da cu javiti sta smo na kraju dobili...

Izmenjeno (Mikac)
dodat link
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E pa super onda..Srecan put, lep provod..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala! :)  Interesantno da ima tako malo informacija o pojedinim vilama, a toliko ljudi ide svake godine preko nasih agencija. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906198
    Ukupno poruka