Aca14

Vila "Parmakis", Pefkohori

19 poruka u ovoj temi

Druže Aco, bes se iskaljuje a ovde se iznosi mišljenje! Moji komentari su upućeni upravo  tebi jer si nedavno, na nekoj drugoj temi, tvrdio da ovakve situacije ne mogu da se dese renomiranim agencijama......A baš ovde si Elnos turs i sam nazvao renomiranom agencijom a evo šta prodaju! I vidiš šta su uvalili ženi! Vidiš da i kod njih ima podvala i prevara! Aco, nema više agencija od poverenja.....Možda samo Kontiki mada sam i sa  njima  imao jednu manju neprijatnost u Egiptu, svojevremeno! Ali su u vrhu i to za malo skuplje destinacije! 

Elem, ovu vilu, u kojoj je bila Andjelka ( Ranjeni Orao) će vlasnik da renovira samo onda kada ne bude u dilu sa agencijom! Kada se bude izdavala samostalno, tada neće biti fekalija, smrada i biće okrečena! Ovako, Grcima ne pada na pamet da ih sredjuju jer od agencija uzmu lovu za nekoliko sezona unapred i nimalo ih ne interesuje što će nekim Srbima da se izlivaju fekalije u kupatilu! Takva je situacija sa većinom vila koje idu preko agencija u Grčkoj! Primera na hiljade......

To ne možeš da nadješ u vilama koje Grci izdaju privatno ili preko bookinga! Ili bar retko......

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

1.Druže Aco, bes se iskaljuje a ovde se iznosi mišljenje! Moji komentari su upućeni upravo  tebi jer si nedavno, na nekoj drugoj temi, tvrdio da ovakve situacije ne mogu da se dese renomiranim agencijama.

2. Možda samo Kontiki mada sam i sa  njima  imao jednu manju neprijatnost u Egiptu, svojevremeno! Ali su u vrhu i to za malo skuplje destinacije! 

3. Elem, ovu vilu, u kojoj je bila Andjelka ( Ranjeni Orao) će vlasnik da renovira samo onda kada ne bude u dilu sa agencijom! 

4. To ne možeš da nadješ u vilama koje Grci izdaju privatno ili preko bookinga! Ili bar retko......

1. Ne sećam se da sam to napisao i ne mogu da garantujem ni za jednu agenciju.

2. Kontiki je odavno propao, uzeo ga je Big Blue

3. Kakav "Ranjeni Orao"?

4. Nisam siguran. Bilo je na ovom Forumu dosta slučajeva kada su gosti rezervisali smeštaj preko "renomiranih" sajtova i dobili ćumez i prošli gore od gospođe @Andjelka Scepanovic Ex Marijanovic

Ovo što je @Andjelka Scepanovic Ex Marijanovic.  doživela je horor, ali makar je agencija svoj deo dobro odradila. I ja sam jednom bio u sobi sa buđi i memlom, a posle sam letovao preko iste te agencije (koja više ne postoji) jer znam da nisu namerno podvalili takvu sobu. Posle mog letovanja ta vila nije bila u ponudi te agencije, a nekoliko godina kasnije je renovirana. 

Da sam ja sad bio tamo, sigurno bih se požalio predstavniku, kao što i jesam kad sam imao mali problem sa kupatilom u istoj vili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne vidim razlog za prepucavanje na konto mog vidjenja stvari. Smrdelo je to je cinjenica, kuhinja jeste sa ubudjalim elementima, dusecima se oseti svaki feder. Ali nisam princeza na zrnu graska. Ja se jednostavno u takve smestaje ne vratim. Napisah sveziju informaciju posto ne nadjoh nigde nista svezije od te cini mi se 2015 g. Tako da ostali koji budu uplacivali znaju da vila ipak vise nije kao sto je bila. Mozda se javi jos neko sa svojim iskustvima.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imao sam priliku da boravim u ovom smeštaju 10.8. - 22. 8. ove godine, te bih hteo da iznesem svoj utisak za one koji bi možda i hteli da borave ovde. Mislio sam da nikada više neću doći ovde; ipak nas je odluka dela porodice da provedu leto u Pefkohoriju navela da i mi učinimo isto (u istom terminu) ali u Elnosovom smeštaju (zbog direktnog i korektnog autobuskog prevoza iz NS) i to nakon, neverovatno, čitave decenije od prvog letovanja ovde!

Sam put je protekao dobro, nismo ga ni osetili. U 22:45 smo krenuli autobusom (vozile su nas sjajne nove "Setre" prevoznika King Line), a stigli u 13:30 po gr. vremenu. Nije bilo gužve oko Soluna, ali jeste na Kasandri.

Imali smo mogućnost da nam se prevezu koferi od mesta gde je autobus stao i bio parkiran (na ulazu u Pefkohori) i u odlasku i u povratku. Za to je bio zadužen, i dalje, gospodin Džo (fascinatno je da taj čovek od 65-70, ako ne i više godina, radi kao predstavnik agencije) koji je i boravio u našem objektu. Vlasnici objekta stanuju u privatnoj zgradi na istoj lokaciji. 

Objekat ima novu kapiju, i dalje perfektno uređen travnjak i prostire za sedenje u dvorištu.

Naš studio je bio br. 8. Sama unutrrašnjost sobe je ista kao i pre 10 godina, praktično se ništa nije ni menjalo. Mislim da bi vlasnici objekta trebali malo više da obrate pažnju na unutrašnjost, naročito kupatilo koje je odavno zrelo za renoviranje. 

No, ništa nije bilo neispravno u smeštaju, tako da je to velika prednost. Nije bilo ni najmanjih problema sa vodom.

IMG_20240810_140545.jpg

IMG_20240810_140504.jpg

IMG_20240810_134745.jpg

IMG_20240810_140656.jpg

IMG_20240810_160336.jpg

IMG_20240814_125238.jpg

IMG_20240822_125147.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27052
    Ukupno tema
    906449
    Ukupno poruka